Incendiu uriaș la o pensiune din Moieciu de Sus. Flăcările s-au extins la alte două clădiri – VIDEO

Publicat: 28/11/2020, 17:48
Actualizat: 28/11/2020, 17:52

Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă, la o clădire unde erau cazate persoane, în staţiunea Moieciu de Sus, judeţul Braşov, iar flăcările s-au extins la alte două clădiri. Persoanele din interior s-au autoevacuat.

Potrivit ISU Braşov, pompierii acţionează cu mai multe autospeciale pentru a stinge un incendiu puternic izbucnit la acoperişul unei locuinţe în Moieciu de Sus.

Au venit în sprijin şi echipaje de la SVSU Bran, Râşnov şi Cristian

„Din primele informaţii, în locaţia de la care a pornit incendiu erau persoane cazate, acestea s-au autoevacuat, o singură persoană a suferit un atac de panică şi a primit îngrijiri medicale”, spun reprezentanţii ISU Braşov.

Incendiul s-a extins la alte două locuinţe aflate în vecinătate.

Bărbat din Vâlcea, mort într-un incendiu produs de un scurtcircuit la instalaţia electrică

Un bărbat de 72 de ani din oraşul Brezoi, judeţul Vâlcea, a fost găsit mort în propria locuinţă, în urma unui incendiu izbucnit din cauza unei instalaţii de încălzire improvizate.

Potrivit ISU Vâlcea, pentru stingerea incendiului au fost mobilizate două autospeciale de stingere cu apă şi spumă.

După stingerea flăcărilor, pompierii au găsit în casă un bărbat de 72 de ani, decedat.

Reprezentanţii ISU Vîlcea susţin că incendiul s-a manifestat mocnit, fiind observat foarte târziu de vecini. Recent, potrivit spuselor vecinilor şi ale surorii acestuia, bărbatul suferise o comoţie cerebrală şi avea o mobilitate foarte scăzută.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase