VIDEO | Horoscopul zilei de 30 ianuarie 2022. „Scorpionii” sunt mai conflictuali

Publicat: 30/01/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 30 ianuarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Soarele din zodia Vărsător și Uranus din Taur formează astăzi un careu, aspect care dovedește o mare rezistență la schimbare din partea noastră. Nu suntem deschiși schimbărilor și pentru a evita frustrările ar trebui să dăm dovadă de mai multă adaptabilitate.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Azi s-ar putea ca planurile tale să se dea peste cap sau s-ar putea să nu poți răspunde afirmativ unei invitații venite din partea prietenilor și asta pentru că nu-ți permite bugetul. Evită să faci cheltuieli și să investești în proiecte fără viitor.

Horoscop zilnic Taur

Ești în centru acestui careu de astăzi și ar trebui mai mult ca niciodată să fii mai adaptabil la neprevăzut. Vin fel și fe de situații care te scot din zona de confort și imprevizibilul te va enerva, dacă nu-l vei aborda cu detașare. Posibile tensiuni cu autoritățile din viața ta.

Horoscop zilnic Gemeni

Ceva din trecut se repetă și asta te obosește, îți taie aripile și te stimulează la detașarea de ancore. Depășește ceea ce a fost și abordează noi principii de viață și noi credințe pentru a face față. S-ar putea să te simți mai obosit, chiar epuizat de tot ce se petrece în jurul tău.

Horoscop zilnic Rac

Azi ai putea vedea o latură mai puțin plăcută a partenerului sau a celor cu care lucrezi. Poți dezvolta neîncredere în cealaltă persoană, mai ales dacă ai de împărțit bani și bunuri cu aceasta. Posibil ca principiile tale de viață să nu fie compatibile cu ale celor din jurul tău.

Horoscop zilnic Leu

Ziua aceasta este destul de conflictuală pentru tine, de aceea ar trebui să depui un real efort pentru a nu te certa cu cei care reprezintă o autoritate în viața ta. În cuplu pot lua naștere lupte de putere bazate pe orgolii și ambiții. Mai multă grijă la gestionarea autorității pentru că și tu ai tendința de a te impune prea mult.

Horoscop zilnic Fecioară

Multe din panurile pe care ți le faci astăzi pot fi date peste cap. S-ar putea să nu-ți poți desfășura așa cum ți-ai organizat sarcinile, mai ales dacă trebuie să lucrezi alături de alte persoane. Posibile ciocniri de viziuni și orgolii.

Horoscop zilnic Balanță

Azi ești tentat să cheltui mai mult pentru cei dragi, chiar să apelezi la anumite economii pentru nevoile copiilor. Sunt și nativi care cheltuie de plăcere și își pot goli conturile pe distracții de moment, pe plăceri și mofturi.

Horoscop zilnic Scorpion

S-ar putea să ai parte de cpnflicte greu de gestionat astăzi fie între tine și cei dragi, fie între familie și partener. Poate chiar familia nu este de acord cu partenerul sau responsabilitățile personale pun bariere în fața unui plan pe care ți l-ai făcut cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Săgetător

Evită astăzi să iei decizii importante și să te contrazici cu cei din jur. Poți exagera cu încăpățânarea. În plus, poți avea senzația că cei cu care lucrezi sau desfășori activități comune nu depun același efort sau nu acordă același interes ca tine.

Horoscop zilnic Capricorn

S-ar putea ca situația financiară să te împiedice să duci la bun sfârșit anumite planuri de distracție sau proiecte creative. În unele cazuri, ai tendința de a scoate mai mulți bani din buzunar decât trebuie pentru a îndeplini dorințele celor dragi sau pentru a te răsfăța.

Horoscop zilnic Vărsător

Azi nu te simți nici pe departe într-o formă fizică și psihică bună. S-ar putea să te aprinzi din nimicuri pe care altă dată le-ai fi trecut cu vederea. În plus, există risc și de tensiuni în familie, mai ales dacă tu vrei ceva și cei dragi nu te susțin sau nu sunt de acord cu tine.

Horoscop zilnic Pești

Sunt gânduri și frământări care nu-ți dau pace și cel mai probabil te agiți pentru ceva ce ține de trecutul tău, un moment în care nu ai luat decizia corectă. Pe de altă parte, poți deveni mai apatic și starea de oboseală te poate dororî. Odihnește-te mai mult.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Devine ILEGAL în România. Legea e adoptată. Se aplică din 28 aprilie pentru toată lumea
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Regele Charles al III-lea este „mai bolnav decât lasă să se vadă”