VIDEO | Horoscopul zilei de joi, 1 septembrie 2022. Fecioarele au energie și chef de muncă

Publicat: 01/09/2022, 06:00

O zi în care avem energie, dar totodată și entuziasm dus la extrem. Atenție, putem calcă accelerația mult prea ușor, putem înțelege greșit unele semnale sau chiar ne supărăm fără motiv. Avem nevoie de mai multă concentrare.

BERBEC

Ai șansa de a te face remarcat la birou! Lipsește un coleg și îi iei locul, sau ești primul care o observă o situație, și datorită circumstanțelor, șefii te apreciază. Genul acesta de situații îți vor ieși în cale și trebuie doar să le vezi, și să profiți la maximum ca să ieși în evidență!

TAUR

Începi luna septembrie ușor dezechilibrat. Se întâmplă lucruri în viața ta care s-ar putea să te dea peste cap. Te poti astepta la schimbări la locul de muncă sau vești cu încărcătura emoțională din familie. Partea bună e că nu te lași ușor copleșit.

GEMENI

Astăzi, moralul este bun, energia este acolo! Ai bună dispoziție și cei din jur apreciază această stare a ta! Nu aștepți ca norocul să-ți surâdă. Dacă e nevoie, îți folosești farmecul pentru a obține ceea ce vrei: Va funcționa!

RAC

Începutul lunii septembrie se va dovedi destul de agitat, iar ziua de astăzi nu face excepție. Lista ta cu treburi nerezolvate pare că nu se scurtează niciodată. O să fii extrem de solicitat și la muncă, dar și acasă, așa că înarmează-te cu răbdare și mult calm!

LEU

Este posibil să discuți astăzi despre o călătorie sau chiar să pleci într-una. Te va ajuta destul de mult să te relaxezi. Optează pentru o vacanță în aer liber, unde poți să faci mișcare, să îți reîncarci bateriile. Acordă mai multă atenție partenerului de viață.

FECIOARĂ

Ai energie și chef de muncă, iar acest lucru îți va asigura rezultate cel puțin satisfăcătoare la serviciu. Iar dacă nu vezi pe loc urmările efortului tău, fii sigur că în viitor vei observa că semințele plantate azi vor fi roditoare și de succes!

BALANȚĂ

Dacă ești student sau urmezi un curs, vei obține rezultatele dorite în educația ta. În cazul în care te lovești de o problemă legată de bani, e necesar să o rezolvi cât mai repede.

SCORPION

Socializezi destul de mult astăzi și îți face plăcere compania oamenilor. Poți petrece timp și în sânul familiei, vei primi un sfat bun din partea părinților sau a bunicilor. O zi liniștită și destul de bine aspectată!

SĂGETĂTOR

O zi axată pe comunicare și pe bani sau bunuri. Este posibil să înțelegi greșit o discuție și să reacționezi exagerat. Păstrează-ți cumpătul și încearcă să te abții, chiar dacă o să ți se pară foarte greu. Dacă simți nevoia să te sfătuiești cu cineva azi, apelează la un prieten. Vei primi sprijinul de care ai nevoie.

CAPRICORN

În relația ta cu partenerul de viață apar tot felul de tensiuni și nu le mai poți amâna la nesfârșit. Astăzi va trebui să pui piciorul în prag și să discuți despre ce te supără. Iar, dacă prin comunicare nu se rezolvă situația, ai putea lua în considerare și o pauză.

VĂRSĂTOR

S-ar putea să ai senzația că ești blocat într-o rutină și o să simți nevoia să faci ceva diferit. Din punct de vedere financiar, ziua este excelentă și nu este bună pentru a-ți asuma riscuri. În ceea ce privește relațiile personale, susține-ți punctul de vedere cât mai tare, nu te limita emoțional și fii sincer.

PEȘTI

O zi benefică, în special în sfera relațiilor personale. Este posibil să fie necesară o schimbare a priorităților. Vei vedea că nu e timpul pentru jumătăți de măsură. Apar cereri în căsătorie, propuneri de călătorii sau invitații la evenimente din partea prietenilor.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Peste 1,5 miliarde de oameni din întreaga lume trăiesc cu durere cronică