Horoscopul zilei de 8 aprilie 2021. „Balanțele” pot începe o dietă

Horoscopul zilei de 8 aprilie 2021. „Balanțele” pot începe o dietă
FOTO - Pixabay.com
Publicat: 08/04/2021, 08:55
Actualizat: 08/04/2021, 08:58

Horoscopul zilei de 8 aprilie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna tranzitează astăzi zodia Pești și ne induce o nevoie mai mare de liniște, de odihnă și relaxare, dar și o tendință spre visare.

Aspectul de susținere pe care-l face cu Uranus, planeta neprevăzutului, poate indica și o nevoie mai mare de a ne elibera din gândurile noastre, o nevoie de a ne elibera de unele stări interioare.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 8 aprilie 2021

Dragoste

Nu este exclus ca trecutul să-ți tot dea târcoale, de această dată sub forma amintirilor, nostalgiilor. Nu este vorba de stări care trezesc durere, dar sunt stări de care îți dorești să te eliberezi.

Carieră și bani

Dacă ai de făcut plăți astăzi sau trebuie să te ocupi de niște contexte legate de bunuri materiale, s-ar putea ca doar ideea în sine să te agite și enerveze.

Sănătate

Luna tranzitează sectorul sănătății tale și-ți induce o mai mare nevoie de liniște, relaxare, odihnă, însă nu este exclu să resimți și o uțoară agitație sau neliniște interioară.

Horoscop zilnic Taur – 8 aprilie 2021

Dragoste

Disponibilitatea pe care o arăți prietenilor îi poate face pe aceștia destul de invazivi în viața ta, dar nu pare să te deranjeze, ci din contră, vei profita să faci planuri de viitor cu ei. Posibil să cunoști persoane noi cu care să rezonezi de la prima vedere.

Carieră și bani

Se anunță o zi bună în plan profesional, dacă ai de discutat cu asociații sau ai de luat decizii legate de proiectele tale pentru că vei fi foarte îndrăzneț. Posibil să primești propuneri surprinzătoare.

Sănătate

Mercur se apropie de Chiron, aflat în sectorul sănătății, și s-ar putea să începi să conștientizezi o rană ascunsă, cel mai probabil sentimentală.

Horoscop zilnic Gemeni – 8 aprilie 2021

Dragoste

Ai grijă ce spui, cum spui partenerului de viață pentru că s-ar putea ca într-o discuție mai aprinsă să scapi și anumite detalii pe care trebuia să le păstrezi doar pentru tine.

Carieră și bani

Luna tranzitează sectorul carierei tale și te poate face mai determinat să te afirmi, să ieși în față, dar totodată va trebui să fii atent la modalitatea prin care o faci pentru a nu surprinde neplăcut. Oricum sunt șanse mari să primești aprecierile superiorilor pentru curajul tău.

Sănătate

Stresul profesional poate fi mai bine resimțit astăzi. De preferat ar fi să nu pleci urechea la vorbele celor care nu te cunosc cu adevărat.

Horoscop zilnic Rac – 8 aprilie 2021

Dragoste

Poți primi vești din străinătate sau te poți conecta emoțional la o persoană care se află departe de tine.

Carieră și bani

Este oz i favorabilă cunoașterii, explorării, mai ales că ești avid după informație și vrei să faci descoperiri noi în domeniile care te pasionează.

Sănătate

Spiritualitatea, credința și rugăciunea sau orice alte terapii naturiste îți sunt de folos astăzi pentru a-ți reîncărca bateriile.

Horoscop zilnic Leu – 8 aprilie 2021

Dragoste

Îți poți surprinde partenerul cu mici gesturi, mai ales că șansele să vă reconectați în intimitate sunt foarte mari. De preferat ar fi să lași geloziile deoparte sau să le folosești pentru a te juca, pentru a incita și nu pentru a da naștere unui conflict.

Carieră și bani

Se întrevăd discuții financiare și cel mai probabil vei fi și tu surprins să vezi de repede, ușor rezolvi niște chestiuni birocratice sau care țin de bunuri materiale, bani investiți.

Sănătate

Ai putea astăzi să te eliberezi de frici, de dependențe și angoase pe care le ai. Contextul astrologic te susține puternic în această direcție.

Horoscop zilnic Fecioară – 8 aprilie 2021

Dragoste

Profită de faptul că Luna traversează sectorul relațiilor tale și surprinde-ți partenerul de viață cu mici gesturi jucăușe.

Carieră și bani

Contextul astrologic este favorabil și nativilor care au de discutat chestiuni profesionale, care se întâlnesc cu colaboratori, pentru că pot veni cu idei inedite și soluții neașteptat de bune. Posibl chiar să se semneze contracte.

Sănătate

Mercur, guvernatorul tău, se apropie de Chiron și acest context îți poate aduce la suprafață niște frici și anxietăți, poate chiar dependențe pe care le credeai ascunse.

Horoscop zilnic Balanță – 8 aprilie 2021

Dragoste

Mercur din sectorul relațiilor tale se apropie de Chiron și poate scoate la suprafață o rană sentimentală sau de relaționare. Va trebui să fii atent la ceea ce simți în interior, la vocea din interior, dar și la ceea ce acuză alții la tine.

Carieră și bani

Azi nu pare să te întreacă nimeni la locul de muncă. Reușești să le faci pe toate în timp util și să-i surprinzi pe cei din jur cu randamentul de care dai dovadă.

Sănătate

Luna tranzitează sectorul sănătății tale și îți poate aduce mai multă nevoie de odihnă și relaxare sau nevoia de a te elibera de niște dependențe, vicii, obiceiuri toxice. Poți începe o dietă sau o cură de detoxifiere, mai ales că este Postul Paștelui și vei avea mare susținere să o duci la capăt.

Horoscop zilnic Scorpion – 8 aprilie 2021

Dragoste

Luna traversează sectoru iubirii tale și îți aduce o mare nevoie de afecțiune, dar și de exprimare a sentimentelor. Poți face surprize persoanei iubite sau chiar tu poți fi cel surprins de emoțiile tale.

Carieră și bani

Ești foarte creativ, intuitiv, ai imaginație și simț artistic, iar contextul zilei te susține să vii cu ceva cu adevărat nou, inedit. Cei din jur te vor aprecia.

Sănătate

Cei singuri s-ar putea să nu beneficieze de acest tranzit la adevărata valoare pentru că pot fi copleșiți de dor, de nostalgii, nevoia de a avea pe cineva alături fiind foarte mare acum. În schimb, este o zi bună pentru plimbări, activități recreative și distractive.

Horoscop zilnic Săgetător – 8 aprilie 2021

Dragoste

Nevoia de a sta cu familia, de a te reconecta cu părinții este mare și de această dată nu se întrevăd tensiuni, ci mai degrabă compromisuri făcute cu tot sufletul.

Carieră și bani

Azi te dedici mai mult activităților casnice și ai toate șansele să rezolvi un context administrativ legat de locuință.

Sănătate

Starea emoțională este mai bună, mai blândă, însă nu este exclus ca tu însuți să fii surprins de unele amintiri, emoții, situații pe care le credeai de domeniul trecutului.

Horoscop zilnic Capricorn – 8 aprilie 2021

Dragoste

Ești dornic să-ți comunici sentimentele, gândurile și trăirile, așa că-ți poți surprinde plăcut persoana iubită dacă îi faci o declarație de dragoste.

Carieră și bani

Faptul că ești mai blând în dialog te ajută să te înțelegi mai bine cu cei din jur. Chiar dacă nu te concentrezi prea bine la învățat, ședințele, discursurile publice vor fi acaparate de tine și vei face impresie plăcută.

Sănătate

Faptul că îți eliberezi emoțiile te ajută să ai o dispoziție foarte bună. Unii nativi pot face planuri deja pentru o excursie de weekend.

Horoscop zilnic Vărsător – 8 aprilie 2021

Dragoste

Este una din acele zile în care ai încredere în tine, în care te bucuri de stimă de sine și nimic nu pare să ți-o doboare. Familia te poate surprinde cu o cerere.

Carieră și bani

S-ar putea să primești vești financiare sau o sumă de bani neașteptată. Poate fi vorba de comisionae, de datorii returnate sau de plăți deblocate.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate.

Horoscop zilnic Pești – 8 aprilie 2021

Dragoste

Nu te aventura în noi întâlniri sau în dialoguri cu persoane noi astăzi. S-ar putea ca totul să iasă invesr decât te-ai fi așteptat.

Carieră și bani

Azi încearcă să fii mai atent la dialogurile cu cei din jur, mai ales dacă ți se fac noi propuneri, dar și la negocieri pentru că există riscul de a fi păcălit.

Sănătate

Luna îți tranzitează zodia și începi să te simți mai bine, în primul rând tu cu tine, în interior. Însă, nu este exclus să fii agitat și neliniștit, de aceea ai putea să te odihnești mai mult și să încerci să eliberezi acele stări contradictorii cu care te confrunți.

Horoscop săptămâna 5 – 11 aprilie 2021. Gemenii pot fi nesiguri de direcția profesională

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 5 – 11 aprilie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 5 – 11 aprilie 2021 ne ajută să ne punem în ordine ideile și să comunicăm cu maturitate și seriozitate.

Săptămâna 5 – 11 aprilie 2021 începe sub auspiciile lui Mercur, proaspăt intrat în zodia Berbec, aspect care se va face din plin resimțit acum, dat fiind că face și un sextil cu Saturn, care ne oferă ocazia să punem în practică ideile îndrăznețe pe care le avem și să fim mai responsabili în comunicare.

Pe de altă parte, nu am scăpat pe deplin de confuzie, dat fiind că Marte, planeta acțiunii, din zodia Gemeni, face un aspect tensionat cu Neptun, planeta iluziilor, din Pești. Va trebui să fim foarte atenți la acțiunile noastre pentru că ne putem risipi energia foarte ușor. În plus, dăm dovadă de multă nesiguranță în acțiuni și putem manifesta o mai mare neîncredere în noi.

În plan sentimental, Venus, planeta iubirii, din zodia Berbec este susținută pe rând de Marte și de Jupiter, Marele Benefic, din Vărsător, context care ne ajută să reaprindem pasiunea și să avansăm în relații. Suntem mai dispuși să iertăm și să ne împăcăm cu cei dragi nouă.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna aprilie 2021

Horoscopul lunii aprilie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna aprilie 2021 se remarcă prin intrarea planetei Mercur în zodia Berbec, încă din data de 4 aprilie. Comunicarea și raționamentul nostru se vor activa, vom fi mai iuți la minte și mai direcți în exprimare. Tranzitul va fi unul de scurtă durată, dat fiind că pe 19 aprilie, Mercur se mută deja în Taur, unde ne cere punerea în practică a ideilor pe care le avem.

În plan sentimental, până pe data de 14 aprilie, Venus, planeta iubirii, va traversa Berbecul, de unde ne va insufle pofta de viață, ne va face mai jucăuși și mai iubăreți, iar apoi va intra în domiciliul său, în zodia Taur, pentru a ne susține să ne consolidăm relațiile sentimentale.

Marte, planeta acțiunii, va continua să tranziteze zodia Gemeni până pe data de 23 aprilie, ipostază din care ne ține mintea în priză și ne susține în exprimare ți în promovarea ideilor noi, în expunerea punctului de vedere, acțiunile noastre fiind mult bazate pe ceea ce gândim în prezent, chiar ușor superficiale.

Ulterior, Marte se mută în zodia Rac, ipostază în care energia sa va fi mult diminuată și canalizată către interior. Nu vom dori să începem acțiuni noi, cât vom dori să păstrăm și să conservăm ceea ce avem.

Soarele va tranzita zodia Berbec până pe 19 aprilie, aproape de miezul nopții, iar ulterior va intra în semnul Taur, activând energia acestei zodii. Pe data de 12 aprilie se formează Lună Nouă în Berbec, aspect care marchează noi începuturi în viața noastră, iar pe data de 27 aprilie avem o Lună Plină în Scorpion, moment al culegerii roadelor și al trecerii într-o nouă etapă de viață.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Peste 1,5 miliarde de oameni din întreaga lume trăiesc cu durere cronică