VIDEO | Horoscopul zilei de 4 martie 2022. „Berbecii” au energie și motivație

Publicat: 04/03/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 4 martie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi, Luna va traversa zodia Berbec și va revărsa multă îndrăzneală asupra noastră. Vom fi energici, determinați să ne atin gem scopurile, însă trebuie să avem grijă pentru că există riscul de a deveni impulsivi și de a ne arunca cu capul înainte.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cu Luna în tranzit prin zodia ta te bucuri de o doză mare de energi, dar și de entuziasm și voie bună. De preferat ar fi să nu exagerezi și să nu te implici în acțiuni pe care nu le-ai analizat suficient. Ai grijă să nu te accidentezi din cauza neatenției și a impulsivității.

Horoscop zilnic Taur

Azi s-ar putea să te simți epuizat psihic și asta pentru că ai tendința de a te lăsa frământat de frici și acaparat de frământări. Posibile dureri de cap, insomnii, stări de irascibilitate și mai ales tensiune. O mare atenție trebuie să o acorde cei care au probleme cu sistemul cardiovascular.

Horoscop zilnic Gemeni

Nevoia de a ieși cu prietenii, de a povesti, de a socializa este mare, însă ai grijă că există și un minim risc de conflict. S-ar putea ca planurile pe care ți le-ai făcut cu cei din grup să nu iasă chiar așa cum ți-ai propus tu.

Horoscop zilnic Rac

Cariera îți captază toată atenția și energia ta se va canaliza către atingerea unor obiective profesionale. Te afirmi cu încredere în tine și te pui în evidență cu mult curaj. Dacă vei ști cum să pui problema și să acționezi cu tact, ai șanse să legi alianțe de durată.

Horoscop zilnic Leu

Contextul astrologic al zilei te îndeamnă la călătorii, mai ales că nevoia de a cunoaște și explora locuri noi este mare. Ai grijă la tendința de a-ți exprima ideile mult prea direct, cu prea mare convingere. Poate nu sunt pe placul celorlalți sau poate nu deții doar tu adevărul absolut.

Horoscop zilnic Fecioară

În cuplu reaprinzi pasiunea și trăiești intens momentele intime alături de partener. Pe de altă parte puteți avea parte de unele tensiuni financiare. Atenție și la investiții și asocieri. Nu este momentul să-ți asumi riscuri.

Horoscop zilnic Balanță

Luna se află astăzi în tranzit prin sectorul relațiilor și ar putea trezi la viață povestea ta de iubire, mai ales dacă a intervenit monotonia în ultimul timp sau tensiunile v-au îndepărtat. Pe de altă parte, discuțiile și negocierile profesionale se pot încheia avantajos.

Horoscop zilnic Scorpion

Dai dovadă de multă energie la locul de muncă și ești determinat să-ți rezolvi sarcinile, însă nu prelua mai multe activități decât poți duce. Chiar dacă ești eficient, riști să te suprasoliciți sau să nu ai timp să finalizezi complet nimic din program și mai rău să te enervezi.

Horoscop zilnic Săgetător

Luna se află în tranzit prin sectorul tău afectiv îți va aduce multă pasiune și trăiri afective intense. Dacă ești singur, poți fi mai determinat ca niciodată să cucerești pe cineva. Posibile neîncrederi și neliniști sentimentale în cazul unor nativi. De asemenea, este o zi bună pentru a petrece timp cu copiii.

Horoscop zilnic Capricorn

Preocuparea ta majoră astăzi este casa și familia. Ai energia necesară pentru a te dedica unor activități gospodărești pe care le-ai tot amânat și poți primi și ajutorul celor dragi. Unii nativi pot participa la o cină, la o reuniune de familie și pot aborda și subiecte mai sensibile.

Horoscop zilnic Vărsător

Azi poți să pui punctul pe i într-un dialog și cuvintele tale să ajungă direct la țintă. Este o zi bună pentru negocieri, atâta timp cât nu ești impulsiv și grăbit. De asemenea, te poți pune în evidență printr-un discurs public, la un examen sau în cadrul unui interviu, unei ședințe.

Horoscop zilnic Pești

Azi te preocupă diferite contexte ce țin de planul financiar. Poate fi vorba de plăți amânate sau de returnarea unei datorii. Unii nativi fac bani prin implicarea în fel și fel de activități, în timp ce alții cheltuie și se bucură de o ofertă, de o reducere. De preferat ar fi să nu depășească bugetul zilnic alocat cumpărăturilor.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul…

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Ion Iliescu și Petre Roman, acuzați de infracțiuni împotriva umanității în dosarul Mineriadei. Ce riscă...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Traian Băsescu tună și fulgeră. Cine i-a umilit finul
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”