VIDEO | Horoscopul zilei de 31 martie 2022. „Balanțele” sunt mai conflictuale

Publicat: 31/03/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 31 martie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna va intra astăzi în zodia Berbec și ne va aduce curaj, îndrăzneală și energie. Vom fi determinați să ne afirmăm, dar există și riscul de a deveni mai impulsivi și de a risca fără motiv, de aceea autocontrolul devine foarte important.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cu Luna în tranzit prin zodia ta te bucuri de o energie dusă la extrem pe carre nimeni și nimic nu pare să ți-o poată domoli. Te preocupi mai mult de tine și pare că nu te prea interesează ceilalți, așa că te poți afirma destul de ușor.

Horoscop zilnic Taur

Azi s-ar putea să te simți epuizat psihic și asta pentru că ai tendința de a te lăsa frământat de gânduri. Posibile dureri de cap, insomnii, stări de irascibilitate și mai ales tensiune. O mare atenție trebuie să o acorde cei care au probleme cu sistemul cardiovascular.

Horoscop zilnic Gemeni

Azi te poți preocupa cu mai mult interes de rezolvarea unui context ce vizează un proiect personal sau în care ești implicat cu alții. Ai idei bune pentru a-l duce la succes. Nevoia de a sta cu prietenii, de a povesti, de a socializa este mare și nu ar strica să ieși în oraș.

Horoscop zilnic Rac

Cariera îți captază toată atenția și energia ta se va canaliza către atingerea unor obiective profesionale. Te afirmi cu încredere în tine și te pui în evidență cu mult curaj. Ai toată susținerea astrelor să-ți atingi un obiectiv.

Horoscop zilnic Leu

Azi ai tendința de a-ți exprima ideile mult prea direct și impunător și poți da naștere conflictelor. Simți nevoia de a învăța ceva nou, de a te dezvolta profesional, de a explora noi domenii care ți-au atras atenția.

Horoscop zilnic Fecioară

Îți canalizezi mare parte din energie pentru a rezolva un context financiar care vizează bunuri materiale, poate un credit, o rată la bancă, un context legat de asigurări. Unii nativi se preocupă să returneze o datorie. În cuplu pot apărea tensiuni din cauza cheltuielilor.

Horoscop zilnic Balanță

Luna tranzitează sectorul relațiilor și ar putea trezi la viață povestea ta de iubire, însă și unele conflicte nerezolvate. Încearcă să nu intri în competiție cu partenerul. Posibil să ai parte de tensiuni și în relația cu unii colaboratori. Grijă la negocieri.

Horoscop zilnic Scorpion

Dai dovadă de multă energie la locul de muncă și ești determinat să-ți rezolvi sarcinile, dar nu uita să te și relaxezi, așa că nu te implica în activități suplimentare. Te bucuri de o stare de sănătate bună, însă ai tendința de a te suprasolicita și astfel te poți epuiza.

Horoscop zilnic Săgetător

Luna în tranzit prin sectorul iubirii îți va aduce multă pasiune și trăiri afective intense. Dacă ești singur, poți fi mai determinat să cucerești pe cineva. De asemenea, este o zi bună pentru a petrece timp cu copiii.

Horoscop zilnic Capricorn

Preocuparea ta majoră este casa și familia. Azi ai energia necesară pentru a te dedica unor activități casnice pe care le-ai tot amânat. Posibil să porți o discuție cu părinții care să dea naștere unor animozități.

Horoscop zilnic Vărsător

Ai tedința de a fi prea direct și prea sincer în exprimare. Ești destul de agitat, dornic să explici și să te faci înțeles. Poate fi o zi bună pentru negocieri financiare, atâta timp cât nu ești impulsiv și grăbit în decizii.

Horoscop zilnic Pești

Este o zi bună în care poți rezolva contexte ce țin de planul financiar. Unii nativi fac bani din talentele lor sau prin implicarea în fel și fel de activități care nu au legătură cu pregătirea lor profesională.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul…

Vă recomandăm și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna aprilie 2022


Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase