VIDEO | Horoscopul zilei de joi, 8 septembrie 2022. Surprize mari pe plan profesional, pentru Gemeni!

Publicat: 08/09/2022, 06:00

Azi aflăm adevăruri. Manageriem situațiile și, la final, înțelegem și chiar ne bucurăm. Avem capacitatea de a ne arăta și latura înțeleaptă.

BERBEC

O schimbare ți se pregătește, te poți aștepta la anumite surprize pe plan profesional – poate o să fii mutat în altă echipă, alt sediu sau încep discuțiile pentru o promovare. Și din punct de vedere financiar, lucrurile sunt înfloritoare, ai ocazia să pui bani deoparte.

TAUR

Din cauza unei discuții cu partenerul tău de viață, va trebui să deschizi un subiect sensibil pentru tine. Dacă nu ești sincer azi, vei avea de suferit. Prețuiește-ți partenerul și viața amoroasă, iar acest lucru îl poți arăta și lui printr-o surpriză sau un gest frumos. Ai și tu nevoie de apropiere.

GEMENI

Surprize mari pe plan profesional! Ritmul evenimentelor devine alert, este important să ții pasul și să fii la curent cu ultimele noutăți! Schimbarea este inevitabilă, așa că ar fi cel mai bine să accepți.

RAC

Ești destul de sensibil și de emotiv. Simți nevoia să fii îngrijit, dar și să oferi protecție la rândul tău. O zi bună să petreci timp cu prietenii! Nu va fi ușor la locul de muncă. Dacă apare o problemă, te vei retrage mai degrabă decât să te confruntați cu situația.

LEU

Ești favorizat de astre și orice schimbare apare acum în viața ta este binevenită. Orice noutate este binevenită! Chiar și greșelile tale vor fi în această zi mai ușor trecute cu vederea. Ești un norocos!

FECIOARĂ

Ține-te departe de scandaluri, chiar dacă un conflict izbucnește sub ochii tăi. Nu toate situațiile din viață necesită intervenția ta. Este nevoie ca azi să te liniștești și să îți păstrezi cumpătul. Dacă faci parte dintr-o comunitate sau o echipă, vei petrece clipe frumoase.

BALANȚĂ

O zi bună pe planul profesional, vin vești bune mai ales dacă așteptai un răspuns după un interviu. În ceea ce privește viața amoroasă, cu siguranță merită să faci un compromis pentru liniștea sufletului pereche. Acest lucru va deschide noi posibilități în relația ta.

SCORPION

Primești vești bune și aprecieri din partea celor din jur. Oamenii sunt fericiți să se asocieze cu tine pentru că le influențezi pozitiv viața. Faptul că te simți prețuit îți va hrăni orgoliul.

SĂGETĂTOR

Azi, succesul depinde de simțul tău de organizare și de programul pe care ți-l stabilești. Dacă te lași copleșit de piedici, o să îți fie destul de greu să duci la bun sfârșit ceea ce ți-ai propus. Dacă vei fi în dificultate într-o situație, cere îndrumare.

CAPRICORN

Chiar dacă îți dorești succesul, o lecție primită azi îți va arăta că este cazul să o lași mai moale. Anumite persoane își vor arăta adevărata intenție. Se poate să îți dorești să demonstrezi la serviciu, si îți iei cât mai multe sarcini, dar vei descoperi că e bine să nu te incarci.

VĂRSĂTOR

La muncă apare o șansă rară. Toate ideile tale care ți-au fost respinse, sunt acum binevenite. Te simți acceptat, inclus în grup. Este o ocazia foarte bună să te faci remarcat. În ceea ce privește banii, nu te gândi tocmai azi să faci investiții, căci nu vor fi favorabile.

PEȘTI

Rămâi cu ochii deschiși la ceea ce lumea încearcă să îți arate legat de cariera ta. Ai putea fi împins spre o decizie esențială și s-ar putea să fii nevoit să sapi adânc pentru a descoperi cea mai bună cale. Răspunsul corect se află în inima ta! Folosește-ți intuiția!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Anunț pentru toți românii care au CARDURI pentru ALIMENTE. Pe 25 Aprilie a fost ultima...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
EXCLUSIV! Cum se simte acum fiul lui Kamara? Leon face progrese notabile: ”Este un mic...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Reacția șefului TikTok după promulgarea legii care interzice aplicația în SUA