Horoscopul zilei de 9 august 2021. „Scorpionii” fac schimbări în carieră

Horoscopul zilei de 9 august 2021. „Scorpionii” fac schimbări în carieră
Astrologul Mădălina Manole îți oferă horoscopul complet, exclusiv, pe Gândul.ro! (FOTO: Pixabay.com)
Publicat: 09/08/2021, 08:00
Actualizat: 09/08/2021, 15:47

Horoscopul zilei de 9 august 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Dacă în prima parte a zilei încă resimțim efectele pe care Luna Nouă din Leu le-a adus în viața noastră, ulterior, Luna se va muta în zodia Fecioară și va veni cu mai mult simț de răspundere și un raționament mai analitic, dar și cu atenție la detalii și o mare doză de răbdare.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 9 august 2021

Dragoste

În prima parte a zilei ai putea încerca să rezolvi niște situații sentimentale care au fost mai tensionate. Mai multă grijă la dialogurile cu copiii.

Carieră și bani

Luna se mută spre seară în sectorul muncii și te susține să ai spor în activitățile curente, atât la muncă, cât și acasă.

Sănătate

Tot Luna este responsabilă pentru modul în care analizezi o situație ce ține de starea ta de sănătate și de stilul de viață.

Horoscop zilnic Taur – 9 august 2021

Dragoste

Problemele de familie pot să-ți capteze toată atenția în prima parte a zilei, însă seara o poți dedica cu bucurie persoanei iubite și puteți discuta pe teme ale vieții în doi.

Carieră și bani

S-ar putea să fii nevoit să te ocupi de probleme ce țin de casă și să nu ai timp de tot ce ți-a propus să faci la locul de muncă. Atenție la tensiuni cu superiorii.

Sănătate

Chiar dacă emoțional nu ești prea bine în prima parte a zilei, seara dedic-o celor dragi și activităților care te bucură și te relaxează.

Horoscop zilnic Gemeni – 9 august 2021

Dragoste

Încearcă să nu aduci stresul de la locul de muncă acasă, în familie, pentru că poți avea tensiuni cu cei dragi.

Carieră și bani

Este o zi bună pentru dialoguri importante, pentru a lua unele decizii majore, doar să nu le iei sub impulsul momentului, dar și o zi bună pentru negocieri.

Sănătate

S-ar putea ca seara să te simți mai copleșit și emoțiile tale să fie foarte răscolitoare, fapt e te face să-ți pui unele întrebări.

Horoscop zilnic Rac – 9 august 2021

Dragoste

Seara este potrivită pentru o ieșire cu prietenii, pentru a sta la povești și a te apropia din nou de cei dragi, chiar și de rude.

Carieră și bani

Îți poți face griji prea mari în prima parte a zilei cu privire la bani, posibil ca urmare a unui context salarial care ți se arată.

Sănătate

Pentru a te relaxa, încearcă să ieși seara la o plimbare sau să citești o carte, să te uiți la un film care să te liniștească.

Horoscop zilnic Leu – 9 august 2021

Dragoste

Încă te afli sub auspiciile Lunii Noi care s-a produs în zodia ta, așa că nu este exclus fie să ai parte de discuții importante cu partenerul, fie să iei o decizie radicală privind viața de cuplu.

Carieră și bani

Este o zi bună pentru a te afirma, pentru a-ți pune în valoare niște talente și sijmțul creativ cu care ești înzestrat.

Sănătate

Dacă prima parte a zilei te poți simți mai agitat, ulterior vei începe să te mai liniștești și să vezi o situație trăită recent cu alți ochi.

Horoscop zilnic Fecioară – 9 august 2021

Dragoste

Seara încearcă să nu devii conflcitual cu parteenrul de viață și să crezi că nu-i pasă de tine dacă îl vezi mai preocupat de alte activități.

Carieră și bani

Evită să te suprasoliciți la locul de muncă în încercarea de a le face pe toate ca la carte. S-ar putea să nu te poți concentra prea bine astăzi.

Sănătate

Prima parte a zilei nu îți este prea favorabilă și te poți simți mai obosit și copleșit de gnduri, chiar agitat, însă ulterior, Luna se mută în zodia ta și-ți schimbă total starea.

Horoscop zilnic Balanță – 9 august 2021

Dragoste

Mai multă atenția la unele discuții pe care le ai cu prietenii, maia es la modul în care pui problema sau la pretențiile pe care tu sau ceillați le ridicați. Poți dezvolta suspiciuni în cuplu.

Carieră și bani

Dacă lucrezi alături de alții la un proiect, evită pe cât posibil să-ți impui punctul de vedere și nu-i critica pe cei care nu pot munci la fel de mult sau de bine ca tine.

Sănătate

Seara s-ar putea să te simți mai obosit, mai extenuat, mai ales dacă peste zi ai depusefort, așa că odihnește-te cât mai mult. Posibil să te simți mai agitat pe interior.

Horoscop zilnic Scorpion – 9 august 2021

Dragoste

O ieșire cu prietenii la ceas de seară îți va schimba în bine starea generală și te va binedispune, așa că nu refuza o astfel de ocazie.

Carieră și bani

Posibil ca tensiunile cu superiorii să te scoată din ritm sau să fie vorba de decizii profesionale pe care să trebuiască să le iei destul de rapid. Unii nativi analizează și discută de schimbări pe care vor să le facă.

Sănătate

Atenție mai multă la stresul profesional, la suprasolicitarea nervoasă. Relaxează-ți mintea și odihnește-te mai mult.

Horoscop zilnic Săgetător – 9 august 2021

Dragoste

S-ar putea să analizezi pe toate părțile o situație și să pui la bătaie argumente legate de convingeri de viață și principii pe care le ai. Oricum ar fi, nu-ți impune opiniile.

Carieră și bani

Luna va trece seara în sectorul carierei tale și timp de aproximativ trei zile te susține să analizezi rațional un context și să iei cele mai bune decizii profesionale.

Sănătate

Deși nu este valabil în cazul tuturor nativilor, este foarte probabil ca aceia care sunt în călătorii sau programează o vacanță, să aibă parte de vești mai puțin plăcute.

Horoscop zilnic Capricorn – 9 august 2021

Dragoste

Mare grijă la dedeuspturile unei relații. Sunt lucruri care pot ieși al suprafață și pot schimba un context. Analizează totul dintr-o altă perspectivă, pune-te în locul celuilalt pentru că s-ar putea să ajungi la noi viziuni.

Carieră și bani

În prima parte a zilei sunt posibile tensiuni de natură financiară, mai ales dacă împarț bani și bunuri materiale cu alții.

Sănătate

Ai grijă la modul în care-ți gestionezi energia pentru că te poți epuiza destul de ușor astăzi. Odihnește-te corespunzător.

Horoscop zilnic Vărsător – 9 august 2021

Dragoste

Efectele Lunii Noi din sectorul relațiilor tale se fac și astăzi resimțite, așa că ai grijă la tensiunile cu partenerul de viață și al deciziile radicale pe care ești pe cale să le iei.

Carieră și bani

Și discuțiile cu colaboratorii sunt destul de tensionate și pot să apară neînțelegeri majore, de aceea ar fi bine să vă calmați înainte să luați decizii sau să dați verdicte.

Sănătate

Seara s-ar putea să te simți mai obosit și orice mică activitate să ți se pară copleșitoare.

Horoscop zilnic Pești – 9 august 2021

Dragoste

Luna se mută în sectorul relațiilor tale după-amiază și s-ar putea să te predispună la discuții cu partenerul de viață în încercarea de a lua cele mai bune decizii în cuplu.

Carieră și bani

Prima parte a zilei este destul de solicitantă la locul de muncă, de aceea ar fi bine ca seara să eviți alte activități casnice.

Sănătate

Încearcă să-ți faci un program zilnic cât mai echilibrat și să te ții de el, fără abateri și fără suprasolicitări.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna august 2021

Horoscopul lunii august 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

În prima parte a lunii august 2021 ne vom axa mai mult pe eficientizarea muncii noastre și pe îmbunătățirea stilului de viață, dat fiind că atât Venus, planeta iubirii, cât și planeta acțiunii, Marte, se află în zodia Fecioară. Ulterior, începând cu 14 august, Venus se mută în Balanță și ne stimulează să căutăm pacea și armonia în relațiile noastre.

Tot la jumătatea lunii și Mercur, planeta comunicării și gândirii, va intra în zodia sa de domiciliu, în Fecioară, și ne va stimula simțul practic și gândirea analitică, chiar și critică, astfel că vom deveni mult mai atenți la detalii. Pe data de 23 august i se alătură și Soarele aici și mai pierdem din entuziasmul caracteristic lunii anterioare, înarmându-ne cu seriozitate și răbdare.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Ion Iliescu și Petre Roman, acuzați de infracțiuni împotriva umanității în dosarul Mineriadei. Ce riscă...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”