Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 8 august 2021. Lună Nouă în zodia Leu

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 8 august 2021. Lună Nouă în zodia Leu
Astrologul Mădălina Manole îți oferă horoscopul complet, exclusiv, pe Gândul.ro! (FOTO: Pixabay.com)
Publicat: 07/08/2021, 18:05
Actualizat: 07/08/2021, 18:23

Horoscopul zilei de 8 august 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Pe 8 august are loc suprapunerea Lunii peste Soare în zodia Leu, eveniment astrologic denumit Lună Nouă. Ca orice astfel de moment, Luna Nouă aduce noi începuturi și ne cere să ne setăm noi intenții. Faptul că zodia gazdă este Leul vorbește despre noi începuturi în plan sentimental și creativ și ne cere să căutăm fericirea și bucuria în jurul nostru, dar mai ales în noi înșine.

Luna Nouă din Leu se petrece în aspecte tensionate cu Uranus din zodia Taur, astfel că putem avea parte de schimbări neașteptate în planurile noastre sau noi simțim nevoia de a face o schimbare, de a o lua cu totul de la început și în mod diferit de cum am făcut-o până acum. Totodată, lunația este în conjuncție largă cu Mercur, semn că deciziile luate acum vor fi radicale și neașteptate.

Luna Nouă din Leu va influența în primul rând zodiile fixe, Taur, Leu, Scorpion și Vărsător, sau pe cei care au ascendentul sau alte planete personale în astrograma natală aici, iar impactul său va fi resimțit puternic în următoarele două săptămâni, dar și timp de jumătate de an de acum înainte.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 8 august 2021

Dragoste

Luna Nouă din Leu se petrece chiar în sectorul iubirii tale și-ți aduce ocaza unor noi începuturi absolut neașteptate și radicale. Cei singuri pot începe o nouă idilă, iar alți nativi pot deveni părinți sau pot lua decizia aceasta.

Carieră și bani

Este o perioadă extrem de creativă pentru tine în care poți face lucrurile complet diferit și asta va contribui la afirmarea ta și a talentelor tale.

Sănătate

Chiar dacă nu vei deborda de entuziasm așa cum ar trebui la o astfel de lunație, te vei simți mai optimist, mai încrezător și vei căuta fericirea și buna dispoziție.

Horoscop zilnic Taur – 8 august 2021

Dragoste

Luna Nouă din Leu poate aduce un nou început în viața ta personală, în special în relația cu familia. Poate porți o discuție importantă cu părinții care-ți schimbă viața, poate te împaci cu cei dragi sau poate alegi să te muți de acasă.

Carieră și bani

Tot lunația te va stimula să te axezi mai mult pe casă și poți face reamenajări, redecorări, poți căuta să obții mai mult confort în cămin sau poți tranzacționa niște bunuri patrimoniale.

Sănătate

Starea emoțională este cea care te preocupă acum și vei face tot posibilul pentru redobândirea echilibrului interior și pentru a reașterne pacea în sufletul tău.

Horoscop zilnic Gemeni – 8 august 2021

Dragoste

Este o zi bună să iei decizii în plan personal pentru că acestea vor fi inspirate. Ai ocazia să conștientizezi care este direcția pe care trebuie să mergi și ce să faci pentru a ajunge acolo unde-ți dorești.

Carieră și bani

Perioada aceasta te susține să faci negocieri, tranzacții, să înveți lucruri noi și chiar să semnezi acte importante. Ideile pe care le ai sunt revoluționare și pot avea șanse mari să prindă contur. Poți purta dialoguri și poți primi vești care să-ți traseze noi direcții.

Sănătate

Posibil să pleci într-o excursie, să faci o plimbare sau să mergi într-o vizită care să-ți bucure sufletul. Unii nativi s pot împăca cu rudele apropiate.

Horoscop zilnic Rac – 8 august 2021

Dragoste

Luna este guvernatoarea ta și în acest context te susține puternic să-ți recapeți stima de sine, să ai mai multă încredere în puterea personală și să nu mai aștepți validarea altora.

Carieră și bani

Luna Nouă din Leu poate aduce noi începuturi în sectorul financiar, poate fi vorba de o nouă sursă de venit sau de implicarea ta într-un proiect nou care-ți crește bugetul. Unii Raci pot să-și monetizeze propriile talente.

Sănătate

Este o perioadă bună să înveți că zona materială nu poate prima în fața celei spirituale. Posibil ca astăzi să te simți copleșit de emoții și să fii mai agitat și mai vulnerabil.

Horoscop zilnic Leu – 8 august 2021

Dragoste

Luna Nouă se petrece în zodia ta și promite noi începuturi în plan personal, promite schimbări radicale în viața ta, în relația ta și este posibil ca unele să fie destul de inconfortabile, însă necesare pentru evoluție.

Carieră și bani

Și în plan profesional pot să apară schimbări majore și răsturnări de situație în perioada următoare și poți căuta o nouă direcție în carieră.

Sănătate

Dat fiind că ești zodie gazdă, este posibil să simți pe de o parte constrângeri, dar pe de altă parte o mare bucurie și un entuziasm ieșite din comun. Profită și distrează-te!

Horoscop zilnic Fecioară – 8 august 2021

Dragoste

Luna Nouă din Leu te susține să te detașezi de trecut și de toate suferințele și minusurile avute, dar mai ales să ierți pe cineva și să te ierți pe tie pentru deciziile luate. Posibile dialoguri neașteptate cu persoane din trecut.

Carieră și bani

Sunt nativi care a această lunație au parte de conștientizări importante și și pot da un restart complet. De asemenea, vor fi Fecioare care vor simți să-i ajute pe alții, să muncească pentru alții sau să se iimplice în activități umanitare, astfel simțindu-se mai eficiente.

Sănătate

Această Luna Nouă din Leu vorbește despre vindecarea ta sufletească, așa că fă meditație în perioada aceasta, scoate tot ce este dureros afară și conectează-te la lumea ta interioară, la sinele tău cel mai înalt. Poți scăpa de obiceiuri proaste și vicii acum.

Horoscop zilnic Balanță – 8 august 2021

Dragoste

Luna Nouă din Leu aduce noi începuturi în relația cu prietenii, dar dă și un restart vieții de cuplu. Poți cunaște persoane noi care se vor dovedi de ajutor în viitor.

Carieră și bani

Tot lunația poate aduce noi proiecte în calea ta și te poți implica în fel și fel de activități împreună cu alții. Zona de online este bine aspectată și te bucuri de popularitate.

Sănătate

Te poți liniști foarte mult dacă știi că ai oameni lângă tine, dacă ești aproape de ceilalți și ai pe cine te baza. De asemenea, implicarea în acțiuni caritabile îți aduce multă bucurie sufletească.

Horoscop zilnic Scorpion – 8 august 2021

Dragoste

Este foarte probabil să ai parte de unele surprize în viațța de cuplu, răsturnări de situație sau schimbări neașteptate. Mare grijă la autoritate și la ego-ul foarte crescut.

Carieră și bani

Luna Nouă din Leu îți aduce noi începuturi în carieră. Ai șansa să te afirmi, să iei decizii importante și chiar să faci o schimbare de direcție profesională.

Sănătate

Ar fi bine ca ziua de astăzi să o dedici odihnei și să eviți toți factorii de stres din jur.

Horoscop zilnic Săgetător – 8 august 2021

Dragoste

Luna Nouă din Leu poate aduce noi viziuni de viitor, noi orizonturi care vizează atât viața personală, cât și cea profesională. Poți să-ți schimbi sistemul de valori, filozofiile de viață și convingerile pe baza cărora te ghidezi.

Carieră și bani

Lunația te susține să înveți lucruri noi, să explorezi noi domenii și chiar să te înscrii la un curs de dezvoltare profesională, mai ales că s-ar putea ca aceste cerințe să vină chiar de la locul de muncă. Unii nativi aleg să învețe o limbă nouă.

Sănătate

Poți planifica o călătorie în străinătate sau chiar, în cazuri mai rare, poate fi vorba de o relocare. Oricum, este o perioadă bună să te relaxezi explorând locuri noi.

Horoscop zilnic Capricorn – 8 august 2021

Dragoste

Luna Nouă din Leu poate aduce noi experiențe intime, indiferent că ești singur sau parte a unui cuplu. Dă un restart relației tale intime. Totuși, ai grijă că relațiile pasionale începute acum pot fi transformatoare pentru tine.

Carieră și bani

Tot lunația este responsabilă cu noi afaceri și noi proiecte financiare care apar în viața ta. Poți face bani cu ajutorul altora sau folosindu-te de resursele altora. Unii nativi obțin un credit sau demarează un partaj.

Sănătate

Este nevoie să înveți să-ți canalizezi energia altfel pentru că ai tendința de a te suprasolicita. Poți avea pierderi mari de energie dacă nu reușești să vezi care este cauza. Este moemntul să renunți la niște dependențe, atașamente toxie sau vicii.

Horoscop zilnic Vărsător – 8 august 2021

Dragoste

Luna Nouă din Leu se petrece chiar în sectorul relațiilor tale și poate aduce noi începuturi în viața de cuplu, noi începuturi neașteptate și radicale. Poți lua decizii importante acum, poți decide să te muți cu partenerul sau vă luați un angajament de viitor. Cei singuri pot începe noi relații.

Carieră și bani

Grație acestei lunații poți începe noi colaborări, poți să te asociezi cu noi persoane și poți semna noi contracte.

Sănătate

Deși în general îți plac schimbările, orice schimbare care apare acum îți poate creea o stare emoțională mai tensionată, însă este normal, având în vedere că a fost o perioadă destul de tensionată.

Horoscop zilnic Pești – 8 august 2021

Dragoste

Cum Luna îți guvernează sectorul iubirii, poți fi mai agitat în plan sentimental astăzi și poți avea parte de unele surprize neașteptate.

Carieră și bani

Luna Nouă din Leu îți aduce noi începuturi ce vizează locul de muncă. Poate fi vorba de noi activități, noi cerințe sau un nou program de muncă.

Sănătate

Tot Luna Nouă din Leu îți cere o schimbare radicală în stilul de viață, o nouă rutină, mai ales dacă ai avut probleme de sănătate. Unii nativi pot descoperi noi remedii.

Horoscop săptămâna 2 – 8 august 2021. Taurii pot avea probleme financiare

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 2 – 8 august 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 2 – 8 august 2021 poate aduce o serie de decizii surpriză care să ne scoată din ritmul nostru și să ne strice starea de spirit.

Săptămâna 2 – 8 august 2021 este destul de tensionată, dat fiind că începe sub auspiciile conjuncției Soare-Mercur din Leu în opoziție cu Saturn retrograd din Vărsător, iar ulterior, atât Soarele, cât și Mercur vor forma cuadraturi cu Uranus din Taur. Este vorba de multă agitație mentală, decizii care ni se impun, blocaje în comunicare și foarte mute schimbări bruște care vin și ne forțează să ne schimbăm planurile sau viziunea.

Pe de altă parte, în plan sentimental și financiar, grație trigonului dintre Venus și Uranus, vom fi surprinși plăcut și vom simți să facem lucrurile altfel, să aducem un aer fresh în relațiile noastre, mai multă libertate și aventură. În cazul celor singuri, acest aspect poate le aduce ocazia de a se îndrăgosti de o persoană total diferită de ceea ce reprezenta tiparul lor până acum.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna august 2021

Horoscopul lunii august 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

În prima parte a lunii august 2021 ne vom axa mai mult pe eficientizarea muncii noastre și pe îmbunătățirea stilului de viață, dat fiind că atât Venus, planeta iubirii, cât și planeta acțiunii, Marte, se află în zodia Fecioară. Ulterior, începând cu 14 august, Venus se mută în Balanță și ne stimulează să căutăm pacea și armonia în relațiile noastre.

Tot la jumătatea lunii și Mercur, planeta comunicării și gândirii, va intra în zodia sa de domiciliu, în Fecioară, și ne va stimula simțul practic și gândirea analitică, chiar și critică, astfel că vom deveni mult mai atenți la detalii. Pe data de 23 august i se alătură și Soarele aici și mai pierdem din entuziasmul caracteristic lunii anterioare, înarmându-ne cu seriozitate și răbdare.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui...
Primele & singurele imagini cu Mititelu Jr., după ce s-a intoxicat cu medicamente! E bine,...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
Ce făcea, de fapt, Vali Vijelie în timp ce soția lui anunța că divorțează după...
Declarațiile SFÂȘIETOARE ale unei vedete: de ce nu a devenit mamă până acum!
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
Surpriză în Clanul Cordunenilor! El e NOUL ȘEF după moartea lui Costel
Un nou val de praf saharian vine peste România zilele acestea! La ce trebuie să...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ești obligat să reduci viteza la trecerea de pietoni dacă NU traversează nimeni?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
Mesaje de Sf. Gheorghe 2024: Urări și felicitări cu La mulți ani. „Îți doresc să...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
De ce l-a părăsit Simona Florescu pe Ion Dichiseanu: "Eu stiu foarte bine ce s-a...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Musculițele care zboară în jurul fructelor nu sunt muște de fructe. Cum să scăpăm de...