Horoscopul zilei de 27 august 2021. „Scorpionilor” li se impun condiții în relații

Horoscopul zilei de 27 august 2021. „Scorpionilor” li se impun condiții în relații
Astrologul Mădălina Manole îți oferă horoscopul complet, exclusiv, pe Gândul.ro! (FOTO: Pixabay.com)
Publicat: 27/08/2021, 07:00
Actualizat: 27/08/2021, 08:33

Horoscopul zilei de 27 august 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna tranzitează astăzi zodia Taur și ne va accentua nevoia de stabilitate emoțională și de siguranță financiară. Totodată, vom da dovadă de mai mult simț practic, dar și estetic, și vom fi mai dornici să ne exprimăm senzualitatea.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 27 august 2021

Dragoste

Azi te pui mai mult în valoare, ai încredere în tine și atitudinea nu va trece neobservată de cei din jur. Te poți aștepta la complimente din partea partenerului și chiar la mici atenții, cadouri.

Carieră și bani

Cu Luna în tranzit prin sectorul financiar ești motivat astăzi să găsești soluții la niște situații cu care te confrunți. Poți discuta despre salariu sau despre un comision pe care-l ai de încasat.

Sănătate

Este o zi bună să ieși cu prietenii, să te relaxezi cu activități de grup sau să dedici timp unui proiect care te entuziasmează pentru că nu vei simți că muncești.

Horoscop zilnic Taur – 27 august 2021

Dragoste

S-ar putea să ai parte de fel și fel de emoții și trăiri puternice astăzi, însă cu Luna alături, în tranzit prin zodia ta, îți găsești echilibrul emoțional rapid.

Carieră și bani

Posibil să simți niște frustrări și tensiuni legate de o situație de la locul de muncă. Poate nu reușești să faci totul așa cum ți-ai dori sau ești nevoit să stai peste program

Sănătate

Te bucuri de o zi bună în ceea ce privește starea de spirit. Ai energie, chef de viață și nu este exclus să simți o dorință mai mare să-ți schimbi look-ul sau să aduci îmbunătățiri înfățișării tale.

Horoscop zilnic Gemeni – 27 august 2021

Dragoste

S-ar putea ca frământări și gânduri legate de un fost partener să te macine astăzi sau să fie vorba de discuții cu partenerul pe teme mai vechi, lăsate nerezolvate.

Carieră și bani

Este o zi bună din punct de vedere profesional pentru a relua o discuție mai veche și a încerca să ajungi la noi acorduri, pentru a-ți seta noi aspirații sau pentru a studia ceva c e ai tot amânat.

Sănătate

Luna trece prin casa sănătății tale și te ajută să te mai temperezi, să te mai liniștești și chiar te îndeamnă la odihnă mai multă și la relaxare.

Horoscop zilnic Rac – 27 august 2021

Dragoste

Azi vei evita să stai alături de prieteni care te obosesc, care-ți consumă energia și care vor mereu ceva de la tine.

Carieră și bani

Vei prefera să stai departe și de colegii sau asociații care tot timpul se plâng că au nevoie de ajutor. Azi vei face compromisuri doar dacă ai ceva de câștigat.

Sănătate

Sunt niște frustrări pe care le resimți din plin și ai tendința de a le exterioriza într-un mod agresiv. Analizează-ți mai mult fricile.

Horoscop zilnic Leu – 27 august 2021

Dragoste

Azi încearcă să nu duci acasă un context profesional tensionat. Ceea ce s-a petrecut la muncă, lasă la ușă și intră cu zâmbetul pe buze în casă.

Carieră și bani

Luna trece prin sectorul tău profesional și te susține să porți anumite discuții importante cu superiorii sau colaboratorii, poate despre sarcini și responsabilități, poate despre salariu sau despre ceea ce trebuie să faci să ajungi la un obiectiv setat.

Sănătate

Deși stresul profesional este mare și resimți niște apăsări emoționale, vei avea energie și nu te vei lăsa copleșită de nimic. O discuție cu prietenii te poate relaxa.

Horoscop zilnic Fecioară – 27 august 2021

Dragoste

Azi nimeni nu va reuși să vină cu contraargumente la ceea ce spui și fără a fi neapărat autoritar reușești să te faci înțeles și urmat de ceilalți. Posibile flirturi în cazul celor singuri.

Carieră și bani

Simți nevoia să te dezvolți profesional, să mai înveți ceva, mai ales dacă nu ești mulțumită de situația financiară și vrei o mărire de salariu.

Sănătate

Te dedici cu mult patos și elan unor activități care-ți fac plăcere, unor hobby-uri și pasiuni și tot contextul te binedispune.

Horoscop zilnic Balanță – 27 august 2021

Dragoste

Posibile conflicte cu partenerul de viață sau în familie pe tema banilor și a cheltuielilor. Nevoia ta de echilibru financiar este mare acum și s-ar putea să nu fie înțeleasă de ceilalți care vin cu pretenții.

Carieră și bani

S-ar putea să trebuiască să iei niște decizii legate de bani sau bunuri materiale, de investiții, credite și tot contextul să te dea peste cap și să-ți strice starea de spirit, mai ales dacă la mijloc sunt unele atașamente financiare sau emoționale.

Sănătate

Sunt niște frici sau frustrări interioare care se pot manifesta acum și ai putea avea tendința de a cădea patimă unui viciu sau unei dependențe.

Horoscop zilnic Scorpion – 27 august 2021

Dragoste

Relația cu partenerul de viață stă sub semnul tensiunilor și nu este exclus să-ți ceară să faci unele schimbări sau să-ți impună condiții pentru a continua. Cei singuri pot rezona emoțional cu o nouă persoană.

Carieră și bani

Dialogurile cu colaboratorii, cu asociații, cu partenerii de afaceri sunt pe muchie de cuțit și  lucrurile nu par să evolueze în direcția voită sau crezută de tine. S-ar putea să ți se ceară unele compromisuri.

Sănătate

Nu ai o stare interioară prea bună și este posibil să fie vorba de multe emoții contradictorii pe care le resimți.

Horoscop zilnic Săgetător – 27 august 2021

Dragoste

Ești mai comunicativ decât de obicei și cei dragi ar putea profita pentru a te trage de limbă. Oricum, emoțional ești mai cald și mai blând și poți lega mai ușor o conexiune cu partenerul.

Carieră și bani

Dai dovadă de eficiență la locul de muncă și colegii te pot ajuta cu sfaturi sau chiar fizic pot pune umărul alături de tine pentru a finaliza niște sarcini.

Sănătate

Ai mai multă grijă la starea de sănătate. Posibil să te confrunți cu o stare de oboseală accentuată, cu unele dureri în gât sau repercusiuni ale unor dereglări hormonale.

Horoscop zilnic Capricorn – 27 august 2021

Dragoste

Luna trece azi prin sectorul iubirii tale și te susține să-ți exprimi sentimentele, să faci declarații și mici gesturi de dragoste, poate chiar să surprinzi cu un cadou persoan iubită.

Carieră și bani

Creativitatea și simțul artistic ating cote înalte astăzi și poate fi o zi a succesului pentru cei care desfășoară astfel de activități.

Sănătate

Este o zi foarte bună să-ți satisfaci niște plăceri, bucurii, să profiți de timpul liber pentru a te dedica hobby-urilor tale sau activităților în doi, cu copiii.

Horoscop zilnic Vărsător – 27 august 2021

Dragoste

Te preocupi de nevoile familiei și o faci cu mai multă îngăduință și înțelegere. Ziua de astăzi este bună pentru a face curățenie sau a te dedica altor activități casnice.

Carieră și bani

O situație profesională poate cere mai mult de la tine decât te-ai fi așteptat, dar îi vei face față cu brio, mai ales că ai sprijinul colegilor.

Sănătate

Sunt gânduri care se învârt în mintea ta și vei căuta răspunsul unor dileme existențiale sau poate fi vorba de discuții despre trecut și copilărie care să te răscolească emoțional.

Horoscop zilnic Pești – 27 august 2021

Dragoste

Comunicarea te ajută astăzi să echilibrezi niște situații cu cei dragi, poate chiar să te împaci cu o rudă, cu un vecin sau chiar cu un prieten.

Carieră și bani

Un proiect în care ești implicat se bucură de sprijin din partea unei persoane importante sau poate fi vorba de sfaturi bune, negocieri profitabile. Poți rezolva un context legat de acte și poți lua decizii bune.

Sănătate

Pentru a-ți menține starea de bine și entuziasmul, azi ar trebui să nu pleci urechea la bârfele altora și să ignori persoanele care-ți consumă inutil energia.

Horoscop săptămâna 23 – 29 august 2021. Peștii își îmbunătățesc viața sentimentală

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 23 – 29 august 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 23 – 29 august 2021 poate aduce un mai mare interes pentru muncă și pentru sănătate.

Săptămâna 23 – 29 august 2021 se deschide cu intrarea Soarelui în zodia Fecioară, aspect care timp de o lună ne va susține să facem ordine în viața noastră, atât la propriu, cât și la figurat. În plan sentimental este o perioadă bună pentru consolidarea și armonizarea relațiilor și va trebui să dăm dovadă de mai multă răbdare pentru ca lucrurile să meargă așa cum ne dorim.

În preajma zilei de 25 august se formează un aspect tensionat care ne cere să fim mai atenți la ce se întâmplă în jurul nostru pentru că putem fi păcăliți mai ușor, putem fi înșelați, iar realitatea poate fi distorsionată și putem înțelege greșit mesajele.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna august 2021

Horoscopul lunii august 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

În prima parte a lunii august 2021 ne vom axa mai mult pe eficientizarea muncii noastre și pe îmbunătățirea stilului de viață, dat fiind că atât Venus, planeta iubirii, cât și planeta acțiunii, Marte, se află în zodia Fecioară. Ulterior, începând cu 14 august, Venus se mută în Balanță și ne stimulează să căutăm pacea și armonia în relațiile noastre.

Tot la jumătatea lunii și Mercur, planeta comunicării și gândirii, va intra în zodia sa de domiciliu, în Fecioară, și ne va stimula simțul practic și gândirea analitică, chiar și critică, astfel că vom deveni mult mai atenți la detalii. Pe data de 23 august i se alătură și Soarele aici și mai pierdem din entuziasmul caracteristic lunii anterioare, înarmându-ne cu seriozitate și răbdare.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Ana Maria, tânăra ucisă în Orhei, ar fi ieșit din casa presupusului criminal pe picioarele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Evitați aceste numere de telefon. Nu răspundeți, rămâneți fără bani
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului