Horoscopul zilei de 4 aprilie 2021. Mercur începe tranzitul prin zodia Berbec

Horoscopul zilei de 4 aprilie 2021. Mercur începe tranzitul prin zodia Berbec
Foto: Pixabay
Publicat: 03/04/2021, 18:51

Horoscopul zilei de 4 aprilie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Planeta comunicării, Mercur, își începe astăzi tranzitul prin zodia Berbec, tranzit care va dura până pe data de 19 aprilie. Este un tranzit de bun augur dat fiind că ne stimulează gândirea, ne face mai iuți la minte și mai îndrăzneți în dialog. Ne putem exprima fără ocolișuri, direct, însă există și riscul să ne grăbim în decizii și în concluzii.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 4 aprilie 2021

Dragoste

Mercur în tranzit prin zodia ta te va face mai comunicativ, mai deschis dialogului și acest aspect te poate ajuta inclusiv în viața sentimentală, pentru a clarifica situații care au adus nemulțumiri.

Carieră și bani

Mercur este guvernatorul muncii tale și te va susține acest tranzit să-ți expui mai bine ideile, să te înțelegi mai bine cu colegii și să iei decizii mai ușor. De asemenea, ești mult mai bine susținut în negocieri, interviuri, ședințe.

Sănătate

Tot Mercur te poate susține dacă vrei să-ți schimbi stilul de viață, să-ți îmbunătățești rutina, să aduci ajustări programului, iar dacă ești în căutarea unui tratament eficient, acum îl poți afla mai ușor.

Horoscop zilnic Taur – 4 aprilie 2021

Dragoste

Mercur este guvernatorul sectorului iubirii tale și acest tranzit s-ar putea să-ți aducă în prezent niște amintiri pe care le credeai uitate sau chiar să reiei un dialog cu un fost partener cu care nu ai mai vorbit de multă vreme. Trecutul sentimental poate reveni în actualitate, dar sunt șanse mari să fie vindecat.

Carieră și bani

Mercur este și guvernator al finanțelor tale, iar tranzitul prin Berbec îți poate ridica niște dileme legate de câștigurile tale. Poți începe să cauți soluții pentru a-ți îmbunătăți veniturile, însă ține cont și de faptul că acestea pot veni în mare parte pe cale intuitivă, mai ales în urma unor procese de introspecție. Poate fi o perioadă revelatorie pentru tine, dacă ești atent la mesajele Universului.

Sănătate

Mercur în Berbec îți activează chiar sectorul sănătății și este posibil să fii mai agitat, mai irascibil și să te enervezi ușor, din orice. În plus, sunt unele gânduri care se pot activa acum și care te pot face să fii mai închis în tine. Apelează la rugăciune și meditație.

Horoscop zilnic Gemeni – 4 aprilie 2021

Dragoste

Mercur în zodia Berbec îți este benefic din multe puncte de vedere, dar cel mai mult vei aprecia faptul că devii mult mai sociabil, mult mai deschis în a lega noi relații de prietenie. În plus, dat fiind că Mercur îți guvernează sectorul iubirii, nu este exclus ca în următoarea perioadă să se înfiripeze noi povești cu persoane din anturaj sau cunoscute în mediul online.

Carieră și bani

Ideile legate de noi proiecte sau de relansarea unor proiecte de grup, nu-ți vor lipsi pe parcursul acestei perioade în care Mercur tranzitează Berbecul. Te faci ușor înțeles de ceilalți, dar și apreciat grație soluțiilor revoluționare cu care vii și dorinței de a le pune în practică.

Sănătate

Ești mai dornic să ieși din casă, să te plimbi, să faci sport sau să te dedici unor activități distractive, unor hobby-uri pe care le ai.

Horoscop zilnic Rac – 4 aprilie 2021

Dragoste

Cu Mercur în tranzit prin Berbec, există posibilitatea să nu prea suporți impunerile celor din jur și să intri mai des în polemici, mai ales cu cei care reprezintă o autoritate în viața ta.

Carieră și bani

Mercur în zodia Berbec îți va activa sectorul carierei și aveai nevoie de acest tranzit pentru a te putea decide cu mai multă îndrăzneală în privința unei situații profesionale. Sunt nativi care analizează acum chiar și o schimbare de direcție. Însă, trebuie să ții cont că acest tranzit te face mai incisiv în expunerea părerilor, mai dornic să te afirmi și să te faci auzit și nu este exclus să intri în contradicție cu superiorii.

Sănătate

Mercur este guvernator al sectorului sănătății tale, iar acest tranzit te poate face mai atent la tot ceea ce ai trăit până acum, la ce ai renunțat de teama de a ieși în față, la ce decizii ai luat din frică sau neputință, te poate face mai conștient la stresul profesional pe care-l înduri.

Horoscop zilnic Leu – 4 aprilie 2021

Dragoste

Mercur este guvernator al vieții tale sociale și acest tranzit te susține să ieși mai mult în lume, să cunoști persoane noi, mai ales că-ți poți face prieteni care au altă naționalitate. Relațiile aflate la distanță se vor apropia, mai ales prin prisma dialogului.

Carieră și bani

Mercur în zodia Berbec îți activează sectorul străinătății și al cunoașterii, deci poți avea șansa de a lega noi parteneriate cu persoane de pste graniță sau firme cu capital străin, sau poți fi mai activ la nivel intelectual și poți căuta să te dezvolți profesional studiind ceva nou, explorând un nou domeniu. În plus, cum Mercur este planeta care-ți guvernează veniturile, poți avea idei noi despre cum să faci bani mai mulți în această perioadă.

Sănătate

Încearcă să te pui mai mult în valoare și luptă să-ți recâștigi stima de sine. Ai toate șansele să te bucuri de o stare de spirit mai bună, mai optimistă. Vor fi și nativi care-și fac planurile și pleacă într-o călătorie.

Horoscop zilnic Fecioară – 4 aprilie 2021

Dragoste

Mercur în zodia Berbec va activa sectorul intimității tale și va crește interesul pentru reconectare la partenerul de viață și pentru discuții pe teme sexuale. Se pot afla unele secrete, se pot  descoperi infidelități în anumite cazuri. Totodată, se stabilesc reguli în cuplu legate de bani și administrarea bugetului comun.

Carieră și bani

Mercur îți guvernează și cariera, iar acest tranzit te poate face mai determinat să porți discuții cu superiorii legate de bani și beneficii materiale. Totodată, va stimula puternic nativii care au de rezolvat contexte financiare, contexte ce țin de bunuri, moșteniri, credite, taxe, asigurări, litigii și acte juridice.

Sănătate

Dat fiind faptul că Mercur este guvernatorul tău, în această perioadă poți avea niște simțuri mai fine. Acum se pot activa niște percepții subtile, astfel încât să vezi și să înțelegi ceea ce altora le este imposibil. Femeile din zodia Fecioară se pot ocupa de rezolvarea unor probleme de natură ginecologică.

Horoscop zilnic Balanță – 4 aprilie 2021

Dragoste

Mercur în zodia Berbec activează întocmai sectorul relațiilor și căsătoriei, pri urmare îți va aduce ocazia să-ți îmbunătățești remarcabil comunicarea în cuplu și să găsești soluții, să ajungi la viziuni comune de viitor cu partenerul de viață. Cei singuri pot analiza perspectivele unei noi relații. Împăcările sunt, de asemenea, susținute..

Carieră și bani

Tot Mercur te va susține în legarea de noi colaborări, noi asocieri și contracte, deschizându-ți calea spre o comunicare mai bună cu partenerii profesionali. Se pot discuta termenii și condițiile unor proiecte mai vechi și se pot găsi soluții bune pentru a face progrese cu un contract.

Sănătate

Mercur este guvernator al sectorului sănătății tale, iar acest tranzit te va ajuta să-ți găsești mai ușor echilibrul după care atâta tânjești.

Horoscop zilnic Scorpion – 4 aprilie 2021

Dragoste

Mercur îți guvernează și sectorul prietenilor și al intimității, ceea ce ar putea aduce un mai mare interes pentru socializare, dar și posibilitatea de a da frâu liber unei pasiuni cu cineva din anturaj.

Carieră și bani

Mercur în zodia Berbec îți activează casa muncii, ceea ce înseamnă că te poți aștepta la o îmbunătățire a comunicării cu colegii, dar și la noi sarcini și responsabilități cărora va trebui să le faci față. Vei fi stimulat să cauți soluții, să vii cu idei care să-ți crească randamentul profesional. Posibil ca cei care-și caută un nou loc de muncă să primească acum propuneri.

Sănătate

Tot Mercur este responsabil și cu faptul că nivelul de stres poate crește în următoarea perioadă. Este de preferat să-ți faci un program mai strict, să-l urmezi și să nu te suprasoliciți. Poți fi mai agitat, mai irascibil și ar trebui să nu ignori atenționările organismului. Poți face un set de analize dacă simți că este nevoie.

Horoscop zilnic Săgetător – 4 aprilie 2021

Dragoste

Mercur nu numai că este guvernatorul relațiilor tale, dar în următoarea perioadă îți va tranzita sectorul iubirii, aspect care te susține puternic să-ți îmbunătățești comunicarea cu partenerul de viață, să lămuriți situații și să vă împăcați, dacă este cazul. Relațiile cu copiii devin mai apropiate, iar în cuplu se poate aduce în discuție o sarcină. Pentru cei singuri, acest tranzit este deosebit de favorabil pentru că îi stimulează să flirteze și să înceapă noi povești de iubire.

Carieră și bani

Mercur, totodată, este și guvernatorul carierei tale, iar în tranzitul său prin Berbec te susține să-ți expui ideile și să găsești soluții de progres, de ascensiune profesională. Totodată, vei da dovadă de multă creativitate și simțul artistic va fi mai dezvoltat.

Sănătate

Mercur în zodia Berbec te stimulează să te preocupi de hobby-urile tale, de pasiunile tale, să cauți soluții pentru a te relaxa în mod util și plăcut.

Horoscop zilnic Capricorn – 4 aprilie 2021

Dragoste

Te poți folosi de Mercur în acest tranzit prin zodia Berbec pentru a clarifica situații cu familia, neînțelegeri cu părinții, pentru a discuta despre bunuri de patrimoniu și pentru a stabili noi reguli de conduită în cămin.

Carieră și bani

Mercur este guvernator al sectorului muncii și poți avea mai mult curaj în a spune lucrurilor pe nume la job. Poți discuta la alt nivel cu colegii, însă ai grijă să nu transformi locul de muncă în „acasă”.

Sănătate

Este o perioadă foarte bună să cobori în profunzimile ființei tale, să deschizi ușile trecutului și copilăriei și să vezi ce clarificări poți obține despre tine, să-ți analizezi direct emoțiile cele mai ascunse.

Horoscop zilnic Vărsător – 4 aprilie 2021

Dragoste

Mercur este guvernator al iubirii tale și acum va tranzita sectorul comunicării, prin urmare este lesne de înțeles că te va sprijini foarte mult în dialogul cu persoana iubită, dar și dacă-ți dorești să cucerești pe cineva. Ți se clarifică viziuni sentimentale și se lămuresc situații cu partenerul și copiii.

Carieră și bani

Tot Mercur te susține puternic în negocieri și-ți poate aduce idei bune despre cum să-ți crești veniturile, dat fiind că este guvernatorul tău financiar. Totodată, poți obține o investiție, o sponsorizare și poți clarifica contexte ce țin de bani și bugete comune cu alții. Sunt și nativi care returnează acum o datorie.

Sănătate

Cu Mercur în zodia Berbec poți fi mai atras de plimbări, excursii, ieșiri în natură și activități în aer liber care presupun și puțină mișcare.

Horoscop zilnic Pești – 4 aprilie 2021

Dragoste

Mercur este guvernatorul relațiilor tale, iar acest tranzit prin zodia Berbec poate aduce discuții financiare în cuplu, legate de cheltuieli și modul de administrare a finanțelor comune. Totodată, partenerul de viață te poate susține financiar. Cum Mercur îți guvernează și casa și familia, s-ar putea să faci niște investiții în confortul locuinței tale.

Carieră și bani

Mercur în zodia Berbec îți activează sectorul financiar și te susține cu idei curajoase pentru a-ți îmbunătăți veniturile. Totodată, te poți folosi de acest context pentru a face o investiție sau a-ți organiza diferit cheltuielile.

Sănătate

Este posibil ca acest tranzit să te facă mai atent la zona emoțională, la starea sufletului tău și să-ți aducă în prim plan idei despre stima de sine, încrederea în propria ta persoană și chiar să-ți dezgroape niște amintiri din copilărie.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Regele Charles al III-lea este „mai bolnav decât lasă să se vadă”