VIDEO | Horoscopul zilei de luni, 5 septembrie 2022. Săgetătorii doresc să petreacă timp alături de prieteni

Publicat: 05/09/2022, 06:00

Venus ajunge în Fecioară, o poziție în care nu se simte confortabil pentru că nu mai are parte de sentimente puternice, adrenalină. O sa încercăm să fim ancorați în prezent, dar și să facem lucruri concrete. Perioada este bună pentru a ne face planuri de viitor.

BERBEC

O zi excelentă pe plan profesional, astăzi sunt șanse mari sa te bucuri de o propunere de avansare. În cazul în care aveai o problemă cu un superior sau cu un coleg de serviciu, poți să comunici deschis și vei rezolva situația. Și cu partenerul de viață este favorizată comunicarea.

TAUR

Te poți simți destul de nemotivat și chiar nehotărât la locul de muncă! Nu reușești să iei decizii, ai vrea să faci multe și nu prea îți iese nimic. Nu pune presiune pe tine, e o zi mai agitată, dar o să treacă.

GEMENI

Vei dori să petreci mult timp acasă. Este un moment bun pentru proiecte de renovare. De asemenea, vei avea o senzatie de armonie în relația cu familia, mai ales acolo unde în trecut au fost tensiuni. Dacă ai avut parte de conflicte, azi vei aplana orice situație.

RAC

O zi încărcată. Rămâi concentrat pe ziua de azi și pe realizarea faptului că încet-încet te îndrepți către echilibru. Găsește-ți timp să te plimbi pe lângă o apă sau ascultă sunetul ploii. Încearcă să îți regăsești energia pozitivă în tumultul veștilor de azi.

LEU

Azi ai câștiguri, dar și pierderi. Așadar, va trebui să fii cu ochii în patru pe cheltuielile tale. Verifică ultimul salariu sau chitanțele de la magazine, nu cumva să existe vreo greșeală pe undeva și să se piardă o sumă mai mare de bani.

FECIOARĂ

O zi bine aspectată pentru întâlniri speciale. Poți să cunoști pe cineva și să legi o legătură frumoasă. Ai nevoie de o comunitate și de anturaj! De asemenea, azi poți să ai curajul de a spune ferm ceva ce te deranjează.

BALANȚĂ

Este o zi fantastică pentru activități creative și artistice. Ar fi bine să profiți de această influență și să te preocupi de un hobby – ideal ar fi să faci ceva singur. Asta pentru că nu este favorizată comunicarea, iar relațiile cu cei din jur sunt dezavantajate.

SCORPION

Cum te privesc ceilalți? Azi e foarte important pentru tine să afli părerea celor din jur, mai ales dacă în ultima perioadă, ai mai mulți oameni noi în jurul tău. Munca în echipă e favorizată și învățarea de asemenea.

SĂGETĂTOR

Dorești să petreci timp alături de prieteni și e posibil să îți vină în minte o persoană cu care nu ai mai luat legătura de mult. Este posibil ca acei nativi care doreau să se înscrie într-un grup să ia acum măsuri în legătură cu asta. Curaj!

CAPRICORN

Astăzi este extrem de favorizată semnarea de contracte, în special dacă acestea au legătură cu locul de muncă. De asemenea, poți sa negociezi dacă vrei un salariu mai mare sau un program de lucru mai avantajos. Seara, te bucuri de compania cuiva drag.

VĂRSĂTOR

Există multă pasiune în aer, dar atenție la gelozie. Se activează relații vechi și profunde. E important cum comunici ceea ce simți, asigură-te că esti înțeles.

PEȘTI

Apare romantismul în viața ta. Dacă ești singur, începi să cauți iubirea, dar va trebui să nu te arunci în brațele primului venit. Cei care se află într-o relație, sunt foarte atenți la nevoile partenerului. Ești într-o poziție excelentă și în ceea ce privește relațiile la locul de muncă, cu prietenii sau cu vecinii.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase