VIDEO | Horoscopul zilei de marți, 23 august 2022. Berbecii trebuie să aibă grijă la sănătate

Publicat: 23/08/2022, 06:00
Actualizat: 24/08/2022, 15:27

Azi, Soarele ajunge în Fecioară, iar Venus din Leu are multe aspecte care ne vor aduce provocări în viața personală și financiară. O zi intensă, iar soluțiile apar dacă suntem insistenți și atenți la detalii.

BERBEC

Atenție la sănătate, introdu în rutina ta și mișcarea. Poți să pui accent și pe alimentație. Banii se cheltuie ușor, încearcă să economisești.

TAUR

Dacă ai făcut recent o alegere în viața ta, azi s-ar putea să pui la îndoială decizia. Ești nelămurit, iar această stare de spirit îți va aduce agitație. Lasă lucrurile să meargă de la sine.

GEMENI

Ești energic și ai mult spor la serviciu, s-ar putea să te pregătești să finalizezi un proiect sau să faci o prezentare importantă. Mizează pe comunicare, acesta este punctul tău cheie!

RAC

Pierzi niște bani și, în general, nu reușești să economisești. Nu cere prea mult ajutor financiar de la cei din jur, această perioadă va trece destul de repede și nu are rost să te îndatorezi. Fii mai temperat și vei vedea rezultatele în curând.

LEU

Tot felul de lucruri mărunte au nevoie de atenția ta. Va fi nevoie să pui mai mult preț pe detalii în perioada următoare. Ceva ce aștepți de mult timp s-ar putea să apară azi.

FECIOARĂ

Ești foarte concentrat pe viața profesională. Ai încredere în intuiția ta atunci când iei decizii. Primești mult sprijin din partea soțului/soției.

BALANȚĂ

Visele chiar devin realitate. Azi ai șanse mari să ți se întâmple ceva ce așteptai de mai multă vreme. Ai grijă la invidia prietenilor. Succesul tău s-ar putea să pună paie pe foc într-un conflict mai vechi.

SCORPION

Simți nevoia să petreci mult timp alături de prieteni, să vă faceți confidențe. Relația cu membrii familiei este tensionata. Apare o presiune pentru a lua o decizie rapidă. Evită conflictul și comunică cu mai mai mult calm.

SĂGETĂTOR

Este favorizată zona parteneriatelor. Relațiile tale vor funcționa ca unse și acum este o ocazie bună să faci asocieri sau să începi un nou tip de colaborare. Totuși, azi, ai grijă la mesajele transmise de alte persoane, s-ar putea sa înțelegi greșit ce ti se comunică.

CAPRICORN

În relația de iubire nu te simți foarte bine, căci în ultima vreme s-au adunat multe tensiuni. E posibil să apară certuri. Comunică azi orice te deranjează și încearca să găsești soluții acolo unde se poate.

VĂRSĂTOR

Ești spontan și un bun comunicator. Vei fi sufletul petrecerii. Strălucești! Profită de toate aceste vibrații bune pentru a-ți hrăni intelectul și zona creativă.

PEȘTI

Ești creativ, ai inițiativă și idei interesante. Înainte de a trece la acțiune, asigură-te că te consulți și cu alții. E posibil din exces de zel să te grăbești puțin. Vin bani către tine din surse nesperate!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase