VIDEO | Horoscopul zilei de joi, 4 august 2022. „Vărsătorii” pot avea parte de tensiuni în familie

Publicat: 04/08/2022, 06:00
Actualizat: 07/08/2022, 18:01

Este o zi în care pot să apară destul de multe tensiuni, în special în relația cu cei din familie. Nativii sunt sfătuiți să își păstreze calmul și să nu facă afirmații pe care ulterior ar putea să le regrete. Mai mult, ar trebui să se axeze pe momentele frumoase din viața lor.

Previziunile următoare sunt valabile atât pentru zodie, cât și pentru ascendent:

BERBEC

Berbecii trebuie să încerce să nu se mai streseze prea mult, dacă au de organizat un eveniment. Sunt sfătuiți să ia lucrurile pas cu pas și să acorde mai multă atenție detaliilor, altfel riscă să treacă cu vederea unele aspecte cu adevărat importante.

TAUR

Taurii vor avea parte de vești bune, astăzi. Starea de spirit a nativilor se va schimba radical, iar lucrurile se vor așeza în favoarea lor. Ar trebui să acorde mai multă atenție alegerilor pe care le vor avea de făcut și sunt sfătuiți să profite din plin de această zi.

GEMENI

Gemenii au impresia că doar prin viteză pot reuși să facă totul exact așa cum trebuie. Cu toate acestea, deși sunt convinși de acest aspect, există mari șanse ca această viteză să ducă la probleme cu cei din familie. Această zi îi poate ajuta pe nativi să își stabilească unele priorități, în special din punct de vedere profesional.

RAC

Racii ar trebui să se axeze mai mult pe momentele frumoase din viața lor. Până la urmă, la finalul acestei zile, va conta mai mult cât de multe momente de liniște au avut, decât cele care le-au adus o stare proastă. Sunt sfătuiți să fie atenți la cei din jur și să le mulțumească celor care le-au fost alături și au contribuit la reușita lor.

LEU

Leii au de luat o decizie imortantă și ar fi bine să nu se grăbească și să ceară sfatul celor din jur, să ia în calcul toate informațiile pe care le-au adunat până acum și abia apoi să se hotărască la ce e cel mai bine să facă.

FECIOARĂ

Fecioarele sunt pe cale să își schimbe radical viața, chiar dacă nu își dau neapărat seama de acest lucru. Vor conta enorm anumite lucruri pe care le-au făcut în trecut, astfel că abia acum le vor înțelege valoarea. Este o zi cu aspecte bune pentru nativi.

BALANȚĂ

Balanțele vor avea tendința de a pleca urechea mult prea mult la ceea ce spun cei din jur, iar asta le poate influența într-un mod negativ. Nativii trebuie să ia în calcul sfaturile primite, dar să nu îi lase pe ceilalți să le dicteze următoarea mișcare.

SCORPION

Scorpionii au parte de momente bune pentru a se ocupa ceva mai mult de sănătatea lor. Nu trebuie să uite că prevenția este cea mai importantă și ar fi bine să acționeze înainte să apară simptomele neplăcute. Dacă organismul nativilor a dat semne de slăbiciune, în ultima perioadă, nu ar strica o vizită la doctor.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii încep să aibă opinii din ce în ce mai solide. Nu trebuie să își ascundă sentimentele, astăzi. Cei din jur îi vor aprecia pe nativi și mai mult dacă le vor spune ceea ce simt și nu vor încerca să pară ceea ce nu sunt.

CAPRICORN

Capricornii pot întâmpina probleme astăzi, fie legate de locul de muncă, fie legate de starea de sănătate. Cel mai bine ar fi ca nativii să aibă o abordare calmă, pentru ca totul să se rezolve mai ușor. Dacă trec printr-o situație mai delicată, nu trebuie să ia toată vina asupra lor. Sunt sfătuiți să discute cu cei din jur.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii pot avea parte de tensiuni în familie. Cu toate că le va fi destul de greu să facă față acestor situații, nu este imposibil. Nativii ar trebui să lase mai mult de la ei și să nu dea curs unor discuții inutile.

PEȘTI

Peștii trebuie să facă pace cu trecutul, pentru a putea privi cu încredere spre viitor. Nativii sunt sfătuiți să lase în urmă ce nu a mers bine și să se concentreze să facă lucrurile perfect, începând de acum.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Care este starea de sănătate a Regelui Charles al III-lea. Familia Regală Britanică a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Vești de la Palatul Buckingham. Decizia luată de Regele Charles
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”