VIDEO | Horoscopul zilei de 29 martie 2022. „Gemenii” se fac remarcați în carieră

Publicat: 29/03/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 29 martie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi, Luna intră în zodia Pești și ne ajută să ne odihnim mai mult, să petrecem timp cu noi înșine și să facem introspecții în urma cărora să primim răspunsuri pe cale intuitivă.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Nevoia de relaxare și liniște este foarte mare, așa că fă bine și odihnește-te corespunzător. Deși este abia marți, senzația ta este că e vineri și deja ești sătul de muncă. Unii nativi se vor surprinde gândindu-se deseori la trecut și ar trebui să-și asculte mai mult vocea interioară dacă sunt în dubii.

Horoscop zilnic Taur

Ai nevoie să-ți reactivezi viața socială, așa că fă bine și programează-ți o ieșire cu prietenii, o întâlnire care să te scoată din ritmul haotic al zilei de ieri. Ai tendința de a fi mai visător cu privire la planurile tale de viitor, la proiectele în care ești implicat.

Horoscop zilnic Gemeni

Este o zi bună să te afirmi profesional, să te faci remarcat într-un mediu, în fața unei mase de oameni. Superiorii te pot felicita pentru inițiativele tale. Astăzi poți fi mai determinat să-ți atingi un obiectiv.

Horoscop zilnic Rac

Este o zi favorabilă să studiezi ceva, mai ales pe latura spirituală, să te documentezi într-o anumită privință sau să te consulți cu persoane cu experiență în domeniul în care ai nevoie. Totodată, te poți ocupa de situații ce vizează actele și instituțiile statului și poți obține avize, aprobări de care ai nevoie.

Horoscop zilnic Leu

Poți avea parte de conflicte în cuplu sau în relațiile profesionale, mai ales dacă ai de împărțit bani și bunuri. Grijă la luptele de putere. Dacă ai avut unele temeri, azi ai putea observa că acestea se mai disipă, mai ales dacă le înfrunți cu un raționament nou.

Horoscop zilnic Fecioară

Se întevăd momente plăcute în cuplu, ocazia de a te reconecta la partener, de a ajunge la un numitor comun într-o anumită privință, poate chiar planificați o vacanță. Și relațiile profesionale sunt mult mai bune față de zilele trecute și poți negocia mai ușor.

Horoscop zilnic Balanță

Ai mai mult spor la locul de muncă, îți îndeplinești sarcinile cu mai multă eficiență și ești mult mai empatic cu colegii, iar asta te poate face chiar plăcut. Starea de sănătate se îmbunătățește și ai putea afla un remediu naturist la o afecțiune care-ți dă bătai de cap de ceva vreme.

Horoscop zilnic Scorpion

Se întrevăd momente plăcute în plan sentimental. În cuplu, te reapropii de partener și puteți discuta chiar și despre copii. Dacă ești singur, atunci ai șanse să ajungi mai aproape de persoana care-ți place și poate chiar să o cucerești cu felul tău de a fi.

Horoscop zilnic Săgetător

Se întrevăd momente plăcute în familie și animozitățile din ultimul timp se dizolvă. Te bucuri de o atmosferă calmă, plăcută în cămin și de înțelegere din partea celor dragi. Și tu, la rândul tău, ești mai îngăduitor.

Horoscop zilnic Capricorn

Este o zi favorabilă dialogului cu persoana iubită sau cu copiii. Poți ajunge mai ușor la înțelegeri cu aceștia și poți clarifica diferite neînțelegeri. Te faci plăcut în dialog și obții mai ușor ceea ce-ți dorești în urma unei negocieri.

Horoscop zilnic Vărsător

Azi te preocupi de situații financiare, faci plăți, încasezi bani, faci calcule și discuți despre buget. Sunt posibile discuții chiar și despre despre salarizare. Poți găsi oferte bune dacă vrei să-ți cumperi ceva.

Horoscop zilnic Pești

Luna îți tranzitează zodia și te susține să-ți îmbunătățești starea de spirit, să te relaxezi și să te bucuri de lucrurile din viața ta. Ai intuiție, imaginație și simți artistic așa că poți da naștere unor acre de creație remarcabile.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul…

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Tatăl Andreei, studenta la Medicină, ucisă cu bestialitate, nu s-a putut dezlipi de sicriul cu...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Halep a fost BLOCATĂ. Decizia finală în circuitul WTA
Un nou tip de concediu medical. Românii vor primi bani ca să participe la studii...
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Era uşa închisă şi mi-a dat de bănuit. Am insistat să deschid". Sora lui Mirel...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
O nouă fotografie fabuloasă cu Sagittarius A*, gaura neagră supermasivă din inima Căii Lactee