VIDEO | Horoscop joi, 30 martie 2023. Cine este nativul care poate fi mai nostalgic și mai gânditor, astăzi

Publicat: 30/03/2023, 06:00
Actualizat: 31/03/2023, 02:17

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de joi, 30 martie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Deși acționezi precaut și strategic cu orice gen de proiect la care lucrezi, poți fi tentat să faci unele cheltuieli sau investiții sub impulsul unei stări de moment, deci asigură-te că menții situația sub control. Deși, pe seară, simți parcă nevoia să faci ceva distractiv sau interactiv, unele activități par să te solicite mai mult decât ar fi cazul.

Taur

Ceva sau cineva te stimulează și te provoacă în același timp, indiferent de context, sentimental sau profesional. Te poți decide să faci o schimbare bruscă de imagine care surprinde pe toată lumea. Dacă discuți pe marginea unui obiectiv pe termen lung, reușești să-ți folosești imaginația într-un mod strategic dând o formă concretă la ceea ce-ți dorești.

Gemeni

A te pune în valoare printr-o activitate anume personală sau profesională contează mult pentru tine. Ești serios, hotărât și perseverent în eforturile pe care le depui. Cineva poate să vină cu un sfat mai neobișnuit și totuși extrem de util, vizând înbunătățirea modului în care îți exprimi creativitatea. Evită discuțiile în contradictoriu înainte de culcare.

Rac

Chiar dacă îți permiți să fii un pic idealist în privința unor planuri, în același timp ești dispus te mobilizezi în această direcție, făcându-ți o strategie pe care să o urmezi. Poți fi surprins de o propunere anume sau tu surprinzi pe cineva printr-o atitudine mult mai nonconformistă decât până acum.

Leu

Astăzi poți fi mai nostalgic și mai gânditor, tinzând să stai mai mult timp retras făcând tot felul de analize sau observând lucrurile din spatele scenei. Dacă lucrezi într-un domeniu artistic te poți bucura de un moment de inspirație deosebit. Interacțiunea cu cineva pe plan profesional poate să genereze evenimente surprinzătoare.

Fecioară

Ești inspirat, dar și perseverent în a-ți atinge obiectivele. Dacă acestea presupun o colaborare sau o interacțiune cu publicul în orice fel, ai toate șansele să faci o impresie excelentă. Dacă obiectivele tale sunt de natură sentimentală, te poți decide să-ți surprinzi partenerul cu un gest frumos sau o invitație la care nu se așteaptă.

Balanță

Dacă vrei să susții pe cineva sau să-ți oferi ajutorul sau contribuția într-un context personal sau profesional, o vei face cu multă dedicare și atenție. Poți avea o revelație în urma unei conversații sentimentale sau financiare care te va ajuta să vezi lucrurile din altă perspectivă decât până acum, poate cu mai multă inițiativă.

Scorpion

Poate să fie ziua perfectă pentru planificarea spontană a unei călătorii sau escapade de weekend, deoarece simți nevoia de ceva diferit care să te scoată din rutina zilnică. Este posibil să fi acompaniat de cineva anume sau să plănuiești să te întâlnești cu cineva în locul unde urmează să ajungi. Indiferent de caz, ești entuziasmat.

Săgetător

Astăzi, percepțiile sau intuiția ta sunt amplificate, poți fi chiar ușor mai senzitiv la stările sau emoțiile celor din jur. Poate să fie o zi perfectă pentru o ședință de terapie sau consiliere, deoarece ai o capacitate mărită de a vedea în profuzimea lucrurilor. Poți descoperi o variantă de a-ți eficientiza unele activități sau sarcini într-un mod la care nu te-ai gândit până acum.

Capricorn

Ești inspirat și compasiv în comunicare, fapt care te susține în a crea o conexiune puternică cu celălalt, indiferent de context. De asemenea, te poți simți motivat de povestea vieții cuiva sau de viziunea acestei persoane. Dacă tu însuți lucrezi într-un domeniu artistic, poți surprinde plăcut prin modul în care îți exprimi creativitatea.

Vărsător

Ești atent și grijuliu cu nevoile celorlalți, într-un context familial sau profesional. În același timp, ești și precaut cu resursele pe care le folosești astfel încât să-ți amplifici eficiența și precizia. Te poți hotărî să faci unele modificări sau schimbări în spațiul în care locuiești pentru a beneficia de mai mult spațiu.

Pești

Este o zi perfectă pentru a face ceva relaxant și plăcut. Poate să fie un masaj terapeutic care te detensionează sau poți participa la un eveniment artistic, ascultând o muzică care te încarcă pozitiv. De asemenea, poți cunoaște o persoană interesantă care te fascinează cu filozofia de viață pe care o are și care îți poate deschide noi perspective.

Horoscop general 27 martie – 2 aprilie 2023:

Horoscop general luna martie 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Cum s-a îmbogățit peste noapte un cuplu de britanici! Cei doi au găsit un vas...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Va fi obligatoriu pentru mașinile pe benzină sau motorină. Intră în vigoare din 1 mai
Un produs foarte căutat s-a ieftinit. Mulți români l-au cumpărat deja
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Sateliții lui Elon Musk ar putea distruge câmpul magnetic al Pământului