VIDEO | Horoscopul zilei de 3 iunie 2022. Mercur iese din retrogradare în zodia Taur

Publicat: 03/06/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 3 iunie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Mercur își încheie astăzi retrogradarea prin zodia Taur și mintea începe să ni se limpezească. Până pe data de 13 iunie, cât va tranzita acest semn, avem ocazia să înțelegem dintr-o altă perspectivă situațiile cu care ne-am confruntat în ultima perioadă.

Totodată, ne putem pune în practică ideile financiare avute, însă nu va fi ușor și putem avea parte de obstacole, dat fiind că Mercur se află într-un careu cu Saturn.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Ai toate șansele să vezi mai clar o situație financiară cu care te-ai confruntat în ultima perioadă și să depășești niște blocaje în acest sens. Mercur și-a cerut să-ți schimbi modul în care îți administrezi veniturile, dar și modul în care îți câștigi banii, iar acum poți lua deciziile finale.

Horoscop zilnic Taur

Tu probabil te bucuri cel mai mult de revenirea în mers direct a lui Mercur, dat fiind că se petrece în zodia ta. Ai ocazia să-ți îmbunătățești comunicarea cu cei din jur și să spui acele lucruri pe care le-ai reprimat până acum. Vei observa că ai mai multă încredere în tine și în raționamentul tău și poți lua decizii importante în plan personal.

Horoscop zilnic Gemeni

Revenirea lui Mercur, guvernatorul tău, în mers direct, te ajută să depășești niște situații din trecut. Vei începe să te detașezi de ceea ce este toxic în viața ta, inclusiv vei găsi remediile necesare pentru a ameliora o problemă de sănătate.

Horoscop zilnic Rac

Cu Mercur în mers direct, ai toate șansele să lămurești niște neînțelegeri care au apărut în anturaj. Îți vei da seama cine îți este prieten cu adevărat și cine nu. Pe de altă parte, poți vedea mai clar și mai optimist o situație legată de proiectele și planurile tale de viitor.

Horoscop zilnic Leu

Vei începe să vezi mai clar o situație profesională cu care te-ai confruntat și poți lua niște decizii importante legate de direcția ta în carieră. De asemenea, se va îmbunătăți și comunicarea cu superiorii și vei avea mai multe șanse să-ți atingi un obiectiv grație ideilor pe care le ai.

Horoscop zilnic Fecioară

Cu Mercur în mers direcții, se lămuresc o serie de credințe și mentalități și orizonturile ți se luminează. Poți înțelege într-o altă cheie niște experiențe de viață trăite. Pe de altă parte, poți rezolva situații legate de acte și lege sau poți pleca într-o călătorie.

Horoscop zilnic Balanță

Vei reuși să ajungi mai ușor la o înțelegere cu partenerul de viață sau cu cei cu care împarți bani și bunuri materiale. Totodată, cu Mercur în mers direct, o serie de îndoieli și neîncrederi legate de partener se pot clarifica.

Horoscop zilnic Scorpion

Mercur își revine în mers direct în sectorul relațiilor tale și te ajută să-ți îmbunătățești comunicarea cu partenerul și să iei niște decizii importante privind viața de cuplu. Acest aspect te ajută și să-ți îmbunătățești relațiile profesionale, să negociezi mai ușor și să semnezi noi contracte profesionale.

Horoscop zilnic Săgetător

Mercur te susține să iei niște decizii importante legate de locul de muncă, de program sau de modul în care îți îndeplinești îndatoririle zilnice. Ai nevoie de mai mult timp liber și vei reuși să găsești o variantă să-l obții. Pe de altă parte, poți descoperi un remediu eficient pentru a trata o problemă de sănătate.

Horoscop zilnic Capricorn

Mercur în mers direct prin Taur te susține să clarifici niște situații care au apărut în viața sentimentală sau în relația cu copiii. În primul rând, se pot clarifica niște sentimente și vei ști mai clar ce simți pentru o anumită persoană. În al doilea rând, te poți apropia mai mult de copii și le poți înțelege mai ușor nevoile.

Horoscop zilnic Vărsător

Revenirea în mers direct a lui Mercur te ajută să-ți îmbunătățești comunicarea cu familia și să ajungeți cât de cât la o viziune comună asupra unor treburi gospodărești sau asupra unor bunuri patrimoniale.

Horoscop zilnic Pești

Cu Mercur în mers direct, îți vei îmbunătăți comunicarea cu cei din jur și mintea ta se va limpezi. Poți lua niște decizii importante și poți face niște negocieri profitabile. De asemenea, în următoarea perioadă, vei avea ocazia să rezolvi situații ce țin de acte, să obții niște avize sau să dai un examen de care te temeai.