„Hulk din Brazilia”, o vedetă TikTok care și-a injectat ulei în brațe pentru a-și crește bicepși a murit chiar de ziua lui de naștere

Hulk din Brazilia, o vedetă TikTok care și-a injectat ulei în brațe pentru a-și crește bicepși a murit chiar de ziua lui de naștere
Sursa FOTO: Facebook/Valdir Segáto Segato
Publicat: 02/08/2022, 19:45

Valdir Segato, supranumit „Hulk din Brazilia”,un culturist brazilian și vedetă TikTok care a câștigat 1,6 milioane de urmăritori prin faptul că s-a injectat cu ulei a murit în ziua în care împlinea 55 de ani.

Valdir Segato folosea de ani de zile injecții cu synthol, care îi puneau viața în pericol, pentru a produce mușchi ca ai lui Hulk, în ciuda avertismentelor medicilor.

Vedeta online și-a câștigat fani din întreaga lume cu mușchii săi care îți dau ochii peste cap, care erau umpluți cu un amestec periculos de ulei, alcool și analgezice.

A folosit injecțiile cu synthol timp de ani de zile pentru a-și obține fizicul masiv, dar se pare că acestea au dus și la decesul său.

Presa locală a relatat că acesta a fost dus la spital astăzi, plângându-se de dificultăți de respirație, la locuința sa din Ribeirao Preto, în sud-estul Braziliei.

Vecinul lui Segato, Moisés da Conceição da Silva, a declarat că, în ciuda milioanelor sale de adepți, culturistul trăia retras într-o proprietate închiriată în apropierea casei familiei sale de peste 15 ani.

Silva a declarat că starul TikTok a fost dus de urgență la spital după ce s-a plâns de dificultăți de respirație, unde a murit mai târziu din cauza unui presupus atac de cord, potrivit postului brazilian de știri Globo.

El a spus: „Era în jurul orei 6 dimineața, a venit târându-se prin casa din spate și a venit în față.

„Apoi a bătut la fereastra mamei mele, a bătut, a bătut, a bătut, apoi ea s-a trezit și el a spus ‘ ajutați-mă pentru că sunt pe moarte’. L-au pus în mașină și apoi vecinul s-a dus la UPA. A ajuns la UPA, a căzut la recepție, făcând infarct. Cred că a făcut infarct”.

Dependența sa de injecțiile mortale cu synthol l-a determinat pe culturist să ignore avertismentele repetate cu privire la riscul de accident vascular cerebral, de blocare a arterelor și de infecții.

Moises a declarat că nu a fost prima dată când Segato a fost spitalizat cu dificultăți de respirație.

Dar, în timp ce anterior medicii au reușit să-l salveze, de data aceasta a decedat din păcate.

Valdir, originar din Sao Paolo, a devenit celebru în ultimii ani, împărtășind cu mândrie videoclipuri cu fizicul său enorm pe rețelele de socializare.

Sursa: The Sun

Alexandru Tosa
Student al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020. Începând din mai 2021 face parte din echipa GÂNDUL, unde tratează subiecte politice, atât la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase