Insula din Grecia care atrage ca un magnet hoții de buzunare. Cum au fost prinși doi tineri care au sustras 8.000 de euro de la un om de afaceri venit în vacanță

Insula din Grecia care atrage ca un magnet hoții de buzunare. Cum au fost prinși doi tineri care au sustras 8.000 de euro de la un om de afaceri venit în vacanță
Sursa FOTO: Profimedia
Publicat: 19/08/2022, 17:44
Actualizat: 26/08/2022, 10:13

Insula Mykonos, cunoscută ca fiind una dintre cele mai costisitoare destinații de vacanță din Grecia, poate fi și o atracție pentru hoți care vizează bunurile personale și portofelele turiștilor care își permit prețurile piperate ale concediilor de lux.

Doi tineri italieni, acum în arest, au furat portofele și obiecte de valoare de la turiști în diferitele baruri de pe plajă de pe insulele din arhipelagul Ciclade.

Ultima lor victimă a fost un om de afaceri din Salonic, pe care l-au jefuit, după care infractorii i-au cheltuit toți banii pe șampanie, cea mai scumpă pe care au putut-o găsi.

Omul de afaceri și-a lăsat geanta pe scaunul de pe plajă în timp ce a plecat să mănânce ceva la restaurantul clubului din apropiere. În timp ce el era plecat, hoții au furat banii din geantă (8.000 de euro).

După furt, hoții au publicat live-uri pe rețelele de socializare în care se vedea cum s-au distrat în timp ce cheltuiau toți banii omului de afaceri.

Omul de afaceri a alertat agenții de securitate de la locație care au verificat camerele de supraveghere și au putut apoi să identifice cu ușurință infractorii, precum și plăcuțele de înmatriculare ale unui vehicul cu două roți pe care l-au închiriat.

Vinovații, doi tineri din Italia de 24 și 25 de ani, au fost arestați rapid la hotelul în care s-au cazat.

Din nefericire pentru omul de afaceri, poliția a găsit doar o parte din cei 8 mii de euro pe care îi lăsase în geantă, deoarece italienii reușiseră să cheltuiască restul în numeroasele baruri ale insulei, relatează newsbeast.gr.