Horoscopul zilei de 19 iulie 2021. Lună Neagră în zodia Gemeni

Horoscopul zilei de 19 iulie 2021. Lună Neagră în zodia Gemeni
Sursa foto: Pixabay
Publicat: 19/07/2021, 08:14
Actualizat: 19/07/2021, 08:16

Horoscopul zilei de 19 iulie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

După 9 ani, iată că astăzi Luna Neagră va intra din nou în zodia Gemeni, zodie pe care o va traversa până pe data de 15 aprilie 2022. Luna Neagră, denumită și Lilith în astrologie, este de natură karmică și reprezintă temerile noastre, ispita, obsesia, iar acel sector tranzitat din astrograma noastră devine unul magnetic în următoarele 9 luni, adică atâta timp cât Luna Neagră va tranzita Gemenii. Îl dorim cu orice preț, dar ne și sperie.

Cu Lilith în Gemeni trebuie să avem grijă la comunicare, la ce înțelegem din ce ne spun alții și la cum transmitem noi informația, grijă la deplasări, dar mai ales la acte, hârtii și documente, grijă la negocieri pentru că putem fi manipulați și păcăliți. Cuvântul capătă acum o putere mare și putem clădi, dar și dărâma prin ceea ce spunem.

Luna Neagră în Gemeni va fi puternic resimțită de Gemeni, Fecioare, Săgetători și Pești, dar și de cei care au ascendentul aicvi sau au Luna natală în aceste semne.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 19 iulie 2021

Dragoste

Cât timp Luna Neagră va traversa Gemenii, înceracă să ai grijă la cum comunici cu cei din jur, în sensul de a nu face promisiuni pe care nu le poți ține și nici declarații de dragostte superficiale.

Carieră și bani

Luna Neagră din Gemeni te poate provoca să înveți ceva nou, să predai altora ceea ce știi, să dai un examen de care te-ai temut până acum, să susții un discurs public. Mare, mare grijă la negocieri. Nu semna nimic până nu citești de mai multe ori.

Sănătate

Tot acest tranzit îți va crește pofta de a călători, însă vei prefera deplasările în țară și mai puțin pe cele în străinătate.

Horoscop zilnic Taur – 19 iulie 2021

Dragoste

Luna Neagră și-a petrecut ultimele 9 luni în zodia ta și ți-a adus magnetism, putere personală, dar și situații karmice în dragoste pe care acum le poți integra pe deplin în viața ta.

Carieră și bani

Luna Neagră în Gemeni îți va activa sectorul financiar și te va face mai dornic să câștigi bani, dar și mai atras de cheltuieli. Este important să fii atent la tot ce ține de bani pentru că pot apărea pierderi.

Sănătate

Cât timp Lilith va trece prin Gemeni ai ocazia să-ți recapeți încrederea în tine și să-ți pui în valoare talentele. Te vei simți alt om.

Horoscop zilnic Gemeni – 19 iulie 2021

Dragoste

Lilith intră în zodia ta și își va spori farmecul personal, dar totodată te va provoca și să te ocupi mai mult de viața ta personală. Este nevoie să-ți depășești niște dezechilibre în relațiile cu ceilalți, în special fiind vorba de relația de cuplu.

Carieră și bani

Cât Luna Neagră va tranzita zodia ta vei avea mai mare putere de convingere asupra celorlalți, însă nu o folosi pentru a manipula. Fii mai atent la contractele pe care le semenzi acum.

Sănătate

Luna Neagră este o forță, o forță imensă care-ți aduce nu doar provocări, ci și putere pentru a trece este orice se interpune în calea evoluției tale.

Horoscop zilnic Rac – 19 iulie 2021

Dragoste

Luna Neagră în Gemeni te poae provoca să te întorci către trecut, să retrăiești situații karmice sau situații care-ți oferă sentimentul de deja-vu. Constructiv, îți aduce o mare putere de a te detașa de trecut. Atenție la pasiunile ascunse, interzise.

Carieră și bani

Tranzitul acesta îți cere să lupți pentru a-ți reechilibra zona profesională, munca, modul în care-ți desfășori sarcinile. Nu te teme să faci o schimbare de job dacă te simți acaparat. Oricum, orice ar fi, tu ascultă-ți intuiția pentru că nouă luni de azi înainte va funcționa perfect.

Sănătate

Lilith intră într-o casă a sănătății și s-ar putea ca la nivel mental să treci prin confuzii și neliniști, însă de tine ține să le depășești. Spiritualitatea te poate ajuta. De asemenea, poți descoperi cauzele spirituale ale unor afecțiuni și le poți ameliora. Poți primi mesaje divine și poți avea vise profetice.

Horoscop zilnic Leu – 19 iulie 2021

Dragoste

Cu Luna Neagră în tranzit prin Gemeni poți fi atras de o persoană din anturaj sau cunoscută pe rețelele de socializare. Ispita poate veni din partea unui prieten, așa că ai grijă la provocările de acest gen.

Carieră și bani

Tot Lilith poate sta la baza unor manipulări din partea unor asociați și de preferat ar fi să fii foarte atent dacă intri în proiecte de grup sau online. Poți să-ți crești popularitaea, dar poți și să o pierzi.

Sănătate

Liniștea și pacea sufletească vor veni mai ușor în următoarea perioadă dacă te vei dedica unor acțiuni caritabile.

Horoscop zilnic Fecioară – 19 iulie 2021

Dragoste

Cât timp Lilith va trece prin Gemeni este de preferat să ai grijă la manifestarea autorității în relațiile cu ceilalți. Dorința de a deține puterea și controlul pot fi mult exagerate acum. Pentru femei, acesttranzit poate aduce schimbarea statutului social.

Carieră și bani

Luna Neagră în Gemeni va tranzita sectorul carierei tale și te va stimula să-ți dorești să avansezi, să obții o funcție, să-ți atingi niște aspirații înalte, însă important este să o faci cu moralitate și fără tertipluri, în caz contrar imaginea ta poate avea de suferit. Sunt nativi care prind curaj și-și pot schimba direcția profesională.

Sănătate

Stresul profesional, mai ales dacă provine dintr-o frustrare, se poate accentua în această perioadă, deci ai grijă să-ți ții sub control.

Horoscop zilnic Balanță – 19 iulie 2021

Dragoste

Cu Lilith în Gemeni nu este exclus să fii atrasă de o persoană străină, cunoscută într-o călătorie sau care este de altă religie, cultură. Poate fi vorba de un maestru spiritual, de un profesor.

Carieră și bani

Luna Neagră în Gemeni te provoacă la cunoaștere, la explorare, la studierea unor noi domenii, la obținerea unei diplome sau la aplicarea ei în viața de zi cu zi.

Sănătate

În următoarele 9 luni atracția pentru călătorii va crește și, totodată, și dorința de a evolua spiritual, de a schimba unele crezuri și convingeri pe baza cărora te ghidezi și astfel de a face loc unor noi mentalități.

Horoscop zilnic Scorpion – 19 iulie 2021

Dragoste

Cât timp Luna Neagră va trece prin Gemeni, va crește pasiunea în viața de cuplu, iar dacă ești singur, intensitatea cu care trătești anumite momente va fi dusă la extrem. Ai mare grijă la tendința de a călca strâmb și la secrete sau relații ascunse, interzise.

Carieră și bani

Tot Lilith poate aduce blocaje în recuperarea unei sume de bani sau unor bunuri materiale pe care e ai împreună cu alții. Poate fi vorba de litigii, partaje, credite. Încearcă să nu te bazezi prea mult pe resursele altora.

Sănătate

Poți pierde multă energie în viața de zi cu zi și te poți simți emoțional și fizic mai obosit. Ai grijă la alimentație, la dependențe și la vicii. O serie de temeri se pot amplifica acum.

Horoscop zilnic Săgetător – 19 iulie 2021

Dragoste

Luna Neagră în Gemeni va trece chiar prin sectorul relației tale și poate aduce momente de natură karmică. În cuplu pot ieși la suprafață vulnerabilități, iar dacă ești singur vei fi tentat să intri în fel și fel de relații. Ispitele vor fi mari și multe, important este pe cine alegi la final.

Carieră și bani

Cât timp Lilith trece pe aici ai grijă la contracte, acte, la negocieri și la manipulările celorlalți. Nici tu nu încerca să obții nimic prin alte mijloace decât cele legale.

Sănătate

S-ar puea ca emoțional și sentimental să fii mai agitat și trtecutul să ți se pară că te urmărește și nu-ți dă pace.

Horoscop zilnic Capricorn – 19 iulie 2021

Dragoste

Lilith îți poate aduce o atracție intensă pentru un coleg de muncă sau pentru o persoană pe care o cunoști prin intermediul profesiei.

Carieră și bani

Luna Neagră în Gemeni va trece prin sectorul muncii, așa că fii atent la ispitele care pot veni în zona profesională, fie că este vorba de relații cu colegii deficitare, fie de decizii privind schimbarea jobului.

Sănătate

Poți profita de acest tranzit pentru a-ți face ordine în plan personal, pentru a-ți schimba stilul de viață și rutina zilnică, astfel încât starea de sănătate să ți se îmbunătățească.

Horoscop zilnic Vărsător – 19 iulie 2021

Dragoste

Luna Neagră în Gemeni va trece chiar prin sectorul iubirii tale și poate aduce situații karmice în plan relațional. Nu este exclus să te temi să intri în noi relații și să preferi aventurile de moment, însă focusul tău va fi pe ideea de fericire. Unii nativi pot deveni părinți în următoarea perioadă.

Carieră și bani

Este o perioadă foarte creativă și simțul artistic poate fi explorat la maxim. Sunt nativi atrași de noi hobby-uri și nativi care își descoperă talente și le pun în valoare, deși se vor teme inițial.

Sănătate

Ești în căutarea fericirii, însă va trebui să faci diferența între plăcerea de moment, bucurie și alte stări mult mai intense și de lungă durată care înseamnă fericire.

Horoscop zilnic Pești – 19 iulie 2021

Dragoste

Luna Neagră în Gemeni va activa sectorul familiei și poate aduce tensiuni cu părinții, neînțelegeri cu cei cu care locuiești sub același acoperiș. Totodată, pot apărea obstacole în construirea unui cămin, în cumpărarea unei case, în obținerea unui bun de patrimoniu.

Carieră și bani

Va trebui ca în perioada următoare să înveți să-ți echilibrezi viața personală cu cea profesională. Se întrevăd dezechilibre legate de carieră și obiectivele tale.

Sănătate

Starea emoțională poate fi apăsătoare și nu este exclus să retrăiești trecutul, să revină în mintea ta traume din copilărie și intensitatea interioară să te copleșească.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna iulie 2021

Horoscopul lunii iulie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna iulie 2021 se remarcă în prima sa jumătate prin aspectele tensionate pe care le fac, pe rând, atât Venus, planeta iubirii, cât și Marte, planeta acțiunii, ambele aflate în Leu, cu Uranus, planeta neprevăzutului, din Taur și cu Saturn retrograd, planeta limitărilor, din Vărsător.

Acest context astrologic aduce la suprafață multe orgolii pentru care vom fi taxați, dar și multe frustrări legate de acțiunile noastre, de dorința de afirmare, care ne poate fi îngrădită acum.

Chiar la mijlocul lunii, Venus și Marte fac o conjuncție în zodia Leu, care se anunță explozivă. În plan sentimental putem trăi intens, dramatic și pasional.

Totuși, Venus va intra pe data de 22 iulie în zodia Fecioară și s-ar putea să analizăm în amănunt valul sentimental precedent și astfel să începem să căutăm minusurile unui context amoros.

Mercur, planeta comunicării, va intra pe data de 11 iulie în zodia Rac, poziție din care ne susține să ne îmbunătățim relațiile cu cei dragi, dar și să dezvoltăm un raționament mai sensibil și empatic.

Soarele intră în zodia Leu pe data de 22 iulie și ne va imprima o mai mare dorință de a străluci și de a ne afirma creativitatea.

Pe data de 10 iulie avem o Lună Nouă în zodia Rac, iar pe data de 24 iulie se formează Lună Plină în zodia Vărsător, evenimente astrologice care pot aduce încheieri și noi începuturi în viața noastră.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Medicii ar putea fi nevoiți să îi amputeze un picior lui Florin Piersic! Dezvăluiri de...
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era...
BREAKING | Florin Piersic avea septicemie când a fost internat în spital! Anunțul oficial al...
Boala RARĂ de care suferă Sebastian Dobrincu. Cum l-au afectat problemele de sănătate: „Plângeam în...
După ploi torenţiale şi inundaţii, meteorologii anunţă noi dezastre în zilele următoare. Zonele aflate sub...
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt...
Anunț de ultim moment despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Un medic din...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
Guvernul a anunţat luna în care vor avea loc alegerile prezidenţiale în România
Substanța MINUNE din roșii! Le face cele mai sănătoase legume
Se dau banii de taxe înapoi. Vin direct în plic: A fost o greșeală
Toți șoferii trebuie să știe. Care e presiunea corectă în cauciucuri
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să...
Gestul făcut de Ibrahim Ibru, după ce Raluca Pastramă a fost surprinsă cu presupusul iubit,...
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
Șeful mașinăriei de propagandă din Coreea de Nord a murit