VIDEO | Horoscopul zilei de 6 aprilie 2022. „Săgetătorii” sunt mai conflictuali

Publicat: 06/04/2022, 06:00
Actualizat: 10/04/2022, 17:52

Horoscopul zilei de 6 aprilie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna trece astăzi prin semnul Gemeni și aderă la aspecte plăcute cu planetele din Berbec și Vărsător, dar și la aspecte tensionate cu planetele din Pești, inclusiv la o conjuncție cu Luna Neagră din Gemeni.

Astfel, suntem comunicativi, însă nu neapărat că transmitem și ceea ce trebuie și nici alții nu ne transmit nouă ceea ce trebuie. Putem fi mințiți, păcăliți, intenționat sau nu, și putem interpreta greșit mesajele.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

S-ar putea ca acst tranzit al Lunii să-ți ridice multe semne de întrebare și să trezească în tine dileme cărora nu vei reuți acum să le găsești răspuns. Fii foarte atent la ce auzi și la ce crezi din ceea ce auzi. S-ar putea să fii mințit sau prost informat.

Horoscop zilnic Taur

Încearcă să îți drămuiești cu atenție banii și să nu faci cheltuieli prea mari, mai ales inutile. Nu este exclus să ai parte de nemulțumiri financiare sau să realizezi că unele investiții nu-ți aduc profitul pe care-l sperai.

Horoscop zilnic Gemeni

Luna te susține în comunicare în acest tranzit prin zodia ta, te face și energic și curios, însă și destul de agitat. S-ar putea să-ți dai seama că te-ai iluzionat în unumite privințe și că realitatea nu este chiar cea pe care o conturasei tu.

Horoscop zilnic Rac

S-ar putea să te simți mai obosit, mai ancorat într-un context legat de trecut. Posibil să ai parte de unele trăiri interioare intense, de amintiri și frământări. Poți pierde multă energie și resurse valoroase care, canalizate altfel, ar putea conduce la atingerea unor obiective.

Horoscop zilnic Leu

Ai grijă mai mare la prieteni și la asociați pentru că din această zonă pot veni unele deziluzii. S-ar putea să nu înțelegi corect un mesaj transmis de cineva din anturaj sau tu să transmiți infoormații de o mare ambiguitate și din cauza asta să apară și neînțelegerile.

Horoscop zilnic Fecioară

Luna trece prin sectorul carierei tale și azi ar trebui să fii foarte atent la imaginea ta și la metodele prin care te afirmi. Poți fi agitat din cauza unui context profesional, poate te temi pentru funcția ta sau ca urare a preluării unor responsabilități mult prea mari.

Horoscop zilnic Balanță

S-ar putea ca raționamentul tău să nu fncționeze foarte clar și să ai parte de multe dileme, ba chiar să acționezi în baza unor principii incorecte. Pentru mulți nativi ziua nu începe prea mult chef și nici cu spor la locul de muncă, însă pe parcurs lucrurile se redresează.

Horoscop zilnic Scorpion

Ziua de astăzi îți poate ridica unele probleme legate de zona financiară sau intimă. S-ar putea, dacă nu ești atent, să faci investiții proaste și să pierzi bani. Pe de altă parte, dă frâu liber pasiuinii în cuplu, dar evită o eventuală tendință de infidelitate. Azi ai resursele de energie foarte limitate.

Horoscop zilnic Săgetător

Luna trece prin sectorul tău relațional și s-ar putea reactiva unele tensiuni mai vechi cu partenerul. Posibil să ți se ceară mai multă implicare în activități casnice. Este foarte posibil ca neînțelegeri și mesaje eronate să vină și din partea unor colaboratori sau parteneri de afaceri.

Horoscop zilnic Capricorn

Nu te simți în apele tale și s-ar putea ca starea de sănătate să nu fie prea bună. Este posibil ca oboseala să-și spună cuvântul. Alți nativi sunt stresați la locul de muncă și le va fi greu să ajungă la o înțelegere cu colegii. Nici în desfășurarea sarcinilor nu sunt foarte eficienți.

Horoscop zilnic Vărsător

Luna îți intensifică niște trăiri afective și dacă ești singur s-ar putea să fii mai dornic să cucerești pe cineva, să te aventurezi într-o idilă. Grijă la speculații financiare și la cheltuieli. Poți fi tentat să cheltui de dragul altora sau pentru a impresiona.

Horoscop zilnic Pești

Azi ai mai multă grijă la cum gestionezi o situație în familie. Poți ajunge ușor la certuri cu cei dragi din cauza părerilor diferite. Totodată, te poți aștepta la reproșuri. Mulți nativi vor avea senzația de deja-vu, de retrăire a unor situații din trecut.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat...
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Oana Radu, acuzații dure la adresa fostului soț: ,,Mi-a spus că ne bate pe amândouă”....
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Metodă „DRONA” folosită pe autostradă. Care sunt șoferi vizați? - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Devine obligatoriu în România. Anunț la Guvern chiar azi, 29 martie: Voi scrie în lege...
Un mare post din România moare. Se închide, sute de angajați rămân pe drumuri
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu...
Patrick, sentimente ascunse pentru Giuly!? Patrick și Robert au purtat o discuție pe tema acestui...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Scandinavia s-ar fi „născut” din Groenlanda, indică un nou studiu geologic