Hubert Thuma: ”Casele din Buftea afectate de incendiu, în vara anului trecut, sunt aproape gata” (P)

Hubert Thuma: ”Casele din Buftea afectate de incendiu, în vara anului trecut, sunt aproape gata”  (P)
Sursă: Facebook Consiliul Județean Ilfov
Publicat: 27/01/2023, 14:18
Actualizat: 09/02/2023, 18:04

Președintele Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma a anunțat că în Buftea au fost reparate aproape integral toate casele afectate de incendiul de vara trecută.

Primarul din Buftea, Gheorghe Pistol și reprezentanții CJ Ilfov au alocat fonduri pentru repararea caselor, imediat după incendiu:

Locuințele persoanelor din Buftea afectate de incendiu, în vara anului trecut, sunt aproape gata. Au fost ridicate, urmează finisajele. Am alocat bani pentru refacerea acestor locuințe la scurt timp după incendiu.

E normal să ne implicăm în astfel de situații grave, e important să nu rămânem indiferenți la suferința celor de lângă noi” a scris Hubert Thuma pe Facebook.

Victimele incendiului de la Buftea au primit alimente, iar copiii lor, haine, dulciuri și jucării

Reprezentanții Consiliului Județean Ilfov au mers pe teren să verifice cum decurg reparațiile caselor afectate de incendiu. Au adus cu ei și câteva ”lucruri utile”, dar și haine, dulciuri și jucării pentru familiile afectate:

Colegii mei au mers astăzi să vadă cum se lucrează în șantier și le-au dus familiilor de acolo lucruri utile, care să le ușureze viețile, iar copiilor le-am dăruit haine, jucării și dulciuri.

Mulțumesc domnului primar din Buftea, Gheorghe Pistol, și colegilor mei pentru mobilizare! E atât de simplu să faci bine!” a transmis Hubert Thuma.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase