VIDEO | Horoscopul zilei de 5 iulie 2022. Mercur intră în zodia Rac

Publicat: 05/07/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 5 iulie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Pentru că Mercur, astrul comunicării, tranzitează, începând de astăzi, zodia Rac, se schimbă modalitatea de gândire și comunicare. Devenim mai sensibili și deciziile pe care le vom lua, vor depinde de starea noastră emoțională.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Comunicarea cu membrii familiei, în special cu părinții, se îmbunătățește și vei observa, că ai mai multă răbdare, atunci când explici sau vrei să iei decizii împreună cu partenerul de cuplu sau cu familia. Responsabil de acest lucru este Mercur, care își începe tranzitul prin zodia Rac.

Horoscop zilnic Taur

Cu Mercur, planeta comunicării, în zodia Taur, în semnul nașterii tale, începând de astăzi, îți vei exprima mai ușor părerile, vei negocia în favoarea ta și îți vei argumenta opiniile mult mai ușor. Chestiunile personale se vor rezolva și grație persoanelor care-ți ies în cale să te ajute.

Horoscop zilnic Gemeni

Sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă se activează, începând de astăzi, odată cu intrarea lui Mercur, guvernatorul tău, în zodia Rac. Urmează o perioadă, în care-ți poți administra mult mai ușor bani și vei obține venituri suplimentare.

Horoscop zilnic Rac

Cu Mercur, astrul comunicării, în casa personalității, începând de astăzi, comunicarea devine ușoară pentru tine. Vei știi să te folosești de abilitățile și expriența acumulate în timp, să te pui în valoare. Îți susții convingerile și simți că gândurile tale se ordonează.

Horoscop zilnic Leu

Cu Mercur, astrul comunicării, în tranzit prin zodia Rac, începând de astăzi, prin sectorul frământărilor interioare și trecutului, poți avea surpriza să apară persoane din trecut, să-ți revină amintiri, să fii răscolit din punct de vedere sentimental.

Horoscop zilnic Fecioară

Relațiile cu prietenii se îmbunătățesc și viata socială este mult mai efervescentă, odată cu intrarea lui Mercur, guvernatorul tău, începând de astăzi, în zodia Rac. Așadar, devii mai sociabilă și s-ar putea să primești propuneri de la prieteni de a lucra la un proiect sau într-o campanie umanitară.

Horoscop zilnic Balanță

Intrarea lui Mercur, astrul comunicării, începând de astăzi, în zodia Rac, îți aduce preocupări pentru carieră și direcția profesioanlă. Totodată, vei iniția dialoguri cu șefii în care vei stabili care sunt proiectele, în care te vei implica în perioada următoare.

Horoscop zilnic Scorpion

Cu Mercur, astrul comunicării, în tranzit prin zodia Rac, începând de astăzi, te va interesa să pleci în călătorii, în străinătate, să înveți lucruri noi, să explorezi domenii de interes pentru tine. Vei avea parte de experiențe, care-ți pot schimba viziunea asupra vieții.

Horoscop zilnic Săgetător

Intrarea lui Mercur, astrul comunicării, de astăzi, în zodia Rac, pe sectorul intereselor financiare, îți aduce dialoguri cu partenerul, dar și cu persoanele cu care lucrezi, privind administrarea resurselor comune. Totodată, te interesează să lămurești niște aspecte și-n viața intimă.

Horoscop zilnic Capricorn

Cu Mercur, astrul comunicării, în tranzit, de astăzi, prin zodia Rac, respectiv prin casa relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale, vei putea să comunici mult mai bine cu persoana iubită, dar și cu persoanele cu care desfășori activități profesionale. Mercur vine cu împăcări, înțelegeri sau semnare de contracte.

Horoscop zilnic Vărsător

Intrarea lui Mercur, astrul comunicării, începând de astăzi, în sectorul muncii și sănătății, îți aduce relații bune cu colegii și comunicare armonioasă. Totodată, este important să-ți reorganizezi sarcinile de muncă și să-ți faci niște programări la medic.

Horoscop zilnic Pești

Contextul astral de astăzi anunță intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Rac, respectiv în sectorul asociat aventurilor romantice, iubirii, copiilor și distracției. Așadar, urmează o perioadă favorabilă discutării unor chestiuni în planul sentimental, lămurirea acestora și trecerea la un al nivel al relației.