Incendiu puternic la un garaj plin cu anvelope din sectorul 4. Flăcările s-au extins la locuințele din jur, iar pompierii au intervenit cu șase autospeciale (VIDEO)

Publicat: 15/03/2021, 16:34
Actualizat: 15/03/2021, 16:38

Un incendiu puternic a izbucnit în București, luni după-amiază, la un garaj din sectorul 4. Flăcările se manifestau cu degajări mari de fum și a existat – încă de la început – pericol de extindere.

De altfel, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov (ISU-BIF), garajul era lipit de o locuință, căreia i-a fost afectat acoperișului, iar blocul învecinat este afectat la nivelul ferestrelor și la fațadă.

Incendiul s-a produs la un garaj aflat într-o curte, pe strada Lunca Bărzești, pe 150 de metri pătrați. La fața locului au intervenit trei autospeciale de stingere și ulterior au fost trimise alte trei în sprijin. Din fericire, în urma incendiului, nu au fost semnalate victime.

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie din Cavnic. Au fost evacuate 71 de persoane

Un incendiu a izbucnit, luni, la Spitalul de Psihiatrie din Cavnic, în județul Maramureș. În total au fost evacuate 71 de persoane. Incendiul a izbucnit în baia de la etajul 3 a Spitalului de Psihiatrie din Cavnic, afectând coloana de țevi.

Au fost evacuați 27 de pacienți. Focul nu s-a soldat cu victime. Încăperile au fost aerisite, iar bolnavii vor fi introduși din nou în saloane.

Incendiu puternic la o hală de depozitare din Prahova

Un incendiu puternic s-a produs, în dimineața zilei de 9 martie, la o hală în care sunt depozitate vopsele şi uleiuri din localitatea Floreşti, în judeţul Prahova. Şase maşini de stingere cu 28 de pompieri au intervenit pentru lichidarea flăcărilor.

Potrivit ISU Prahova, la incendiul din localitatea Floreşti s-au deplasat iniţial patru maşini de stingere, o autoscară, o ambulanţă şi o autospecială de prima intervenţie de comandă. Ulterior, forţele au fost suplimentate cu încă două autospeciale de stingere.

Potrivit salvatorilor, în hală erau depozitate produse inflamabile, uleiuri, vopsele şi diluanţi. Pompierii ajunşi la faţa locului au precizat că hala ardea cu flacără deschisă, pe o suprafață de 500 de metri pătraţi.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase