Inspecția Judiciară verifică modul în care au lucrat JUDECĂTORII în cazul emiterii mandatelor de arestare pe numele criminalilor lui Adrian Kreiner

Inspecția Judiciară verifică modul în care au lucrat JUDECĂTORII în cazul emiterii mandatelor de arestare pe numele criminalilor lui Adrian Kreiner

Inspecția Judiciară verifică modul în care au lucrat judecătorii din Sibiu în cazul emiterii mandatelor de arestare pe numele criminalilor omului de afaceri Adrian Kreiner, spun surse judiciare pentru GÂNDUL.

Inspecția Judiciară a declanșat cercetările privind celeritatea cu care s-a lucrat cu judecătorii în cazul jafului și crimei din Sibiu.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu au solicitat emiterea mandatelor de arestare în lipsa pe numele celor doi asasini care fugiseră din țară de urgență, au spus surse judiciare, în exclusivitate pentru Gândul.

Magistrații de la Tribunalul Sibiu au emis aceste documente cu întârziere, deși cei doi erau identificați și se aflau în custodia autorităților din Irlanda și Scoția.

După cum se știe, magistratul avea telefonul închis pe 17 noiembrie și a emis mandatele abia pe 18 noiembrie, dar doar după ce procurorii au insistat să fie date mai rapid aceste mandate.

Noi informații în cazul asasinării omului de afaceri Adrian Kreiner

Între timp, ancheta declanșată după asasinarea omului de afaceri Adrian Kreiner se află în plină desfășurare, doi dintre cei trei suspecți fiind reținuți de polițiști. Al treilea, însă, a reușit să fugă din România, potrivit declarațiilor date de un martor-cheie.

„Creierul” care a coordonat asasinarea lui Adrian Kreiner a fost Cosmin Costinel Zuleam, au declarat surse judiciare pentru Gândul. Acesta a planificat operațiunea, fiind ajutat chiar de iubita sa. Femeia, de altfel, este cea care a închiriat apartamentul din care a fost supraveghetă casa lui Kreiner. (mai multe detalii AICI)

  • Asupra omului de afaceri sibian Adrian Kreiner au fost exercitate ”multiple acte de violenţă” şi este posibil să fi fost sufocat cu un covor, se arată în rechizitoriul întocmit de procurori.
  • Victima a fost găsită de poliţişti în stare gravă, cu pulsul foarte mic, fiind resuscitată de poliţişti, până la sosirea echipajelor medicale.
  • Decesul, au stabilit legiştii, a fost cauzat de coma consecutivă unei encefalopatii hipoxice.

Surse judiciare au declarat, în exclusivitate pentru Gândul, că suspectul Cosmin Costinel Zuleam se ascunde în Belgie, acolo unde a ajuns după ce a fost dus, în noaptea de 7 spre 8 noiembrie, la Budapesta. În același timp, anchetatorii încearcă să stabilească, acum, aportul concubinei lui Zulean la planul de jaf care a dus la moartea afaceristului.

„Anchetatorii au indicii importante legate de locul în care Cosmin Zuleam se ascunde. Informațiile date de martorul-cheie au fost legate de traseul de fugă, mai precis acesta l-a dus în noaptea de 7 spre 8 noiembrie la Budapesta, de unde acesta a plecat mai departe și a ajuns în Belgia.

La această oră se lucrează la probatoriu privind aportul concubinei lui Zulean la planul de jaf care a dus la moartea afaceristului Adrian Kreiner”, au declarat surse judiciare, în exclusivitate pentru Gândul.

Milionarul Andrei Kreiner, fără camere de supraveghere în interiorul vilei

Fiica lui Kreiner ar fi povesti – potrivit surselor Gândul – că, în momentul în care unul dintre atacatori a armat pistolul și i l-a îndreptat către cap, unul dintre complici ar fi strigat la el „Dan!”, sau „Done!”. În consecință, fata nu a înțeles dacă atacatorul se numește Dan și a fost strigat pe nume sau dacă acel complice l-a notificat, în limba engleză, că „este gata”, în sensul că treaba a fost făcută.

  • Singurele imagini în care apar autorii crimei au fost surprinse de camere de luat vederi din zonă, în condițiile în care sistemul e supraveghere video fusese decuplat de criminali.
  • Sibianul avea camere de supraveghere doar în exteriorul casei, în condițiile în care se temea ca nu care cumva răufăcătorii cibernetici să obțină imagini din interior, legate de viața lui privată.

Trupul neînsuflețit al milionarului Kreiner a fost înmormântat la Sibiu. De organizarea înmormântării și a parastasului s-au ocupat prietenii afaceristului, iar costurile au fost decontate de firma acestuia.

Averea lui Adrian Kreinerva fi împărțită între mama, fiica și iubita milionarului, în timp ce ultimele două ar trebui să se ocupe de viitorul companiei.

Totodată, prietenii lui Kreiner au spus că milionarul își aducea des fiica în România, unde încerca s-o învețe cât mai multe despre afacerea familiei, în așa fel încât, la un moment dat, să se poată descurca singură. (informații detaliate AICI)


Citește și:

DETALII EXCLUSIVE | Crimă ȘOCANTĂ în Capitală! Un bărbat i-a dat foc unei femei, după ce a stropit-o cu benzină – IMAGINI care vă pot afecta emoțional

EXCLUSIV | Răsturnare de situație în cazul crimei de la Mangalia. Administratorul hotelului unde a fost comis omorul a avut o relație cu ucigașa

VIDEO | Mama celui de-al treilea suspect în crima de la Sibiu, mărturie șocantă: „Îl credeam în stare de așa ceva”

UPDATE | Doi din presupușii asasini ai lui Kreiner au fost prinși în Marea Britanie. Marian Minae, în Irlanda de Nord, Laurențiu Ghiță, în Scoția

Adina Anghelescu
Cunoscut jurnalist de investigatii, generatia presei anilor '90, prin condeiul căreia au trecut toate marile scandaluri ale ultimilor 30 de ani. Licențiat mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Localitatea care a dispărut de pe harta României. În 2002 mai avea doar 3 locuitori
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin...
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților...
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Devine ilegal de astăzi, 28 APRILIE. Legea se aplică deja în toată ROMÂNIA
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un rezervor uriaș de apă a fost găsit ascuns adânc sub suprafața Pământului