Un inginer din Vălenii de Munte, acuzat de pedofilie, arestat pentru 30 de zile. Bărbatul și-a abuzat sexual propria fiică, ani la rând, dar „nu şi-a dat seama ce nenorocire face”

Un inginer din Vălenii de Munte, acuzat de pedofilie, arestat pentru 30 de zile. Bărbatul și-a abuzat sexual propria fiică, ani la rând, dar „nu şi-a dat seama ce nenorocire face”
Sursă FOTO: Shutterstock - caracter ilustrativ
Publicat: 10/03/2021, 23:05
Actualizat: 10/03/2021, 23:09

Un inginer din Vălenii de Munte, județul Prahova, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, de către Judecătoria din Vălenii de Munte, fiind acuzat de pedofilie. Bărbatul și-a corupt sexual chiar propria fiică, ani la rând, încă de pe vremea când fata avea mai puțin de 14 ani. Acum are 20 de ani.

Fiica batjocorită nu se mai află în prezent în ţară, iar procurorii fac acum demersuri pentru a o audia şi pe ea. Bărbatul, care lucra în domeniul privat, locuia împreună cu soţia sa, dar şi cu nepoatele sale în Vălenii de Munte.

Potrivit unor surse judiciare, citate de Adevărul, nu fiica a fost cea care şi-a reclamat tatăl, poliţiştii aflând „prin mijloace specifice” despre batjocorirea sa.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte nu a făcut publice informaţii cu privire la modul în care a fost prins pedofilul, care și-a recunoscut faptele în faţa anchetatorilor. Acesta le-a mărturisit că „nu şi-a dat seama ce nenorocire face”.

Acum urmează ca procurorii să facă o percheziţie informatică a telefonului şi a laptopului pedofilului, în căutarea de imagini foto sau video în care au fost surprinse actele de incest.

Dacă vor fi descoperite astfel de probe, atunci bărbatul va fi anchetat, într-un dosar separat, de către procurorii DIICOT şi pentru pornografie infantilă.

Pedofil reținut în Cluj, după ce părinții dintr-un parc au făcut scut în jurul unei fete molestate. A fost imobilizat de tatăl copilei

Un bărbat care a mângâiat o minoră într-un parc din Cluj, a fost imobilizt de părintele copilei, oamenii legii reținându-l. După ce a fost dus de Poliție la Psihiatrie, acesta a fost eliberat de medici.

Două mămici care au văzut ceea ce s-a întâmplat și care se aflau la distanță pe o altă banca au chemat fetiță lângă ele. Individul a părăsit parcul, o altă mămică l-a urmărit și fotografiat. Între timp fetița și-a anunțat tatăl care lucra în apropiere, iar acesta în câteva minute a ajuns la fetiță.

Mămica care-l urmărea pe individ a intrat în contact telefonic cu tatăl fetei prin intermediul celorlalte mămici din parc căruia i-a comunicat locul în care se află individul (la aproximativ doi kilometri de parc – pe strada Mehedinți, intersecția cu stradă Cioplea).

Tatăl fetei a pornit de urgență în căutarea individului și a reușit să-l găsească și să-l imobilizeze, iar ulterior a anunțat Poliția care în doar câteva minute a ajuns la locul anunțat.

Cristina Coarnă, judecătoarea care a eliberat un violator pedofil, suspendată din funcție. Anunțul oficial al CSM

Cristina Coarnă, judecătoarea care a înlocuit arestul preventiv cu cel la domiciliu în cazul unui suspect de viol asupra unei minore, a fost suspendată din funcție de CSM pe perioada cercetării disciplinare.

Cristina Coarnă, de la Judecătoria Brăila, a primit în cursul zilei de luni, 22 februarie, verdictul potrivit căruia, până la încheierea procedurii care o visează, este suspendată. Recent, aceasta a eliberat de după gratii un violator pedofil.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Regele Charles al III-lea este „mai bolnav decât lasă să se vadă”