Înotătorul român David Popovici se oferă să îi ajute pe sportivii ucraineni afectați de război. „Putem rezolva cumva, doar contactaţi-mă”

Înotătorul român David Popovici se oferă să îi ajute pe sportivii ucraineni afectați de război. „Putem rezolva cumva, doar contactaţi-mă”
David Popovici (FOTO: Facebook.com/olympicromania/)
Publicat: 13/03/2022, 22:40
Actualizat: 13/03/2022, 22:41

Înotătorul David Popovici (17 ani) se oferă să îi ajute pe sportivii ucraineni afectați de război și a anunțat, pe contul său de Instagram, modul cum ar putea s-o facă.

Astfel, el a precizat că așteaptă mesajele celor care au nevoie de ajutor în ceea ce privește transportul, cazarea şi antrenamentele în România.

„Mesaj pentru toţi sportivii ucraineni: Dacă aveţi nevoie de ajutor în ceea ce priveşte transportul, cazarea şi antrenamentele în România… trimiteţi-mi un mesaj direct. Putem rezolva cumva, doar contactaţi-mă”, a scris David Popovici pe rețeaua de socializare.

David Popovici (17 ani), considerat unul dintre cei mai talentați sportivi români din noua generație, a fost la numai două sutimi de medalia de bronz la 200 metri liber în cadrul Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

Popovici are în palmares, printre altele, patru medalii (dintre care trei de aur) la Campionatele Europene de juniori de la Roma 2021, amintește Hotnews.

Dragos Tanase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult