Horoscop săptămâna 23 – 29 august 2021. Peștii își îmbunătățesc viața sentimentală

Horoscop săptămâna 23 – 29 august 2021. Peștii își îmbunătățesc viața sentimentală
Horoscop săptămâna 23 – 29 august 2021. Peștii își îmbunătățesc viața sentimentală
Publicat: 23/08/2021, 12:55

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 23 – 29 august 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 23 – 29 august 2021 poate aduce un mai mare interes pentru muncă și pentru sănătate.

Săptămâna 23 – 29 august 2021 se deschide cu intrarea Soarelui în zodia Fecioară, aspect care timp de o lună ne va susține să facem ordine în viața noastră, atât la propriu, cât și la figurat. În plan sentimental este o perioadă bună pentru consolidarea și armonizarea relațiilor și va trebui să dăm dovadă de mai multă răbdare pentru ca lucrurile să meargă așa cum ne dorim.

În preajma zilei de 25 august se formează un aspect tensionat care ne cere să fim mai atenți la ce se întâmplă în jurul nostru pentru că putem fi păcăliți mai ușor, putem fi înșelați, iar realitatea poate fi distorsionată și putem înțelege greșit mesajele.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 23 – 29 august 2021

Dragoste

Este o săptămână în care ai toate șansele să-ți consolidezi relația cu partenerul de viață. Dă dovadă de mai multă răbdare și maturitatepentru a-ți armoniza viața de cuplu.Dacă ești la începutul unei relații, ia lucrurile pas cu pas și nu te grăbi către nivelul următor.

Carieră și Bani

Din punct de vedere profesional, săptămâna aceasta vei fi foarte eficient și-ți vei desfășura activitățile cu mult spor, mai ales dacă îți vei construi un program și nu te vei abate de la el. Evită să te iei după colegi și să iei decizii legate de job. Nu este cea mai bună perioadă să faci pleci de la un loc de muncă pentru altul.

Sănătate

În cazul în care îți faci analize săptămâna aceasta sau primești un diagnostic, mai ales în preajma zilei de 25, ia în calcul și varianta repetării acestora.

Horoscop săptămânal Taur: 23 – 29 august 2021

Dragoste

Este o săptămână foarte bună din punct de vedere afectiv și ai toate șansele să pui o piatră solidă la temelia relației tale, indiferent că este la început sau are vechime. Nativii care-și doresc copii trebuie să știe că este o perioadă fertilă, iar cei care sunt deja părinți se pot preocupa acum mai mult de nevoile copiilor și se pot apropia de aceștia pentru a-i înțelege mai bine.

Carierăși Bani

Este o săptămână creativă, în care simțul artistic atinge cote înalte și, indiferent de ceea ce lucrezi, poți pune multă pasiune în ceea ce faci. Poți primi aprecieri din partea superiorilor și asta te va bucura.

Sănătate

Cheful de distracție și de aventură este mare și poți simți nevoia de a avea mai mult timp liber, nevoia de a te relaxa și de a te dedica hobby-urilor tale. Activitățile în aer liber sau cu copiii te binedispun.

Horoscop săptămânal Gemeni: 23 – 29 august 2021

Dragoste

Dacă ești singur, săptămâna aceasta poți flirta mai mult și poți cuceri mai ușor pe cine îți dorești. Nevoia de siguranță emoțională și afectvă este foarte mare, deci s-ar putea să eviți aventurile. Este o perioadă favorabilă pentru a consolida o poveste de iubire aflată la început, iar cei care sunt părinți se pot responsabiliza mai mult față de nevoile acestora.

Carierăși Bani

Ai mai multă grijă dacă ai de rezolvat probleme ce țin de bunuri patrimoniale, de actele unei case. Sunt nativi care se pot muta în perioada aceasta sau pot fi solicitați mai mult de familie, aspecte care pot dezechilibra ușor, ar nu grav, zona profesională.

Sănătate

Este foarte important să-ți găsești liniștea și pacea interioară în această perioadă pentru că altfel poți deveni mai conflictual și te poți certa cu cei din jur. Apelează la meditație, plimbă-te mai mult, fă mișcare pentru a-ți îmbunătăți starea de spirit.

Horoscop săptămânal Rac: 23 – 29 august 2021

Dragoste

Poți profita de această săptămână pentru a-ți reechilibra relația cu soțul/soția, cu o persoană cu autoritate din viața ta, de exemplu cu tatăl. Încearcă să-ți deschizi mai mult sufletul față de cei dragi și să fii mai răbdător.

Carierăși Bani

Comunicarea este un punct forte al acestei perioade și poți profita pentru a învăța ceva, pentru a purta un dialog important sau o negociere, pentru a da un interviu și a susține un discurs public, însă de preferat ar fi să eviți ziua de 25 august, când poți fi mai confuz. De asemenea, evită să semnezi contracte și să iei decizii acum pentru că te poți păcăli sau poți păcăli pe ceilalți

Sănătate

Este o perioadă în care dorința de a ieși din casă, de a te plimba și a merge în vacanță este mare. Sunt nativi care pleacă în deplasări cu munca și care sunt încântați, dar și nativi care aleg să facă excursii mai dese și vizite la cei dragi.

Horoscop săptămânal Leu: 23 – 29 august 2021

Dragoste

Aspectele tensionate care vizează zona relațională, deși s-au mai atenuat, nu s-au încheiat, iar săptămâna aceasta s-ar putea să ai parte de tensiuni în cuplu din cauza cheltuielilor sau din cauza relației intime care nu funcționează așa cum trebuie.

Carierăși Bani

Aspectele financiare de săptămâna aceasta, dincolo de faptul că sunt favorabile nativilor care-și doresc stabilizarea și creșterea veniturilor, sunt foarte bune pentru cei care vor să renegocieze un salariu, însă ziua de 25 augusr ar trebui evitată. Tot acum te poți lăsa păcălit ușor de o ofertă mincinoasă, de o reclamă falsă și poți scoate bani din buzunar mai mulți decât ar trebui.

Sănătate

Încearcă să ai mai multă grijă la alimentație și să nu faci excese. Totodată, verifică alimentele consumate să nu fe expirate pentru a nu te alege cu o toxiinfecție alimentară.

Horoscop săptămânal Fecioară: 23 – 29 august 2021

Dragoste

În preajma zilei de 25 august ar trebui să ai mai multă grijă la persoanele pe care le cunoști pentru că poți simți o atracție care se va dovedi iluzorie. Este o zi în care poți fi foarte confuz și nu ar trebui să iei decizii în viața de cuplu și, implicit, să eviți tensiunile cu partenerul.

Carierăși Bani

De asemenea, confuzia poate trona și în relațiile profesionale și nu ar trebui să semnezi contracte acum și nici să începi noi colaborări. Ai grijă la endința de a deveni prea critic cu cei din jur și de a cere prea multe de la ceillați.

Sănătate

Cu trei planete în zodia ta, Soare, Marte și Mercur, guvernatorul tău, vei avea foarte multă energie, vitalitate, poftă de viață și bună dispoziție, însă evită să te suprasoliciți pentru că o poți face fără să-ți dai seama, iar urmările le vei vedea mai târziu.

Horoscop săptămânal Balanță: 23 – 29 august 2021

Dragoste

Dacă ai o relație toxică, o relație care-ți face mai mult rău decât bine, s-ar putea ca aspectele apăsătoare de săptămâna aceasta să te facă să pui punct. În caz contrar, frământările vor fi mult prea mari. Unii nativi pot fi mult prea conectați la trecut și prinși în lanțurile amintirilor și ar trebui să se rupă de ele și să (se) ierte.

Carierăși Bani

Este o perioadă în care te poți afirma prin creativitate, dartrebuie să fii perseverent și să faci lucrurile pas cu pas. Poți dezvolta un hobby care să-ți aducă mai multe beneficii decât un loc de muncă.

Sănătate

Starea de sănătate nu este deloc bună. Este posibil să revină simptome mai vechi, netratate sau tratate necorespunzător, sau să se agraveze niște afecțiuni cronice. Ai grijă la tot ce ține de ficat, bilă, splină, intestine.

Horoscop săptămânal Scorpion: 23 – 29 august 2021

Dragoste

Este o perioadă favorabilă pentru a cunoaște noi persoane, pentru a ieși cu prietenii și a-ți lărgi anturajul. Este foarte probabil să fii atras de o persoană nouă, însă evită acest gen de atracții în preajma zilei de 25 august pentru că pot fi pure iluzii. În cuplu, activitățile legate de cămin sunt susținute pentru a te reapropia de partener și a conștientiza cât de multe vă unesc.

Carierăși Bani

Sunt foarte bine susținute proiectele profesionale, fie personale, online sau de grup, și poți primi sprijin din partea unor persoane importante, te bucuri de promovare și popularitate. Îți poți face planuri de viitor solide, dar fă-le pe termen scurt pentru a le putea duce a îndeplinire.

Sănătate

Este o perioadă bună pentru vindecarea unor răni emoționale, pentru depășirea unor traume sentimentale, a unor situații din trecut. Ai puterea interioară să ierți și să mergi mai departe.

Horoscop săptămânal Săgetător: 23 – 29 august 2021

Dragoste

Este o perioadă bună din punct de vedere sentimental. Dacă ești singur, poți da curs unei povești de dragoste care se va dovedi serioasă și de lungă durată, iar dacă ești deja parte a unei relații o poți oficializa.

Carierăși Bani

Sectorul carierei este tranzitat de nu mai puțin de trei planete, Soare, Mercur și Marte, prin urmare zona profesională devine esențială pentru tine în această perioadă. Posibi să vrei să faci o schimbare de carieră sau să depu un efort considerabil pentru a-ți atinge niște scopuri și obiective pe care le ai. Unii nativi tind către un nou statut, o nouă funcție. Mai multă grijă la tensiunile cu superiorii.

Sănătate

Este foarte probabil ca stresul profesional să te dezechilibreze și să ai parte de momente tensionate, neplăcute în viața personală, pate chiar în relația cu cei dragi. Stările emoționale sunt destul de vulnerabile acum.

Horoscop săptămânal Capricorn: 23 – 29 august 2021

Dragoste

S-ar putea ca o relație aflată la distanță să treacă prin multe filtre, analize și chiar discuții importante, însă nu lua acum decizii radicale. Ai grijă la tendința de a-ți impune cu orice preț punctul de vedere.

Carierăși Bani

Te bucuri de recunoașterea unor merite profesionale și poți primi chiar și bonusuri financiare. Totodată, este o perioadă în care ești interesat de cunoaștere, de dezvoltare personală sau profesională, și poți fi stimulat să te înscrii la cursuri noi, să obții diferite diplome sau să le pui în practică pe cele pe care le ai deja le au.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, ci mai degrabă o poftă mai mare de viață, de iubire și de distracții. Unii nativi pot pleca în călătorii sau pot face planuri în acest sens.

Horoscop săptămânal Vărsător: 23 – 29 august 2021

Dragoste

Deși s-au mai relaxat aspectele tensionate din zona relațională, nu poți încă să te declari liniștit. Tranzitele perioadei activează o serie de frici, de angoase și suspiciuni și poți duce lucrurile a extrem în cuplu, mai ales din cauza banilor sau a vieții intime. Atebție la infidelități, pasiuni ascunse și aventuri de moment.

Carierăși Bani

Săptămâna aceasta ai mai multă grijă la sectorul financiar, la cum îți administrzi și cheltui banii, mai ales în preajma zilei de 25 când poți pierde o sumă sau poți fi păcălit, te poți înșela în privința unei oferte.

Sănătate

Nu stai foarte bine cu sănătatea din punctul de vedere al energiei. Poți fi mai obosit și poți pierde resurse pe toate părțile, de aceea ar trebui să-ți impui un program și să-l urmezi întocmai, dar mai ales să te odihnești.

Horoscop săptămânal Pești: 23 – 29 august 2021

Dragoste

Cu trei planete în sectorul relațiilor, Soare, Mercur și Marte, săptămâna aceasta îți vei canaliza foarte mult atenția asupra vieți de cuplu și vei avea șansa să o îmbunătățești, să-ți consolidezi relația cu partenerul de viață. Atenție în preajma zilei de 25 august când poți vedea lucrurile greșit, distorsionat și au fi bine să nu devii suspicios și să eviți deciziile. Cei singuri pot începe relații noi și de lungă durată.

Carierăși Bani

Atenție sporită trebuie să ai și la semnarea contractelor, la colaboratorii care te pot înșela, voit sau nu, ai grijă să nu pierzi bani sau oportunități din cauza altora.

Sănătate

Dacă te-ai confruntat cu anumite probleme de sănătate, nu mai amâna vizita la medic. Sunt posibile stări depresive, anxioase, care nu trebuie tratate cu superficialitate. De asemenea, un diagnostic primit acum ar putea avea nevoie și de o a doua părere.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Începând de astăzi, turiștii trebuie să plătească taxă de intrare în Veneția