VIDEO | Horoscopul zilei de joi, 11 august 2022. „Berbecii” sunt greu de mulțumit

Publicat: 11/08/2022, 06:00

Azi e o zi excelentă pentru a ne face planul bugetar, fie că discutăm despre investiții sau cadouri pentru cei dragi. Avem inspirație. Venus schimbă semnul și va ajunge în Leu.

BERBEC

Ești cam greu de mulțumit azi. Pentru a evita neînțelegerile cu membri familiei tale, ar trebui să-ți alegi cuvintele cu mare atenție. Fii mai empatic și vei avea de câștigat!

TAUR

Te vei simți atras ca un magnet de propria familie. Poate în ultima vreme nu le-ai acordat toată grija ta sau poate ai rude cu care nu ai mai vorbit de mult. O să reiei legătura!

GEMENI

Tu primești sprijin să te orientezi către latura financiară. Fa-ți calcule, la final când vei trage linie, vei culege roadele. E favorizată și comunicarea cu familia.

RAC

S-ar putea să ai discuții serioase cu un partener romantic sau de afaceri. Te poți aștepta și la ajutor din partea familiei într-o situație care pare fără ieșire la prima vedere. Cu alte cuvinte, o zi ce începe dificil, dar se termină cu bucurie!

LEU

Cineva te simpatizează și știi deja asta, îți place admirația pe care o simți. Dacă ești deja într-o relație, scoți latura romantică la suprafață, iar dacă ești singur, e o perioadă bună să ieși la întâlniri.

FECIOARĂ

Ziua de azi îți dă o lecție: sunt lucruri în viață pe care nu le poți controla. Tot azi, te sprijină să cunoști oameni, să îți lărgești orizontul.

BALANȚĂ

O zi de distracție și de socializare! Ar fi bine să nu refuzi nicio invitație, ba chiar poți întâlni oameni cu care vei ține legătura sau lega prietenii reale.

SCORPION

Iubirea înflorește și te înțelegi mai bine ca niciodată cu iubitul sau iubita ta. Dacă ești singur, cunoști pe cineva.

SĂGETĂTOR

E un moment oportun să închei orice situație nerezolvată ai, astfel încât să poți începe lucruri noi în curând. Planifică ceva interesant și plin de adrenalină.

CAPRICORN

Vei fi aprins și pasional în absolut tot ce faci! Ziua de azi e bună pentru tine, chiar dacă nu îți arăți latura sensibilă, ești romantic și aș recomanda să petreci timp în doi.

VĂRSĂTOR

Azi crește determinarea ta de a face lucuri care îți aduc adrenalină. Poate vrei să sari cu parașuta sau să apeși accelarația prea tare. O să te simți puternic, cu un curaj aproape nebun.

PEȘTI

Simți nevoia de liniște, te retragi în colțișorul tău. N-ar fi rău dacă ai reuși să pleci undeva singur, să faci o călătorie scurtă sau măcar o plimbare. Recomand să îți acorzi timp pentru introspecție.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase