VIDEO | Horoscopul zilei de 3 martie 2022. Stelium riscant în zodia Capricorn

Publicat: 03/03/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 3 martie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează o triplă conjuncție între Pluto, Venus și Marte în zodia Capricorn. Acest context este numit stelium în astrologie și este deosebit de puternic, dat fiind că planetele își unesc energiile. Deși Venus este armonia, Marte este acțiunea (și războiul), iar Pluto este puterea (darși moartea și regenerarea).

Fuziunea planetelor este riscantă, dramatică și transformatoare. În plan personal, avem ocazia să ne atingem un țel, avem puterea să acționăm pentru a obține ceea e ne dorim, fie că asta înseamnă să ne aliem cu persoane puternice, fie că înseamnă să rupem relații.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

S-ar putea să te apropii de un obiectiv avut, să fii forțat să te afirmi și să trebuiască să-ți învingi toate fricile pentru asta. Este un moment în care-ți poți construi un renume, dar va trebui să ai grijă la cum acționezi pentru a nu-ți afecta imaginea.

Horoscop zilnic Taur

Vei fi îndrumat de adevăr și de principii de viață în călătoria ta spre sfere înalte, însă ai grijă și la ceilalți, la modul în care ei acționează, să nu te pună în situații jenante. Poți afla o informație, poți descoperi un adevăr. Unii nativi pot explora, pot călători și pot învăța lucruri noi sau pot să devină ghizi și profesori pentru alții.

Horoscop zilnic Gemeni

S-ar putea ca acest stelium să te determine să ieși dintr-un context toxic, să închei o relație bolnăvicioasă, să te rupi de o dependență. Evită să faci investiții financiare riscante acum. De asemenea, evită să intri în noi relații pentru că se vor dovedi obsesive.

Horoscop zilnic Rac

Tripla conjuncție se petrece în sectorul relațiilor tale, iar acest aspect poate consolida conexiunea cu partenerul, dar poate încheia și acele relații bazate pe alte interese. Evită să intri în noi relații acum pentru că pot fi toxice.

Horoscop zilnic Leu

Poți profita de acest stelium pentru a-ți eficientiza munca și a schimba ceea ce te obosește și nu-ți place, poate chiar jobul în sine. Ai grijă la acțiunile tale, nu risca prea mult, mai ales la cum mânuiești aparatura la locul de muncă.

Horoscop zilnic Fecioară

Tripla conjuncție se formează în sectorul tău afectiv și aduce o transformare sentimentală, aspect care de la caz la caz poate fi diferit. Unii nativi vor dori să se distreze mai mult și vor elimina din viața lor ceea ce nu-i face fericiți. Alți nativi ies dintr-o idilă romantică sau intră într-una. Investițiile riscante și speculațiile financiare ar trebui evitate.

Horoscop zilnic Balanță

Zilele acestea trăiești intens la nivel emoțional și trăirile pot avea legătură cu familia, cu rădăcinile sau țara ta. Se petrec transformări în interiorul tău. Unii nativi primesc ajutor din partea părinților, poate investesc în casă, poate își construiesc un cămin, în timp ce alții își cumpără o locuință.

Horoscop zilnic Scorpion

Acest context astrologic îți potențează remarcabil abilitățile de comunicare. Ești hotărât și poți convinge cu ușurință interlocutorul. Astfel, poți avea succes în negocieri, interviuri, dezbateri. Ai grijă la acțiunile tale și nu risca prea mult, mai ales când este vorba de relația de cuplu.

Horoscop zilnic Săgetător

Poți avea parte de situații riscante în plan financiar care pot aduce deopotrivă câștiguri, cât și pierderi, de aceea este foarte important să fii tent la cum îți gestionezi bugetul. De preferat ar fi să te preocupi de schimbarea modului în care-ți câștigi și administrezi banii.

Horoscop zilnic Capricorn

Ești gazda acsetui steliul și asta poate aduce multă agitație interioară, irascibilitate și tendință de a victimiza. Încearcăsă acționezi prudent și să eviți situațiile riscante. Este o perioadă de recăpătare a puterii personale, a încrederii de sine și de transformare a vieții personale.

Horoscop zilnic Vărsător

Este nevoie să dai Cezarului ce este al Cezarului, adică să lași trecutul în spate și să te vindeci. Unii nativi pot să treacă prin transformări profunde în urma unei relații ascunse sau din cauza unei relații toxice. Alți nativi pot activa temeri și tendințe de victimizare și dramatizare.

Horoscop zilnic Pești

Poți avea succes cu un proiect, poți face o asociere avantajoasă financiar și poți da o formă concretă unor planuri, însă ai grijă să nu te trădeze un prieten sau asociat. Este posibil să fii atras de persoane din anturaj, dar evită relațiile ascunse.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul…