Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 31 august 2021. „Taurii” pot pierde bani

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 31 august 2021. „Taurii” pot pierde bani
Foto: Pixabay.com
Publicat: 31/08/2021, 07:00
Actualizat: 31/08/2021, 07:16

Horoscopul zilei de 31 august 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna trece azi prin zodia Gemeni, însă nu ne va susține foarte mult în comunicare și trebuie să avem grijă la informațiile care ne parvin, pentru că multe dintre ele pot fi false. Totodată, trebuie să avem grijă să nu mințim și să nu ne lăsăm mințiți.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Dragoste

Ai ocazia să arăți că te-ai maturizat sau că sentimentele tale s-au maturizat, așa că vorbește sincer, fără ocolișuri cu partenerul de viață.

Carieră și Bani

Nu sunt deloc bine aspectate activitățile de comunicare, și nu este exclus să primești sau transmiți mesaje eronate. Nu te baza pe infortmațiile primite, decât dacă sunt din surse oficiale sau din partea unor persoane de încredere.

Sănătate

Oricât de mult ți-ai dori să faci o plimbare, o călătorie, azi s-ar putea să fii nevoit să stai în casă, nu neapărat din cauza unor probleme de sănătate, ci din cauza unor contexte care te solicită în ultimul moment.

Horoscop zilnic Taur

Dragoste

S-ar putea ca astăzi să te simți atras într-un mod misterios, ciudat, de un coleg de muncă sau de cineva cunoscut prin intermediul locului de muncă.

Carieră și Bani

Nu este o zi favorabilă negocierilor, mai ales salariale. Poți fi păcălit ușor, poți fi înșelat și poți pierde bani, deci ai grijă. Nu mai accepta să muncești pe bani puțini de frica de a-ți pierde siguranța, ci cere atât cât consideri că meriți.

Sănătate

S-ar putea ca goana după bani, stresul financiar să te obosească peste măsură, așa că începe prin a te odihni mai mult și ia-ți și aceste măsuri de siguranță privind resursele tale personale, energia ta.

Horoscop zilnic Gemeni

Dragoste

Este o zi foarte bună pentru dragoste astăzi, dar ai putea să devii suspicios sau să dezvolți sentimente de neîncredere, în tine sau în celălalt, deci ai grijă.

Carieră și Bani

Ai grijă la activitățile care țin de comunicare pentru că poți înțelege complet eronat niște mesaje și le poți transite mai departe la fel de greșit.

Sănătate

Deși Luna trece prin zodia ta, nu ai energia dorită, ci mai degrabă ai momente de zvâc și momente de angoasă, de teamă față de viitor.

Horoscop zilnic Rac

Dragoste

Simți să te desprinzi de cineva sau ceva din trecut, să ierți și să mergi mai departe. Este o zi foarte bună să faci acest pas, așa că nu sta pe gânduri, iar dacă te ajută, ia legătura și transmite-i asta persoanei respective.

Carieră și Bani

S-ar putea ca un fost angajator sau coleg de muncă să te caute cu o ofertă. Nu te arunca cu capul înainte fără a analiza toate detaliile și cerințele. Atenție la persoanele invidioase caree te vorbesc pe la spate.

Sănătate

Nu ar strica să-ți evaluezi niște afecțiuni mai vechi, mai ales dacă-ți apar din nou niște simptome. Chiar dacă nu e nimic grav, nu le trece cu vederea.

Horoscop zilnic Leu

Dragoste

S-ar putea să auzi vorbe sin partea prietenilor care să nu-ți facă nici cea mai mică plăcere. Azi nu crede pe nimeni, te poate păcăli fără să vrea.

Carieră și Bani

Grijă mai multă la asociați și colaboratori, la persoane alături de care ești implicat într-un proiect. Te pot bârfi sau pot încerca să te păcălească.

Sănătate

Te bucuri de o stare de sănătate bună și ar trebui să eviți să stai în preajma perdsoanelor prea negativiste și care mereu se vaită pentru că te pot influența negativ.

Horoscop zilnic Fecioară

Dragoste

Dialogul cu persoana iubită poate fi greoi și restrictiv astăzi, dar nu trebuie să te îngrijorezi. Toată lumea are zile bune și zile proaste. Nu o lua ca pe o ofensă.

Carieră și Bani

Posibil să apară unele critici care să-ți afecteze imaginea, și ar fi de preferat să iei totul în mod constructiv, și astfel să te folosești de ele pentru a-ți aduce beneficii profesionale. Un dialog tensionat cu un superior purtat azi ar putea avea consecințe pe termen lung, deci evită!

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, dar ai grijă, dacă-ți dorești ceva, să te asiguri că transmiți mesajul corect și ceilalți te înțeleg întocmai.

Horoscop zilnic Balanță

Dragoste

S-ar putea să ajungi din ce în ce mai mult mai aproape de idealurile tale în dragoste, fie că ești căsătorit, ai o relație de lungă durată sau pur și simplu aspiri la asta.

Carieră și Bani

Poți face pași importanți într-o profesie academică sau către atingerea unor obiective. Poate primești rezultatul unui examen, dai un test, obții o diplomă.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă ai putea să faci mai multă mișcare. Pot veni vești mai puțin plăcute din străinătate sau legate de o călătorie.

Horoscop zilnic Scorpion

Dragoste

Ești tentat să dai curs unei provocări intime, să intri într-o relație ascunsă sau să contactezi pe cineva din trecut care-ți provoacă insomnii și-ți tulbură amintirile. Nu este deloc o idee bună și repercusiunile se pot întinde pe termen lung.

Carieră și Bani

Fii mai atent la niște plăți pe care nu le-ai făcut, fie ai uitat, fie nu ți-ai permis. Poate sunt facturi, rate la credite, taxe, impozite, dar nu le lăsa să se adune. Totodată, azi ai mai multă grijă la tranzacțiile financiare pe care le faci, la ce acte semnezi, la ce clauze au contractele care ți se pun în față.

Sănătate

Acordă mai multă atenție odihnei pentru că nivelul de stres e destul de mare și poți ajunge la surmenaj. În plus, pierzi energie fără să-ți dai seama sau chiar dacă ești conștient de asta, cauza este greu de diagnosticat momentan.

Horoscop zilnic Săgetător

Dragoste

Nevoia de a petrece timp cu partenerul de viață te poate determina astăzi să faci gesturi mărețe, declarative și surprinzătoare. Asta în cazurile fericite, pentru că pot exista și nativi care nu mai trec peste micile minusuri ale relației sau ale partenerului și fac din tânțar armăsar. Lasă suspiciunile deoparte.

Carieră și Bani

Grijă mai multă la partenerii de afaeri, la colaboratori care pot încerca să te mintă, să-ți înșele încrederea.

Sănătate

S-ar putea să începi să vezi mai clar niște situații cu care te confrunți, unele poate mai vechi, poate nu neapărat legate de sănătate, dar care ți-au amprentat starea de spirit.

Horoscop zilnic Capricorn

Dragoste

Nu este exclus să te atragă un coleg de muncă sau o persoană cu care desfășori activități comune sau pe care ai cunoscut-o într-un mediu academic.

Carieră și Bani

Toată lumea trage de tine în toate direcțiile și deși te bucură asta pentru că te simți util, iată că te poate și exaspera, stresa, obosi. Încearcă să nu te implici în prea multe activități deodată și ai grijă la colegii bârfitori și la ce care încearcă să-ți pună bețe în roate.

Sănătate

Te poți simți mai obosit ca de obicei, mai ales în a doua parte a zilei și asta pentru că nu îți canalizezi energia într-o singură direcție.

Horoscop zilnic Vărsător

Dragoste

Deși Luna trece prin sectorul iubirii, nu sunt încurajate astăzi flirturile. Ceea ce vine acum în viața ta, nu te va face prea fericit.

Carieră și Bani

Ești foarte creativ, ai idei bune, viziune artistică, dar nu-ți pui în valoare aceste calități așa cm ar trebui. Ai tendința de a face în continuare unele excese sau de a nu privi în mod rațional o situație financiară, ceea ce te poate face mai cheltuitor.

Sănătate

Simți că e ceva în trecut de care ai rămas ancorat, dar nu te sperie asta, ci te determină să afli ce poți face ca să o rezolvi. Îți pui întrebări și poți avea unele conștientizări puternice.

Horoscop zilnic Pești

Dragoste

Este greu să-ți înțelegi emoțiile și de teama de a nu fi rănit te închizi în tine și preferi să taci tocmai atunci când trebuie să vorbești.

Carieră și Bani

Ai mare grijă la cei din jur pentru că cineva poate încerca să te manipuleze, să se folosească de o vulnerabilitat sau slăbiciune de-a ta pentru a obține un avantaj.

Sănătate

Ești mai sensibil decât de obicei și mai ușor de rănit așa că fii atent cui dai voie să intre în sufletul tău astăzi. Posibile tensiuni cu cei dragi care te destabilizzează.

Horoscop săptămâna 30 august – 5 septembrie 2021. Berbecii iau decizii importante

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 30 august – 5 septembrie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 30 august – 5 septembrie 2021 poate aduce o mai mare nevoie de liniște și pace în viața noastră.

Săptămâna 30 august – 5 septembrie 2021 debutează cu intrarea lui Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, în zodia Balanță, aspect care ne face să fim mai toleranți cu cei din jur, mai deschiși socializării, dar și mai indeciși și nehotărâți în luarea deciziilor.

Pe de altă parte, trebuie să avem întreaga perioadă pentru că războinicul Marte din zodia Fecioară, face o opoziție cu Neptun retrograd din Pești, iar acest context poate amprenta acțiunile noastre cu o mare doză de confuzie și ne poate face să credem că nu reușim să răzbim într-un context.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Cât a ajuns să coste un kilogram de roșii românești în piețele din București! Ce...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Obligatoriu pentru toți șoferii din România. A intrat în vigoare astăzi, 18 Aprilie
WhatsApp trezește mari nemulțumiri. Utilizatorii sunt total derutați
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Gazul înghețat de pe Uranus și Neptun ne-ar putea spune cum s-au format aceste planete