Horoscopul zilei de 8 mai 2021. „Balanțele” trebuie să evite speculațiile financiare

Horoscopul zilei de 8 mai 2021. „Balanțele” trebuie să evite speculațiile financiare
FOTO - Pixabay.com
Publicat: 07/05/2021, 23:05

Horoscopul zilei de 8 mai 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează un aspect tensionat între Venus, planeta iubirii și a banilor, din zodia Taur și Jupiter, planeta expansiunii, din zodia Vărsător.

Acest contex, dat fiind, suplimentar, că ambele planete se află pe ultimul grad și se manifestă la extrem, poate aduce o tendință de exces și în viața noastră, în special fiind vorba de excese financiare și sentimentale. Putem deveni excesiv de geloși și posesivi și putem cheltui peste limite.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 8 mai 2021

Dragoste

Cum Venus îți guvernează relațiile, s-ar putea ca astăzi să fii cuprins de un val de dorințe și să-ți manifești sentimentele la extrem, ceea ce poate aduce și tendințe autoritare și posesive. Ai grijă să nu crezi că poți cumpăra iubirea cuiva.

Carieră și bani

Sectorul financiar este în atenția ta și astăzi și poți fi determinat să faci cheltuieli mai mult ca să te lauzi, să-ți îndeplinești niște dorințe și nu neapărat că ai nevoie de ceva anume.

Sănătate

Încearcă să nu-ți risipești degeaba resursele pe care le ai, fie că sunt de energie, fie că sunt financiare sau de altă natură. Luna se află în zodia ta și-ți dă avânt, dar folosește-l constructiv.

Horoscop zilnic Taur – 8 mai 2021

Dragoste

Poți duce la extrem manifestările sentimentale astăzi, mai ales că Venus este în semnul tău și este guvernatoarea ta. Ai nevoie de iubire, dar nu o pretinde, nu deveni gelos și posesiv. S-ar putea să te simți nesigur pe tine și să ai impresia că ceilalți îți ascund ceva.

Carieră și bani

S-ar putea să ai parte de un exces de autoritate sau cineva să-ți impună aspecte cărora nu te vei supune. Atenție la cheltuieli! Dă dovadă de cumpătare și echilibru în ceea ce faci astăzi.

Sănătate

Pentru unii Tauri, ziua de astăzi poate aduce și o stare de leneveală, o dorință de a nu face nimic, însă dacă aleg să se relaxeze nu ar trebui să se streseze pentru că fac asta.

Horoscop zilnic Gemeni – 8 mai 2021

Dragoste

Trecutul te poate căuta astăzi, însă ar trebui să profiți de contextul zilei pentru a încheia orice socoteală cu ceea ce a fost, indiferent că este vorba de o fostă iubire sau de o amintire, un regret.

Carieră și bani

S-ar putea să fii pus în fața unei situații incomode în care va trebui să-ți calci pe orgoliu sau să trebuiască să fii de acord cu ceva ce-ți încalcă standardele sau poate să fie vorba de o persoană cu autoritate care se impune în fața ta și pe care va trebui să o tolerezi.

Sănătate

Azi s-ar putea să fii mai agitat și mai irascibil, mai obosit, însă nu te alarma. De mâine te vei bucura că Venus părăsește sectorul sănătății tale va intra în zodia ta.

Horoscop zilnic Rac – 8 mai 2021

Dragoste

Ai grijă pentru că s-ar putea să ai pretenții mult prea mari de la prieteni sau să te vezi pus în situația în care, deși nu-ți permiți financiar, să răspunzi afirmativ la invitațiile acestora pentru a nu fi mai prejos.

Carieră și bani

Asociații te pot dezamăgi destul de ușor astăzi și bine ar fi să nu-ți pui baza în ei. Dacă te ocupi de un proiect de grup, s-ar putea să trebuiască să te bazezi doar pe resursele tale. Posibile tensiuni financiare.

Sănătate

Este o zi care-ți poate activa destul de intens fricile și pierderile trăite, viciile, însă puterea este la tine să le combați.

Horoscop zilnic Leu – 8 mai 2021

Dragoste

Îți dorești ca relația de cuplu să fie condusă la un alt nivel, să fie pe culmi și să te mândrești în fața tuturor cu partenerul tău, însă ai grijă ca și el să-și dorească același lucru pentru a nu se simți inconfortabil.

Carieră și bani

Deși este sâmbătă, dorința de a-ți reface un plan profesional, de a-ți atinge niște obiective profesionale este foarte mare și s-ar putea să lucrezi intens în acest scop, inclusiv la îmbunătățirea imaginii. Dacă cineva trebuie să strălucească astăzi, tu vei fi acela!

Sănătate

Simți nevoia de a te relaxa, dar nu prin odihnă, ci prin distracție. Ieși din cotidian și fă ceva ce-ți place, pleacă într-o scurtă călătorie.

Horoscop zilnic Fecioară – 8 mai 2021

Dragoste

Chiar dacă ziua nu prea ai timp să te ocupi de tine, rezervă-ți seara pentru partener și pentru a face ceva nou, inedit, care să alunge monotonia din cuplu.

Carieră și bani

Apar sarcini neplanificate, activități de rutină sau chiar profesionale pe care le-ai tot amânat. Contextul nu te va încânta deloc, ba chiar te va obosi, mai ales dacă trebuie să dai explicații cuiva.

Sănătate

Oricât de mult ți-ai dori să te plimbi, să ieși din zona de confort, astăzi poți fi ținut în loc de alte responsabilități pe care trebuie să le onorezi. Acest aspect te va irita și te poate stimula să-ți schimbi stilul de viață cu unul care te lasă mai liber. Odihnește-te mai mult!

Horoscop zilnic Balanță – 8 mai 2021

Dragoste

Azi poți împinge lucrurile la extrem foarte ușor, așa că ai grijă la tendința de a-ți acapara partenerul, de a dezvolta dependențe față de acesta. Posibil ca unii nativi să se sature de o situație sentimentală și să o încheie.

Carieră și bani

Pe de o parte te temi să cheltui bani și îți faci griji pentru situația ta financiară, iar pe de altă parte, mai mult ca un moft, îți faci toate poftele și uiți de limita bugetului. Evită speculațiile financiare!

Sănătate

Te tentează peste măsură distracțiile, aventurile (inclusiv sentimentale) și s-ar putea chiar să exagerezi dacă nu-ți menții echilibrul.

Horoscop zilnic Scorpion – 8 mai 2021

Dragoste

Nu încerca să-ți demonstrezi iubirea acaparându-ți partenerul pentru că poți da naștere tensiunilor. Unii nativi pot deveni geloși.

Carieră și bani

Nu te impune în relațiile cu ceilalți și nici nu încerca să faci tot posibilul pentru a le fi tuturor pe plac. Este aproape imposibil să reușești asta.

Sănătate

Ziua de astăzi te poate obosi peste măsură. Pe de o parte, te epuizează un context legat de casă sau familie, iar pe de altă parte poate fi vorba de emoțiile tale mult prea aprinse.

Horoscop zilnic Săgetător – 8 mai 2021

Dragoste

S-ar putea să te ia gura pe dinainte și să spui lucruri pe care apoi să le regreți sau să spui lucruri care să rănească persoana iubită. Nu face promisiuni mărețe pentru că nu te vei putea ține de ele.

Carieră și bani

Chiar dacă este sâmbătă, tu sigur mai găsești ceva de făcut, de trebăluit și astfel s-ar putea să te trezești că ai pierdut mare parte din zi.

Sănătate

Contextul zilei aduce oboseală destul de multă, de aceea ar fi de preferat să schimbi rapid ceva în programul zilnic astfel încât să te mai și relaxezi.

Horoscop zilnic Capricorn – 8 mai 2021

Dragoste

Venus în sectorul iubirii tale va aduce, înainte de a ieși, o mare intensitate în viața ta sentimentală, iar dacă ești parte a unui cuplu poți trăi destul de pasional astăzi, poate chiar să devii gelos. Dacă ești singur, ești dornic de aventură și flirt, însă fără să legi nimic serios.

Carieră și bani

Cu Jupiter în sectorul financiar, fie te suprasoliciți să faci rost de o sumă de bani, fie să câștigi mai mulți bani, fie ai tendința de a cheltui peste măsură.

Sănătate

S-ar putea ca tot stresul tău financiar să te facă să-ți anulezi programul pentru azi și apoi tot tu să te enervezi că nu ai timp liber.

Horoscop zilnic Vărsător – 8 mai 2021

Dragoste

Jupiter se află în zodia ta și aduce mult entuziasm în perioada caesta, însă entiziasm extrem, obositor și pentru tine, dar mai ales pentru ceilalți. Posibil să renunți la visul tău de a cuceri pe cineva.

Carieră și bani

Ești destul de justițiar astăzi, însă doar cu familia sau cu cei care reprezintă o autoritate în viața ta îți vei manifesta această atitudine.

Sănătate

Ai grijă cum acționezi astăzi pentru că excesul de entuziasm te poate copleși. Totodată, s-ar putea să fii și mai obosit dacă te ocupi de sarcinile gospodărești.

Horoscop zilnic Pești – 8 mai 2021

Dragoste

Trecutul nu-ți dă pace, fie că este vorba de amintiri, regrete, pasiuni ascunse sau foste relații. Poți folosi contextul astrologic al zilei pentru a sta de vorbă cu cineva și a-i spune ceea ce te apasă sau poate prinzi curaj și-ți declari sentimentele.

Carieră și bani

Jupiter este guvernator al tău, iar Luna se află în sectorul tău financiar, prin urmare s-ar putea creea un mix care să te determine să fii mai cheltuitor decât ți-ai dori sau decât îți permiți.

Sănătate

Trecutul nu se întoarce zâmbind, ci vine cu agitație interioară, irascibilitate și stări de tensiune interioară, chiar și insomnii.

Horoscop săptămâna 3 – 9 mai 2021. Scorpionii sunt conflictuali cu cei din jur

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 3 – 9 mai 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 3 – 9 mai 2021 poate aduce o serie de frustrări financiare datorate limitărilor impuse de contextul social.

Săptămâna 3 – 9 mai 2021 se remarcă prin aspectele tensionate pe care le fac planetele din zodia Taur, Mercur (comunicarea), Venus (iubirea și banii) și Soarele (energia) cu planetele de zodia Vărsător, cu Saturn (limitarea, blocajul, lecția) și Jupiter (oportunitățile, progresul, excesul).

Acest context astrologic prevestește probleme cu banii, frustrări financiare și sentimentale cauzate de faptul că stabilitatea și siguranța sunt aproape imposibil de obținut în contextul restricțiilor sociale ale momentului. Va trebui să ne schimbăr strategiile pentru a obține confortul dorit, ceea ce nu va fi deloc ușor pentru că presupune să ne desprindem de ceea ce deja știm. Atenție la excese financiare și la exagerări sentimentale!

Pe de altă parte, în săptămâna 3 – 9 mai 2021, Mercur și Venus își vor schimba zodia și vor trece din Taur în Gemeni, context care ne va susține foarte mult în dialoguri, în gândire, dar și în găsirea unor soluții la problemele noastre și în luarea deciziilor.

Însă, de preferat ar fi ca în prima parte a săptămânii acesteia să nu ne avântăm în decizii majore și negocieri. Trebuie ținut cont că, deși Mercur activează Gemenii din 4 mai, încă se află sub aspecte tensionate, iar Venus abia duminică va intra aici, prin urmare impactul acestui tranzit va fi resimțit mai mult începând de săptămâna viitoare.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna mai 2021, care va activa puternic energia zodiei Gemeni

Horoscopul lunii mai 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna mai 2021 va activa puternic energia zodiei Gemeni, odată cu ingresul aici al lui Mercur, planeta comunicării, urmată de Venus, planeta iubirii, și de Soare, din 20 mai, atunci când, oficial se intră în sezonul lor.

Contextul astrologic ne face foarte comunicativi, deschiși noilor idei, receptivi la noi informații, la sfaturi și soluții și la construirea de strategii pentru atingerea obiectivelor avute, dat fiind că planetele fac conjuncție cu Nodul Nord Karmic, cel care arată direcție de moment, Sensul Vieții actual.

Totuși, după jumătatea lunii nu ar trebui să luăm decizii majore pentru că, din 30 mai, Mercur își va începe retrogradarea, și se va întoarce peste anumite grade, făcându-ne să ne vedem erorile de comunicare și raționament.

Pe data de 11 mai, avem o Lună Nouă în Taur, moment care marchează noi începuturi în viața fiecăruia, iar pe data de 26 mai avem o Lună Plină în Scorpion, însoțită de o Eclipsă de Lună, context care marchează un moment karmic ce poate aduce răsturnări de situație în viața noastră.

Pe de altă parte, Jupiter, Marele Benefic, al astrologiei va tranzita pentru o scurtă perioadă zodia sa secundară de domiciliu, Pești, aspect care va începe pe data de 14 mai și care ne va aduce o serie de oportunității și ocazii de progres.

Pe data de 23 mai, Saturn, Marele Învățător al astrologiei, va începe să retrogradeze prin Vărsător, reamintindu-ne că trebuie să fim altruiști, responsabili față de cei din jur și să schimbăm anumite strategii dacă ne dorim să ne remarcăm în societate sau în proiectele de grup în care suntem implicați.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă,...
Ce s-a ales de Maria Sharapova. Considerată cândva cea mai frumoasă sportivă din lume, a...
FOTO. Așa arată tânăra care a apărut lângă un milionar și și-a mărit tariful, iar...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Mureș a fost prins de polițiști în timp ce îşi viola fiica
Cu EA a înlocuit-o Pescobar pe Larisa Popa! Cine este noul manager de la Taverna...
Irina Loghin, luată cu Salvarea!
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani. Înregistrarea cu ultimele minute din viaţa femeii
"Plângea acolo lângă schit". Primele imagini cu Radu Ayan, copilul de 2 ani găsit după...
Cum a sărbătorit Vladimir Putin după ce a câștigat alegerile din Rusia. Liderul de la...
Vedete din România care s-au luat la trântă cu sticlele și au pierdut lupta! Imagini...
Acte auto pe care ești OBLIGAT să le ai în ORIGINAL, în mașină
Noul smartphone de la Google, Pixel 9, vine cu o serie de îmbunătăţiri şi caracteristici...
Un MARE savant AVERTIZEAZĂ: Se va ajunge la o luptă între mașinărie și om
Se poate reține PERMISUL PE NEDREPT. Este obligatoriu ca șoferii din ROMÂNIA să știe acest...
Cutremur la Antena 1. Schimbarea e fără precedent
Ce jurat a câștigat prima amuletă din sezonul 13 Chefi la cuțite: „Cineva a vrut...
"Plângea acolo lângă schit". Primele imagini cu Radu Ayan, copilul de 2 ani găsit după...
Nicolae Guță, părere sinceră despre vacanțele exotice. De ce nu a mers cântărețul niciodată în...
„Este un adult cu propriile planuri”. Cum se înțeleg, de fapt, Teo Trandafir și fiica...
BANCUL ZILEI. Bulă și Bubulina dorm. Întins pe tot patul, Bulă sforăie...
Coreea de Nord ar fi trimis Rusiei 7.000 de containere cu echipamente militare