Iar este HAOS pe drumul spre munte! S-a format coloană la Comarnic

Iar este HAOS pe drumul spre munte! S-a format coloană la Comarnic
Foto caracter ilustrativ
Publicat: 02/01/2021, 12:29

Românii se înghesuie din nou spre munte, pe DN 1 fiind aglomerație în a doua zi a anului!

Valorile de trafic au început să se intensifice sâmbătă la prânz pe sensul către munte al DN 1 Ploieşti – Braşov, circulându-se în coloană pe raza localităţii Comarnic, judeţul Prahova, informează Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Coloană și la Bușteni și Azuga

Pe raza staţiunilor montane, se înregistrează valori moderate de trafic, formându-se pe alocuri coloană între Buşteni şi Azuga.

Poliţiştii acţionează în dispozitivul de siguranţă rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor staţiunilor montane de pe Valea Prahovei.

Salvamont: „Prima zi din an a fost de foc” / Zeci de apeluri pentru intervenția de urgență pe munte!

Salvamontiştii au primit, în ultimele 24 de ore, patruzeci de apeluri prin care li se solicita intervenţia de urgenţă, cele mai multe fiind pentru Salvamont Lupeni. „Prima zi din an a fost o zi de foc pentru salvamontiştii din întreaga ţară”, arată reprezentanţii Salvamont.

„Prima zi din an a fost o zi de foc pentru salvamontiştii din întreaga ţară, solicitaţi să intervină la un număr mare de evenimente montane. Astfel, în ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont, s-au primit 40 apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a echipajelor Salvamont”, arată reprezentanţii Salvamont, sâmbătă, într-o postare pe Facebook.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase