VIDEO | Horoscopul zilei de duminică, 7 august 2022. „Fecioarele” au tendința de a trece spre stări mai triste

Publicat: 07/08/2022, 06:00
Actualizat: 07/08/2022, 16:08

Finalul de săptămână vine cu multă relaxare, dar și cu momente de tristețe pentru nativi. În timp ce unii iau prea personal anumite replici ale apropiaților, alții au tendința să nu reacționeze atât de mult la ele. Este nevoie de mai multă înțelegere.

Previziunile următoare sunt valabile atât pentru zodie, cât și pentru ascendent:

BERBEC

Berbecii au tendința de a exagera în această zi, vor fi de mai multe ori la limită și își pot atrage antipatii. Nu ar strica să fie ceva mai atenți și să aibă mai multă răbdare.

TAUR

Taurii reușesc cu greu să facă față supărărilor de astăzi. Toate acestea își fac apariția, special pentru a le atinge nativilor cele mai sensibile puncte ale lor. Vor reuși să se ferească dacă vor avea voință și calm.

GEMENI

Gemenii vor aprinde conflicte din orice. Se pare că de vină ar fi planul financiar și alte astfel de resurse. Din nefericire, astăzi nu vor reuși să le gestioneze lucrurile așa cum și-ar dori.

RAC

Racii vor avea tendința de a percepe puțin exagerat anumite replici venite chiar din partea celor dragi. Cu toate acestea, poate că cel mai bine ar fi să evite să intre în conflicte. Buna lor dispoziție ar trebui să vină înainte de orice.

LEU

Leii nu se simt tocmai în formă astăzi, așa că este posibil să reacționeze neadecvat în anumite situații. Cu toate acestea, ar trebui să acorde mai multă atenție lucrurilor importante.

FECIOARĂ

Fecioarele au tendința de a trece spre stări mai triste, astăzi. Motiv pentru care nativii vor sări la concluzii nepotrivite. Deși este un moment mai dificil, nu ar trebui să se lase afectați.

BALANȚĂ

Balanțele sunt de părere că cei din familie nu le oferă ajutorul necesar. Cu toate acestea, problemele comune sunt rezolvate tot la comun. Indiferent de faptul că au sau nu dreptate cu acest aspect, supărarea nu va duce nicăieri.

SCORPION

Scorpionii au tendința de a lua în considerare anumite replici ale apropiaților. Deși nu le stă în fire să o facă, tentația este prea mare pentru a nu le răspunde cu aceeași monedă. Cu toate acestea, acest aspect i-ar putea face să sufere.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii se consideră nedreptățiți de comportamentele pe care le au cei apropiați lor. Deși poate că există adevărate motive pentru care ar putea crede asta, pot fi doar impresii de moment. Modul în care reacționează cei din jur nu depinde întotdeauna de nativi.

CAPRICORN

Capricornii sunt umbriți de anumite păreri ale celor din jur. Acestea sunt cele care le pot transforma ziua nativilor într-una nu tocmai plăcută, iar ulterior, acele păreri îi vor afecta. Depinde doar de ei dacă vor avea o zi bună sau nu.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii vor avea parte de anumite neplăceri la locul de muncă. Indiferent de acest lucru, ar trebui să acorde mai multă atenție și sănătății. Din cauza acesteia, nativii pot deveni destul de răi cu cei din jur și vor încerca să pună piedici intenționate. Sunt sfătuiți să gândească limpede și să fie calmi.

PEȘTI

Peștii ar trebui să se axeze pe ceva mai frumos și constructiv de făcut. Astfel, vor reuși să mențină o distanță de toate sursele de stres din jurul lor. Nu vor face altceva decât să se consume într-un mod inutil.