VIDEO | Horoscopul zilei de 9 august 2022. „Fecioarele” primesc laude și aprecieri

Publicat: 09/08/2022, 06:00

Azi suntem mai pragmatici, mai temperați, dar în relațiile de familie întâmpinăm probleme. Să avem curaj să schimbăm și tradițiile sau cel puțin să anunțăm că nu rezonăm cu ele. Emoțional, suntem mai deschiși către schimbare și mai pregătiți.

BERBEC

Dacă ai o afacere și te gândești să o extinzi, acum este momentul! Poate funcționa și dacă vrei să începi o activitate extra-job sau chiar să transformi un hobby într-o sursă de venit! Succes, astrele s-au aliniat.

TAUR

Ai grijă la sănătatea ta și mai ales a celor din jur. Prevenția este cel mai bun paznic, iar tu te vei simți cumva responsabil de acest aspect fața de familia ta. Pe partea financiară nu stai deloc rău!

GEMENI

Ești concentrat pe detalii și dai randament foarte bun la serviciu, azi. Ai șanse mari să fii recompensat, iar rezultatele tale sunt vizibile. Tot azi îți poți pune în ordine finanțele.

RAC

Este o zi liniștită, iar în această perioadă norocul este de partea ta și simți asta din plin. Te poți relaxa, poți petrece timp cu familia… ca să îți încarci bateriile!

LEU

O perioadă bănoasă, în care se reduc cheltuielile sau altcineva le acoperă, astfel încât tu rămâi cu o sumă destul de mare. De aici, ține doar de tine dacă o investești, economisești sau se va pierde printre degete!

FECIOARĂ

Stai bine pe zona reputației și a socializării. Ești bine văzut, primești laude și aprecieri. Poți să beneficiezi de pe urma lor și prin a cere, de exemplu, o mărire de salariu la serviciu. Sau printre prieteni poți acum să pui o problemă mai delicată, căci ai o energie care nu permite nimănui să se supere pe tine.

BALANȚĂ

O dispută cu o persoană din familie sau cineva apropiat îți provoacă un stres psihic. Asta se poate vedea și asupra muncii tale. Nu exagera cu lucruri mărunte, azi.

SCORPION

Ziua este dominată, încă de la început, de probleme în zona relațională. E posibil să te simți consumat. În acest caz, poți găsi un sprijin nesperat în prietenii tăi.

SĂGETĂTOR

Ai chef de o schimbare și asta te face să reconsideri anumite decizii. Fii îndrăzneț și ai curaj să îți îndeplinești obiectivele.

CAPRICORN

Nu e o zi favorabilă, la serviciu. Chiar dacă ți-ai dori să îți exprimi punctul de vedere sau să ceri ceva de la angajator, nu vei obține tocmai ce îți dorești. Stai liniștit, o perioadă, până se calmează apele.

VĂRSĂTOR

Te simți mai orientat către spiritualitate, simți nevoia de liniște, să te regăsești. Caută mai multe metode pentru a-ți aprofunda conexiunea dintre minte, corp și suflet. Recomand yoga sau meditație.

PEȘTI

În general, în luna august și în special azi ești bine aspectat. Dragostea este în aer, aproape că îți vine să îți cânți fericirea și sentimentele. Celibatarii își găsesc perechea.