VIDEO | Horoscopul zilei de vineri, 2 septembrie 2022. Racii au o mulțime de idei și planuri de viitor

Publicat: 02/09/2022, 06:00

Azi, vorbele noastre sunt precum niște cuțite tăioase. E recomandat folosim diplomația în tot ce facemîn viața profesională, cu familia sau prietenii. nu lăsăm pe mâine ce putem face azi. evităm, totuși, deciziile care ne pot schimba viața. mai avem răbdare.

BERBEC

Este posibil să ai de făcut o alegere pe care nu vrei să o faci. Discuțiile sunt aprinse și tensionate azi. Încearcă să eviți conflictele, nu se vor soluționa sub nicio formă. Chiar dacă te simți mai atras de muncă și de evoluția în carieră, ai grijă să nu-ți neglijezi partenerul de viață.

TAUR

Energia ta scade mult și te poti simți foarte obosit. Este valabil mai ALES dacă în ultima perioadă ai pus mult preț pe muncă și pe realizările profesionale. Ține cont că urmează o perioadă aglomerată, iar ca să faci față… ia-ți o pauză!

GEMENI

S-ar putea să întâmpini probleme legate de locuință. E posibil ca un act sau o situație birocratică să te împiedice să rezolvi ceva ce îți dorești. De asemenea, la locul de muncă vei fi mai emotiv și mai sensibil. Ai grijă ca cei din jur să nu profite de această dispoziție a ta!

RAC

Ai o mulțime de idei și planuri de viitor, iar astăzi poți să faci primii pași spre împlinirea acestora. Vei primi o ocazie neașteptată care îți aduce o reușită la muncă. În plan amoros, lucrurile stau extraordinar de bine!

LEU

De astăzi, poți vorbi despre o nouă abordare la locul de muncă. Vei simți pe pielea ta schimbarea pe plan profesional – de la ceva minor, chiar insesizabil, până la chestiuni majore. De asemenea, e favorabilă reconversia profesională – ai ocaza să înveți ceva nou.

FECIOARĂ

Te simți epuizat și încerci să te detașezi cât mai mult de problemele cotidiene. Ar fi bine dacă ai reuși să petreci mai mult timp în aer liber, să îți încarci bateriile. Ai grijă azi în cine ai încredere, oamenii nu sunt mereu ce par a fi.

BALANȚĂ

Comunicarea este foarte bună azi. Profită din plin de acest aspect – poți pleda pentru ceva ce îți dorești sau poți negocia un compromis la care vrei să ajungi. Fii insistent, dar cu diplomație. Cei din jur te vor auzi, până la urmă!

SCORPION

Evită azi deciziile, mai ales dacă sunt legate de familie. E posibil să nu gândești rațional, iar apoi să regreți. Dacă poți să ceri ajutorul unei rude pentru a face alegerea respectivă, fă-o. În general, nu e o zi bună pentru responsabilitate și hotărâri.

SĂGETĂTOR

În domeniul activității profesionale, vor intra în joc factori care nu au fost luați în calcul până acum. Astăzi nu este cazul să iei decizii la serviciu, pentru că totul se va complica. Este recomandat să stai cu partenerul de viață, să ieșiți și să vă răsfățați. Te va ajuta să scapi de tensiunea acumulată.

CAPRICORN

Este favorizată latura ta creativă, mai ales dacă activezi într-un domeniu artistic. Ești inspirat și ai idei foarte bune. Asigură-te că îți faci vocea auzită, nu te sfii să arăți lumii ceea ce poți. Într-o chestiune de familie, s-ar putea să fii pus în fața unei decizii.

VĂRSĂTOR

O zi bună pentru a semna acte și a încheia negocieri. Acestea îți pot aduce un succes financiar. Nu sunt favorizate călătoriile în această perioadă. Și totuși, dacă trebuie să călătorești, verifică toate detaliile.

PEȘTI

O zi bună pentru a-ți atinge un obiectiv la care ai visat de mult timp. Mergi într-o călătorie pe care o planifici de câteva luni sau închei un proiect greu la serviciu. Cert este că vei primi o satisfacție.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase