VIDEO | Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2022. „Gemenii” se rup de trecut

Publicat: 27/01/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Venus retrogradă din zodia Capricorn formează astăzi un aspect de susținere cu Uranus din Taur, aspect menit să ne aducă unele schimbări în plan sentimental, financiar sau profesional. Aceste schimbări se vor resimți în perioada următoare și se vor dovedi benefice.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Contextul astrologic te susține să faci niște schimbări profesionale importante care vor aduce și câștiguri financiare. Sunt nativi care își pun talentele la bătaie și scot bani din ele și nativi care scot bani din propria lor imagine. În cuplu se resimte o dezamorțeală a situației.

Horoscop zilnic Taur

Ești în mijlocul acțiunii dat fiind că Venus este guvernatoarea ta, iar Uranus se află în zodia ta. Te poți aștepta la schimbări benefice, la ridicarea unor obstacole de natură principială și morală care te țineau pe loc în evoluție. Poți să te bucuri de mai multă popularitate și să pui pe roate un proiect.

Horoscop zilnic Gemeni

Te susține foarte mult acest context astrologic dacă vrei să te debarasezi de ceva din trecutul tău, să renunți la niște situații nocive, chiar la persoane toxice. A venit momentul să faci curățenie în viața ta, să accepți și să vindeci niște pierderi trăite.

Horoscop zilnic Rac

Se schimbă în bine situația în cuplu, însă schimbarea vine pas cu pas. Nu te aștepta ca dintr-o dată griul să devină roz. Ești mai dornic să faci lucrurile diferit și să alungi monotonia din relația ta. Profesional, o propunere interesantă de colaborare poate veni prin intermediul unui prieten.

Horoscop zilnic Leu

Ai foarte mult curaj să faci o schimbare fie în stilul de viață, fie legată de locul de muncă. De la reorganizarea programului, a sarcinilor și până la schimbarea rutinei zilnice, totul este posibil. Sunt și nativi care analizează o schimbare de loc de muncă.

Horoscop zilnic Fecioară

O serie de principii de viață, valori și credințe noi își fac loc în mintea ta, iar repercusiunile vor fi benefice în plan afectiv. Vei vrea să trăiești fericirea, să te bucuri de viață, să iubești și să-ți exprimi sentimentele. Abordările nonconformiste te ajută să e reapropii de copii, dar ajută și un proiect creativ să aibă succes.

Horoscop zilnic Balanță

S-ar putea să simți nevoia de a face o schimbare financiară sau legată de un bun material și să fie nevoie să te consulți cu cei dragi pentru asta. În perioada aceasta poți accepta mai ușor viziunile familiei și puteți să cădeți la o înțelegere neașteptată.

Horoscop zilnic Scorpion

Pentru tine, urmează o perioadă bună pentru renegocieri. Știi cum să folosești cuvintele ca să obții ceea ce-ți dorești. Ai idei îndrăznețe și chiar nonconformiste. Poți obține informații importante de la cei cu care discuți. Viața de cuplu se animă și ajung la înțelegeri neașteptate cu partenerul.

Horoscop zilnic Săgetător

Configurația astrologică a acestei perioade te susține foarte mult să redresezi o situație financiară. Ai toate șansele să primești o mărire de salariu sau să scoți bani din talentele tale. Ușor, ușor îți vei recâștiga încrederea în tine.

Horoscop zilnic Capricorn

Viața ta se pare că a luat o turnură neașteptat de plăcută și nu este exclus să te îndrăgostești sau să aduci niște schimbări cu impact afectiv benefic. Vrei să te bucuri mai mult de ceea ce ai și unii nativi pot decide o schimbare de look. Te bucuri de un șarm aparte.

Horoscop zilnic Vărsător

Trăirile interioare te iau prin surprindere și oricât ai încerca să ascunzi de alții ceva, de tine nu vei reuși să ascunzi. Sunt șanse mari să vindeci traume emoționale din copilărie și să depășești trecutul. Evită stresul și odihnește-te mai mult.

Horoscop zilnic Pești

O veste primită sau o discuție purtată zilele acestea îți poate aduce schimbări de perspectivă și noi viziuni de viitor. Poți face progrese cu un proiect și te poți împăca cu un prieten în urma unei discuții deschise și oneste.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii...
IMAGINILE DURERII 😢 Mama lui Costel Corduneanu s-a prăbușit de durere când a văzut sicriul...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk....
Locul de poveste unde se va muta Kate Middleton, după diagnosticul de cancer. Prințesa de...
Alimentul-minune pe care japonezii îl mănâncă înainte de a merge la somn. Se trezesc fericiți...
Cum s-a schimbat viața "europenilor" din Siliștea Gumești, după aderarea la UE: "Noi avem nici...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Costel Corduneanu va fi înmormântat într-un sicriu de lux! Prețul lui atinge sume de ordinul...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Un inginer Boeing spune că producătorul american de avioane a ignorat îngrijorările legate de siguranţă:...
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
Devine strict INTERZIS în România. Toți românii au nevoie de acord. Interdicția e clară
Se schimbă Revolut pentru România. Ce vor putea să facă acum clienții
A nins în România! Imagini cu florile de aprilie acoperite de stratul de omăt: „Iarna...
Mădălin s-a izbit de un copac când a aflat că iubita îl înșală! Ireal ce...
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe...
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani: " Îmi...
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui...
Corpurile femeilor au devenit „câmpuri de luptă”, avertizează ONU