Horoscopul zilei de 9 aprilie 2021. Berbecii sunt agitați și confuzi

Horoscopul zilei de 9 aprilie 2021. Berbecii sunt agitați și confuzi
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 16 septembrie 2021. Scorpionii descoperă lucruri ascunse / Foto: Pixabay.com
Publicat: 09/04/2021, 05:52

Horoscopul zilei de 9 aprilie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi avem parte pe cer de două aspecte importante. Primul este un careu pe care-l face Marte, planeta acțiunii, din Gemeni cu Neptun, planeta iluziei, din Pești, și care ne va aduce multă confuzie și neatenție în activitățile întreprinse și posibilitatea să ne risipim energia în prea multe direcții, fără a finaliza nimic concret. Aspectul va fi cu atât mai mult resimțit cu cât Luna, în tranzitul său prin Pești, va contribui și ea la incertitudine și va creea tensiune.

Al doilea aspect important este conjuncția pe care Mercur, planeta comunicării, o face cu Chiron, Micul Vindecător, în Berbec și care ne oferă curajul de a vorbi despre vulnerabilitățile noastre, ne oferă puterea de a recunoaște ceea ce ne doare și ne deranjează la noi înșine. Poate fi un moment în care conștientizăm o rană, spre surprinderea noastră, și o analizăm pentru a o vindeca.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 9 aprilie 2021

Dragoste

Azi ocupă-te de tine. Analizează-te mai mult și vezi ce anume te doare, ce anume te ține în loc, care este vulnerabilitatea ta cea mai mare. Dar frica ta? Posibil să aibă legătură cu afirmarea de sine.

Carieră și bani

Ai multe planete în zodia ta și este normal să te simți în putere, însă careul de astăzi, care-l implică pe Marte, guvernatorul tău, te poate demobiliza mai mult decât ai crede. Nu este un  moment în care să negociezi sau să demarezi ceva nou pentru că nu te poți baza pe acțiunile tale. Pot fi confuze și nesigure, neatente.

Sănătate

Tocmai faptul că ești neatent îți poate aduce neplăceri și ar fi bine să fii mai calm dacă ești la volan sau pleci într-o deplasare.

Horoscop zilnic Taur – 9 aprilie 2021

Dragoste

Conjuncția lui Mercur, guvernatorul iubirii tale, cu Chiron îți poate răscoli o rană sentimentală mai veche. Analizează cu atenție despre ce este vorba, ce te doare atunci când te gândești la trecutul tău și încearcă să vorbești despre asta.

Carieră și bani

Marte se află în sectorul relațiilor tale și s-ar putea să fii destul de confuz în acțiunile pe care le întreprinzi legate de bani. Poți fi mai cheltuitor, mai ușor de păcălit și nu este exclus să pierzi bani.

Sănătate

Ai multe planete în sectorul sănătății, iar conjuncția Chiron-Mercur poate activa niște dureri sau vulnerabilități mai vechi pe care le ai și care necesită mai multă atenție pentru a fi vindecate.

Horoscop zilnic Gemeni – 9 aprilie 2021

Dragoste

Conjuncția lui Mercur, guvernatorul tău, cu Chiron îți poate scoate la suprafață o rană pe care o ai, cel mai probabil legată de o relație de prietenie, dar poate fi vorba și de o poveste de iubire. Analizează și vezi ce este de făcut pentru a te vindeca. Poate un dialog cu persoana respectivă rezolvă problema sau poate îți ceri iertare de la cineva.

Carieră și bani

Careul de astăzi dintre Neptun și Marte te afectează în mod direct, dat fiind că Marte este în semnul tău, așa că ar trebui să fii foarte atent la acțiunile pe care le întreprinzi pentru că pot fi haotice sau lipsite de sens. Ar fi de preferat să nu cauți cu orice preț să te afirmi și să eviți tensiunile cu superiorii.

Sănătate

Există riscul ca astăzi să-ți risipești foarte ușor energia în mai multe direcții, să nu rezolvi nimic și asta să te obosească peste măsură. Atenție la stresul profesional.

Horoscop zilnic Rac – 9 aprilie 2021

Dragoste

S-ar putea ca astăzi să ai tendința să dezgropi trecutul, să cauți secrete, să ai impresia că toți ceilalți îți ascund ceva. Și dacă vei face asta, ține cont că ceea ce vei descoperi poate fi fals, poate fi doar o iluzie. Astăzi nu poți delimita prea bine granița dintre vis și realitate.

Carieră și bani

Conjuncția dintre Mercur și Chiron se petrece în sectorul carierei tale și poatet evidenția o vulnerabilitate profesională pe care o ai și care nu te lasă să te afirmi. Poate fi vorba de o rană mai veche care necesită analiză, conștinetizare din partea ta.

Sănătate

Careul dintre Marte și Neptun poate sta la baza epuizării psihice astăzi. S-ar putea să-ți disipi energia mentală în prea multe direcții și să te lași furat de prea multe gânduri și frământări.

Horoscop zilnic Leu – 9 aprilie 2021

Dragoste

Azi nu ar trebui să te bazezi pe sprijinul prietenilor și nu pentru că nu l-ai merita, ci pentru că s-ar putea ca aceștia să nu-ți poată răspunde solicitorilor. Evită să faci reproșuri și să dai naștere conflictelor.

Carieră și bani

Este posibil ca această conjuncție a lui Mercur cu Chiron să-ți reamintească despre ceva ce te doare legat de studiile tale, de aspirațiile tale cele mai înalte sau de faptul că nu ai călătorit mai mult, că nu ai acceptat o ofertă din străinătate. Este un moment bun să te apuci să înveți, să explorezi acel domeniu care te pasionează.

Sănătate

Folosește-te de contextul zilei pentru a te elibera de o dependență sau de o frică, de un obicei toxic care te îngrădește de multe ori.

Horoscop zilnic Fecioară – 9 aprilie 2021

Dragoste

Vorbește cu partenerul de viață despre ceea ce te doare, indiferent cât de sensibile sau delicate ți se par acele subiecte, dar fă-o cu calm. Se pot rezolva situații extraconjugale, situații ce țin de buget comun și viață intimă, poate chiar și trauma unui abandon, dacă a fost cazul.

Carieră și bani

Marte se află în sectorul carierei tale și ar trebui să fii foarte atent la acțiunile pe care le desfășori astăzi pentru că poți fi neatent, nesigur, poți greși și nu este exclus să intri în conflicte cu superiorii, mai ales că nu-ți focusezi atenția pe responsabilitățile pe care le ai.

Sănătate

S-ar putea să ai un moment de revelație astăzi datorită conjuncției lui Mercur, guvernatorul tău, cu Chiron. Poate fi vorba de activarea unei frici legate de o pierdere, însă caută soluții să umpli acel gol în loc să-l adâncești mai tare.

Horoscop zilnic Balanță – 9 aprilie 2021

Dragoste

Conjuncția Mercur-Chiron se petrece chiar în sectorul relațiilor tale și poate fi un moment oportun să discuți cu partenerul de viață despre ceea ce te doare. Este posibil ca și în cazul celor singuri să se activeze o rană relațională.

Carieră și bani

Marte, guvernatorul relațiilor tale, se află în cuadratură cu Neptun, iar acest context astrologic s-ar putea să agite spiritele în relațiile tale. Evită să te implici dacă nu ți se cere ajutorul pentru că ceea ce faci s-ar putea să nu aducă rezultatele pe care le aștepți. În plus, nu te supăra nici pe modul în care ceilalți acționează, pentru că poate fi multă confuzie și nesiguranță la mijloc.

Sănătate

Fii mai atent la călătorii și deplasări astăzi și evită să-ți faci acum o rezervare sau să achiți un sejur. Odihnește-te mai mult, s-ar putea să ai nevoie.

Horoscop zilnic Scorpion – 9 aprilie 2021

Dragoste

Este posibil ca cațiunile tale să deranjeze persoana iubită. Cumva, ești confuz în modul de manifestare sau nesigur pe ceea ce simți. Sunt și cazuri în care unele secrete pot ieși la suprafață, dar bine ar fi să nu crezi tot ce se petrece astăzi. Ai grijă să nu devii prea sufocant sau dependent de cineva.

Carieră și bani

Conjuncția Chiron-Mercur se petrece în sectorul muncii tale și te stimulează să vorbești despre ceea ce te deranjează, despre ceea ce te nemulțumește, fie la colegi, fie la jobul în sine, fie poate conștientizezi că nu-ți place ceea ce lucrezi.

Sănătate

S-ar putea să scoți la suprafață niște traume, frici și angoase care să-i rănească pe cei din jur care țin la tine. Ai nevoie de afectivitate, dar ai grijă cum o ceri. Posibile vulnerabilități mai vechi să-ți afecteze starea de sănătate astăzi.

Horoscop zilnic Săgetător – 9 aprilie 2021

Dragoste

Este o zi destul de intensă în plan sentimental. Marte, guvernatorul iubirii tale, se află în sectorul relațiilor, de unde aderă la careul cu Neptun. Este foarte probabil să fii deranjat de acțiunile partenerului de viață sau să înțelegi total greșit ceea ce face. Și tu, la rândul tău, poți fi confuz și neîcrezător.

Carieră și bani

Evită să semnezi astăzi noi contracte, noi colaborări și fii mai indulgent, dar și mai atent la acțiunile celorlalți. Te pot enerva peste măsută și azxi va fi mai greu să înțelegi de ce au acționat așa.

Sănătate

Conjuncția Mercur-Chiron poate evidenția o rană din copilărie, legată de un copil, sau o rană sentimentală netratată. Este momentul să vorbești despre ceea ce te doare.

Horoscop zilnic Capricorn – 9 aprilie 2021

Dragoste

Conjuncția dintre Chiron și Mercur s-ar putea să-ți readucă în prezent niște amintiri durerpase din copilărie sau să-ți redeschidă o rană legată de familie. Încearcă să vorbești despre ceea ce te doare.

Carieră și bani

Careul de astăzi îți poate aduce neplăceri la locul de muncă. Ești confuz în acțiuni, îți risipești energia în multe activități și nu termini niciuna, ba mai mult, din neatenție poți face greșeli. Posibile neînțelegeri cu colegii, mesaje transmise în înțelese greșit.

Sănătate

Te poți simți extenuat, obosit peste măsură astăzi și ai face bine să lași totul deoparte și să te odihnești.

Horoscop zilnic Vărsător – 9 aprilie 2021

Dragoste

Marte se află în sectorul iubirii tale, prin urmare poți fi foarte confuz în acțiunile sentimentale. S-ar putea să nu știi dacă vrei să cucerești sau nu pe cineva, dacă vrei să te implici sau nu într-o relație, ba mai mult, s-ar putea ca acțiunile tale haotice să îndepărteze persoana iubită. Bine ar fi să eviți astăzi să faci pași în zona sentimentală.

Carieră și bani

Mai multă atenție la cheltuieli astăzi pentru că ai tendința de a arunca cu banii pentru a-ți satisface niște pofte sau pentru a te distra. Nu te baza pe câștiguri rapide și evită speculațiile financiare.

Sănătate

Conjuncția de astăzi dintre Mercur și Chiron te poate sensibiliza și te poate face să vorbești despre ceea ce te doare, cel mai probabil despre o rană sentimentală pe care o ai, dar poate fi vorba și despre studii, relații cu cei apropiați, sectoare de viață unde resimți o vulnerabilitate.

Horoscop zilnic Pești – 9 aprilie 2021

Dragoste

Neptun se află în zodia ta și îți este și guvernator, iar careul cu Marte poate aduce conflicte cu familia. S-ar putea ca acțiunile celor dragi să te enerveze, să nu înțelegi de ce au acționat într-un anume fel.

Carieră și bani

Conjuncția Mercur-Chiron poate scoate la suprafață o rană financiară, un moment în care nu ai avut bani pentru ceva anume sau poate fi vorba de durerea unei pierderi financiare care se cere vindecată deoarece îți afectează relațiile cu ceilalți. Sunt nativi care conștientizează o vulnerabilitate ce nu i-a lăsat să-și pună cu adevărat în valoare talentele și abilitățile.

Sănătate

Este posibil să nu ai încredere în tine, să te simți copleșit de trecut, de amintiri și să fii mai neliniștit, ba chiar să dezvolți sentimente de vinovăție.Sunt și nativi care se simt neputincioși în fața încercărilor vieții.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Mama Andreei Morega, studenta ucisă la Timișoara, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Hidroelectrica, prima propunere de dividend de când este companie listată la Bursa de Valori: 13,99...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Va deveni INTERZIS PRIN LEGE. Decizia se pregătește acum în ROMÂNIA. E un gest iubit...
Teo Trandafir renunță. Greu își mai găsește locul
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Topirea calotelor glaciare modifică forma Pământului și îi accelerează rotația