VIDEO | Horoscopul zilei de 9 mai 2022. „Berbecii” au o stare afectivă apăsătoare

Publicat: 09/05/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 9 mai 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna, care încă se află în semnul Leu, va forma opoziție cu Saturn din zodia Vărsător, aspect care poate aduce blocaje emoționale, neîmpliniri afective și limitări, dar și senzația că nu suntem iubiți și apreciați.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Ai nevoie să te relaxezi mai mult și să te dedici hobby-urilor tale, dar cel mai probabil lucrurile îți vor ieși exact pe dos. Pot apărea nemulțumiri legate de faptul că un proiect în care ești implicat stagnează și starea afectivă este mai apăsătoare.

Horoscop zilnic Taur

Disputele în familie pot să-ți strice complet starea de spirit și s-ar putea ca reproșurile să aibă legătură cu faptul că nu le poți acorda atenția necesară celor dragi. Responsabilitățile profesionale te acaparează și familia va avea senzația că este ignorată.

Horoscop zilnic Gemeni

Cu cât te vei încăpățâna mai mult să nu asculți sfaturile celor înțelepți și cu experiență, cu atât vei pierde informație și te poți lăsa păcălit. Trebuie să ai grijă la informațiile false care ajung la tine și la promisiunile care ți se fac.

Horoscop zilnic Rac

Azi s-ar putea să fii nevoit să renunți la unele cheltuieli și asta din cauza bugetului limitat sau din cauza restricțiilor impuse de alții, mai ales dacă depinzi financiar de aceștia. Nu este momentul să-ți asumi angajamente financiare pe termen lung.

Horoscop zilnic Leu

Azi s-ar putea să te simți neînțeles, neapreciat și neluat în seamă de cei din jur. Ai grijă ca atitudinea de superioritate pe care o manifești să nu fie cauza. Este foarte probabil să fii mai orgolios ca de obicei și să simți indiferență din partea partenerului.

Horoscop zilnic Fecioară

Te poți simți acaparat de muncă și obosit peste măsură. Ai grijă să nu cronicizezi niște afecțiuni, așa că acordă toate importanța cuvenită simptomelor care apar. Ai tedința de a somatiza, așa că nu te înconjura de persoane negativiste pentru a nu le prelua stările.

Horoscop zilnic Balanță

Nu este exclus ca azi să fii dezamăgit de prieteni sau chiar tu să dezamăgești prin atitudinea ta aparent neserioasă. Nu te baza pe alții și ai grijă la promisunile pe care ți le fac asociații și care, cel mai probabil, nu se vor materializa.

Horoscop zilnic Scorpion

Te poți simți frustrat profesional, acaparat de responsabilități sau poate ai senzația că cineva îți pune bețe în roate. Înceracă să nu duci acasă problemele de la locul de muncă pentru că poți intra mai ușor în conflicte cu cei dragi.

Horoscop zilnic Săgetător

Azi ai tendința de a-ți impune punctul de vedere în fața altora și s-ar putea să devii certăreț dacă ceilalți nu sunt de acord cu tine. Evită discuțiile cu persoanele care nu-ți împărtășesc principiile de viață și nu încerca să schimbi părerile altora.

Horoscop zilnic Capricorn

S-ar putea ca astăzi să ai parte de tensiuni cu partenerul pe teme legate de bani, investiții și încredere. Nu vei accepta atitudini cheltuitoare și bine ar fi ca nici tu să nu facă investiții mergând pe încredere în alții.

Horoscop zilnic Vărsător

Cum Saturn se află în zodia ta și Luna în sectprul relațiilor tale, s-ar putea ca astăzi să te cerți cu partenerul din cauza atitudinii tale ostile și reci. Pe de altă parte, poți fi deranjat de orgoliile prea mari ale acestuia, dar și de impunerile colaboratorilor.

Horoscop zilnic Pești

Este o zi stresantă și obositoare la locul de muncă. Te deranjează că nu-ți poți desfășura activitățile în voie. Ceva sau cineva îți pune piedici și mândria unor colegi te enervează. Poate fi vorba și de nepăsarea unora de a se implica în activitățile de grup.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Ce salariu primește un angajat la 'împinge tava' în Mamaia, acum, în 2024. Are o...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Fermierii aruncă tone de legume în timp ce samsarii din piețe vând marfa cu 200%...
Anunțul făcut de Lavinia Pîrva după 7 ani de mariaj cu Ștefan Bănică Jr.: ”Întotdeauna...
Cum se menține în formă Romanița Iovan la 59 de ani. SECRETELE ei: ce consumă...
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să...
Schimbare uriașă în ROMÂNIA. Anunț de la Guvern azi, 20 APRILIE: Am decis foarte clar
S-a închis un cunoscut post TV. Nu s-a mai putut face nimic
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"Dumnezeu s-o ierte!" De ce a murit, de fapt, Naomi! Acum s-a aflat!
Gabriela Cristea, despre sacrificiile prin care a trecut pentru a ajunge un antreprenor de succes:...
"A scos o canistră şi a turnat pe el". Cine este bărbatul care și-a dat...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Schimbările climatice ar crește numărul de AVC-uri