Horoscopul zilei de 7 mai 2021. „Peștii” au nemulțumiri financiare

Horoscopul zilei de 7 mai 2021. „Peștii” au nemulțumiri financiare
FOTO: Pixabay
Publicat: 06/05/2021, 20:54

Horoscopul zilei de 7 mai 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

În prima parte a zilei, cât timp Luna își va încheia tranzitul prin zodia Pești, vom fi mai molcomi, mai calmi și mai sensibili, însă registrul se va schimba radical după amiază, când Luna va intra în zodia Berbec. Astfel vom avea parte de multă energie, avânt și determinare și vom deveni activi și dornici de acțiune.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 7 mai 2021

Dragoste

S-ar putea ca și astăzi să fii bântuit de trecut, cel puțin în prima parte a zilei, și amintirile să nu-ți dea pace, mai ales dacă sentimental nu ești în cea mai bună perioadă.

Carieră și bani

Din a doua parte a zilei ești motivat, ai spor în desfășurarea activităților și reușești să-ți duci la bun sfârșit tot ce ți-ai programat.

Sănătate

Chiar dacă te vei trezi mai obosit și vei prefera să-ți bei cafeaua în liniște, cu gândurile tale, ulterior te vei încărca de energie și de bună dispoziție.

Horoscop zilnic Taur – 7 mai 2021

Dragoste

Începi ziua cu chef de vorbă, discuți cu prietenii și flirtezi cu nonșalanță dacă-ți place cineva, ba chiar s-ar putea să ai o activitate intensă pe rețelele de socializare și pe conturile de dating Totuși, ai grijă. Către seară niște amintiri te pot frământa.

Carieră și bani

Dacă vrei să-ți faci planuri de viitor, profită de contextul astrologic din prima parte a zilei. Totodată, poți primi ajutor și susținere în proiectele tale.

Sănătate

Către seară s-ar putea ca rezervele tale de energie să fie consumate și să te simți peste măsură de obosit. Ești mai irascibil, mai agitat și nu este exclus să te confrunți cu insomnii.

Horoscop zilnic Gemeni – 7 mai 2021

Dragoste

Profită de după amiază și de seară și ieși cu prietenii la o scurtă plimbare. Planifică-ți întâlniri cu cei dragi, mai ales că simți din plin nevoia de a sta la povești.

Carieră și bani

Profită de contextul astrologic din prima parte a zilei pentru a pune la punct niște situații ce țin de cariera și ascensiunea ta profesională, de atingerea unor obiective.

Sănătate

Nu este exclus ca stresul profesional din ultimul timp să-și spună cuvântul, iar seara să te simți fără vlagă. Unii nativi se pot confrunta cu simptome ale unor afecțiuni deja cunoscute.

Horoscop zilnic Rac – 7 mai 2021

Dragoste

Încearcă să rămâi ancorat în realitate în prima parte a zilei pentru că ai tendința de a visa cu ochii deschiși. Nu este nimic rău, dar depinde cum acționezi.

Carieră și bani

Este o zi bună să-ți faci planuri de viitor, mai ales de natură profesională, să-ți conturezi strategii de avansare, dar ai grijă și la imaginea ta și la anumite ipostaze mai puțin plăcute care se pot contura în a doua parte a zilei.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, în schimb ai tendința de a sta peste program și de a te agita într-o problemă profesională au legată de autorități.

Horoscop zilnic Leu – 7 mai 2021

Dragoste

Azi ești mai idealist ca de obicei și visezi cu ochii deschiși. Îți faci planuri mărețe, însă mare parte dintre acestea nu vor putea fi puse în practică deocamdată.

Carieră și bani

Nu este exclus ca în prima parte a zilei să intri în discuții contradictorii și tensionate pe teme financiare fie cu partenerul de viață, fie cu cei cu care colaborezi. Unii nativi pot fi dați peste cap de situații ce țin de procese, acte, relația cu instituțiile statului.

Sănătate

Indiferent de cât de mare este stresul profesional și indiferent de cât de multe obstacole ai întâmpina, te bucuri de o putere interioară foarte mare și le vei face față. Totuși, nu deveni prea orgolios, prea mândru.

Horoscop zilnic Fecioară – 7 mai 2021

Dragoste

În prima parte a zilei te bucuri de susținere din partea partenerului de v iață și chiar aveți ocazia să faceți planuri de viitor sau să puneți la punct niște situații ce țin de viața de cuplu. Către seară banii pot fi motiv de dispută în cuplu.

Carieră și bani

Tot banii sau interesele materiale pot sta la baza unor certuri cu colaboratorii sau cu persoanele de care depinzi financiar sau alături de care ai proiecte.

Sănătate

Ești destul de stresat astăzi și tinzi să dezvolți fel și fel de temeri, să ai mustrări de conștiință și să te simți forțat de anumite contexte să faci ceva ce nu-ți place și nu-ți stă în caracter.

Horoscop zilnic Balanță – 7 mai 2021

Dragoste

Fă toto posibilul să închei ziua în armonie cu persoana iubită. Ai tendința de a fi conflictual în cuplu și nimic să nu-ți convină.

Carieră și bani

Se anunță o zi agitată la locul de muncă, dar cu multe posibilități de a-ți rezolva sarcinile și de a pune la punct ce ai trecut în program. Atenție după amiază la discuțiile profesionale care pot fi mai tensionate.

Sănătate

S-ar putea să nu te trezești chiar în cea mai bună formă, însă îți vei recăpăta ușor, ușor starea de spirit bună.

Horoscop zilnic Scorpion – 7 mai 2021

Dragoste

Ziua începe cu o starede visare, de bucurie interioară și avânt care te poate ajuta să-ți manifești mai ușor intențiile față de o persoană care-ți place sau să faci o declarație persoanei iubite.

Carieră și bani

Ești creativ și poți face multe dacă ai încredere în tine. După masă pot apărea sarcini de ultim moment, dedline-uri care să te enerveze și să te scoată din starea de bine.

Sănătate

Este posibil să te enerveze o situație ce ține de locul de muncă și pe cât de binedispus ești dimineața pe atât de agitat să închei ziua.

Horoscop zilnic Săgetător – 7 mai 2021

Dragoste

Luna va tranzita în a doua parte a zilei sectorul iubirii tale și te va stimula la pasiune, romantism și aventură. Dacă ești singur, poți flirta mai ușor.

Carieră și bani

Ai idei creative și le poți exprima mai ușor celor cu care te afli într-un proiect, dar ai grijă să nu te entuziasmezi prea mult și să uiți simțul practic.

Sănătate

Nevoia de a te distra, de a fi liber și de a face ceea ce-ți dorești este mare și s-ar putea ca astăzi să uiți de norme, reguli și responsabilități.

Horoscop zilnic Capricorn – 7 mai 2021

Dragoste

Din punct de vedere sentimental, ziua începe cu declarații de dragoste și dorință de iubire, de a fi alături de persoana dragă. Spre seară sunt posibile tensiuni cu membrii familiei.

Carieră și bani

Partea a doua a zilei poate să vină cu cereri care te copleșesc, care-ți schimbă programul. O situație legată de acte patrimoniale poate fi inconfortabilă.

Sănătate

Seara evită să lași stările emoționale să te copleșească. Fă o baie, bea un pahar cu vin și ascultă o muzică relaxantă.

Horoscop zilnic Vărsător – 7 mai 2021

Dragoste

Încerci să te pui mai mult în valoare și există riscul de a exagera, în sensul că devii insistent și vorbești prea mult.

Carieră și bani

Este o zi favorabilă negocierilor, dar nu te grăbi să îți dai semnătura prea ușor. Ai grijă la modul în care comunici cu ceilalți și ascultă și ceea ce aceștia au de zis, ascultă-le sfaturile.

Sănătate

Mintea ta funcționează rapid și faptul că îți trec multe idei prin cap te poate obosi și te poți simți către seară ca și cum te-ai fi dat jos dintr-un carusel.

Horoscop zilnic Pești – 7 mai 2021

Dragoste

Dai dovadă de înțelegere și empatie și asta te ajută foarte mult în relațiile cu ceilalți, fie vcă sunt sentimentale, fie că sunt profesionale. Unii nativi își comunică sentimentele.

Carieră și bani

Sunt posibile discuții pe teme financiare care sunt destul de nemulțumitoare sau poți primi vești care te destabilizează pe moment. Unii nativi se confruntă cu întârzieri ale unor plăți și încasări.

Sănătate

În prima parte a zxilei încă te bucuri de tranzitul Lunii prin zodia ta și te vei simți bine, reușind să faci față agitației cotidiene.

Horoscop săptămâna 3 – 9 mai 2021. Scorpionii sunt conflictuali cu cei din jur

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 3 – 9 mai 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 3 – 9 mai 2021 poate aduce o serie de frustrări financiare datorate limitărilor impuse de contextul social.

Săptămâna 3 – 9 mai 2021 se remarcă prin aspectele tensionate pe care le fac planetele din zodia Taur, Mercur (comunicarea), Venus (iubirea și banii) și Soarele (energia) cu planetele de zodia Vărsător, cu Saturn (limitarea, blocajul, lecția) și Jupiter (oportunitățile, progresul, excesul).

Acest context astrologic prevestește probleme cu banii, frustrări financiare și sentimentale cauzate de faptul că stabilitatea și siguranța sunt aproape imposibil de obținut în contextul restricțiilor sociale ale momentului. Va trebui să ne schimbăr strategiile pentru a obține confortul dorit, ceea ce nu va fi deloc ușor pentru că presupune să ne desprindem de ceea ce deja știm. Atenție la excese financiare și la exagerări sentimentale!

Pe de altă parte, în săptămâna 3 – 9 mai 2021, Mercur și Venus își vor schimba zodia și vor trece din Taur în Gemeni, context care ne va susține foarte mult în dialoguri, în gândire, dar și în găsirea unor soluții la problemele noastre și în luarea deciziilor.

Însă, de preferat ar fi ca în prima parte a săptămânii acesteia să nu ne avântăm în decizii majore și negocieri. Trebuie ținut cont că, deși Mercur activează Gemenii din 4 mai, încă se află sub aspecte tensionate, iar Venus abia duminică va intra aici, prin urmare impactul acestui tranzit va fi resimțit mai mult începând de săptămâna viitoare.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna mai 2021, care va activa puternic energia zodiei Gemeni

Horoscopul lunii mai 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna mai 2021 va activa puternic energia zodiei Gemeni, odată cu ingresul aici al lui Mercur, planeta comunicării, urmată de Venus, planeta iubirii, și de Soare, din 20 mai, atunci când, oficial se intră în sezonul lor.

Contextul astrologic ne face foarte comunicativi, deschiși noilor idei, receptivi la noi informații, la sfaturi și soluții și la construirea de strategii pentru atingerea obiectivelor avute, dat fiind că planetele fac conjuncție cu Nodul Nord Karmic, cel care arată direcție de moment, Sensul Vieții actual.

Totuși, după jumătatea lunii nu ar trebui să luăm decizii majore pentru că, din 30 mai, Mercur își va începe retrogradarea, și se va întoarce peste anumite grade, făcându-ne să ne vedem erorile de comunicare și raționament.

Pe data de 11 mai, avem o Lună Nouă în Taur, moment care marchează noi începuturi în viața fiecăruia, iar pe data de 26 mai avem o Lună Plină în Scorpion, însoțită de o Eclipsă de Lună, context care marchează un moment karmic ce poate aduce răsturnări de situație în viața noastră.

Pe de altă parte, Jupiter, Marele Benefic, al astrologiei va tranzita pentru o scurtă perioadă zodia sa secundară de domiciliu, Pești, aspect care va începe pe data de 14 mai și care ne va aduce o serie de oportunității și ocazii de progres.

Pe data de 23 mai, Saturn, Marele Învățător al astrologiei, va începe să retrogradeze prin Vărsător, reamintindu-ne că trebuie să fim altruiști, responsabili față de cei din jur și să schimbăm anumite strategii dacă ne dorim să ne remarcăm în societate sau în proiectele de grup în care suntem implicați.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă,...
Ce s-a ales de Maria Sharapova. Considerată cândva cea mai frumoasă sportivă din lume, a...
FOTO. Așa arată tânăra care a apărut lângă un milionar și și-a mărit tariful, iar...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Mureș a fost prins de polițiști în timp ce îşi viola fiica
Cu EA a înlocuit-o Pescobar pe Larisa Popa! Cine este noul manager de la Taverna...
Irina Loghin, luată cu Salvarea!
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani. Înregistrarea cu ultimele minute din viaţa femeii
"Plângea acolo lângă schit". Primele imagini cu Radu Ayan, copilul de 2 ani găsit după...
Cum a sărbătorit Vladimir Putin după ce a câștigat alegerile din Rusia. Liderul de la...
Vedete din România care s-au luat la trântă cu sticlele și au pierdut lupta! Imagini...
Acte auto pe care ești OBLIGAT să le ai în ORIGINAL, în mașină
Noul smartphone de la Google, Pixel 9, vine cu o serie de îmbunătăţiri şi caracteristici...
Un MARE savant AVERTIZEAZĂ: Se va ajunge la o luptă între mașinărie și om
Vremuri tulburi pentru aceste zodii. Urmează decizii radicale
Ce jurat a câștigat prima amuletă din sezonul 13 Chefi la cuțite: „Cineva a vrut...
"Plângea acolo lângă schit". Primele imagini cu Radu Ayan, copilul de 2 ani găsit după...
Nicolae Guță, părere sinceră despre vacanțele exotice. De ce nu a mers cântărețul niciodată în...
„Este un adult cu propriile planuri”. Cum se înțeleg, de fapt, Teo Trandafir și fiica...
BANCUL ZILEI. Bulă și Bubulina dorm. Întins pe tot patul, Bulă sforăie...
În urmă cu 59 de ani s-a stins din viaţă liderul comunist Gheorghe Gheorghiu Dej