Ilie Năstase, după decizia de expulzare a lui Novak Djokovic din Australia: „Nu spun eu că e vinovat, eu mă bucur că s-a terminat treaba asta”

Ilie Năstase, după decizia de expulzare a lui Novak Djokovic din Australia: „Nu spun eu că e vinovat, eu mă bucur că s-a terminat treaba asta”
Ilie Năstase / Sursa foto: MEDIAFAX FOTO
Publicat: 16/01/2022, 10:45
Actualizat: 16/01/2022, 12:11

Fostul tenismen Ilie Năstase a reacționat, duminică, după decizia judecătorilor australieni de a-l expulza pe jucătorul sârb Novak Djokovic. „Dacă ți se spune să te vaccinezi, te vaccinezi”, a fost concluzia acestuia.

„Dacă ți se spune că trebuie să te vaccinezi, când ți se trimite invitația de a participa la turneu, cred că trebuie să faci acest lucru, așa cum au făcut toți cei 126 de jucători. Cred că marea vină este a părinților săi. Am văzut declarațiile că în închisoare nu i-au dat să mănânce, mai lipsea să spună că l-au și bătut, nu aveau rost. Nu spun eu că e vinovat, eu mă bucur că s-a terminat treaba asta”, a spus Ilie Năstase, la Antena 3.

Novak Djokovic va fi expulzat din Australia, după ce i-a fost respins apelul la decizia de anulare a vizei. Tenismenul sârb va plăti și cheltuielile de judecată

Novak Djokovic va fi expulzat din Australia, după ce magistrații au respins apelul avocaților săi la decizia de anulare a vizei, sentința luată în unanimitate fiind definitivă, potrivit SkyNews.

Nole riscă acum și o interdicţie de trei ani de a se întoarce în această ţară, dar va trebui să plătească și cheltuielile de judecată și nu mai are posibilitatea de a face apel, potrivit theage.com.au.

Jucătorul va fi obligat să părăsească Australia, după ce toți cei trei judecători ai Curții Federale au dat dreptate guvernului în decizia de a-i anula viza.

Prima reacție a lui Novak Djokovic după ce judecătorii au decis să fie expulzat din Australia

La scurt timp după ce judecătorii de la Curtea Federală a Australiei au decis ca Novak Djokovic să fie expulzat, sportivul a confirmat că nu va participa la Australian Open. El a spus că nu va contesta sentința, dar s-a declarat dezamăgit de soluția dată de magistrați.

Dragos Tanase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult