Întâlnire de gradul trei la București, John Malkovich – Raluca Turcan – Kathleen Kavalec. Unde se va afla celebrul actor luna viitoare

Întâlnire de gradul trei la București, John Malkovich - Raluca Turcan - Kathleen Kavalec. Unde se va afla celebrul actor luna viitoare
Foto: Facebook/Raluca Turcan
Publicat: 26/06/2023, 15:50
Actualizat: 26/06/2023, 16:27

John Malkovich îl va interpreta pe fabulosul dirijor și compozitor Sergiu Celibidache. Malkovich va juca rolul lui  Celibidache în ultima parte a vieții. Scene din filmul ”Cravata galbenă” vor fi produse în România. Regizorul filmului romanțat biografic nu este altul decât Serge Celibidache, fiul genialului muzician, iar scenariul a fost scris împreună cu James Olivier. Apoi, Malkovich va urca  în iulie, în premieră pe scena unui teatru românesc – Teatrul Național din Timișoara – în piesa Comedia Infernală. The Infernal Comedy, s-a jucat în peste 150 de săli de spectacol din întreaga lume, în țări de pe trei continente. Evenimentul din Timișoara este una din cele mai importante manifestări artistice din șirul celor care celebrează declararea orașului Capitală culturală europeană.

Actori mari filmează în România, a postat Raluca Turcanu pe Facebook, din noua sa calitate de ministru al Culturii.

“A fost o mare onoare pentru mine să-l cunosc pe dl John Malkovich, care în aceste zile filmează în România alături de Miranda Richardson, Sean Bean și Charlie Rowe, un film despre viața și cariera marelui dirijor de origine română Sergiu Celibidache”, a subliniat demnitarul. La întâlnirea cu Malkovich a ministrului a fost de față și ambasadorul SUA la București, Kathleen Kavalec.


Îmi asum să susțin demersurile de repornire a schemei de finanțare a producției de film în România, la standarde internaționale și competitive. În acest sens, am publicat săptămâna trecută spre consultare publică proiectul de hotărâre privind organizarea Oficiului de Film și Investiții Culturale, primul pas spre crearea unui cadru instituțional adecvat.

Mâine la Sala Palatului! Producătorii filmului Cravata galbenă caută figuranți. 150 de lei pe zi de muncă și poză cu Malkovich, se afirmă în comunicatul acestora

„Căutăm figuranți pentru un film de excepție, în care John Malkovich, dublu nominalizat la Oscar, joacă rolul principal”, anunță într-un comunicat producătorii filmului Cravata galbenă. Înscrierile se fac on-line iar casting-ul are loc mâine la Sala Palatului din București. Vezi AICI formularul și condițiile.

Filmul „The Yellow Tie” urmărește destinul extraordinar al muzicianului român, care pornește dintr-un orășel din județul Neamț și ajunge în vârful lumii clasice, devenind dirijorul-șef al Filarmonicii din Berlin.  Evenimentul va avea loc pe 27 iunie, la Sala Palatului, iar filmarea împreună cu repetițiile vor dura între 7 și 12 ore. Participarea va fi remunerată cu 150 lei.

Malkovich, în premieră pe scena unui teatru românesc

Luna viitoare, Malkovich va fi din nou în România, când va urca în premieră pe scena Teatrului Național din Timișoara, în Comedia infernală. Spectacolele succesive vor avea loc în zilele 20 iulie și 21 iulie 2023. Evident, Comedia infernală este sold-out, la câteva ore de la punerea în vânzare a biletelor, în luna mai. The Infernal Comedy s-a jucat în peste 150 de săli de spectacol din întreaga lume, în țări de pe trei continente. The Infernal Comedy este un spectacol pe care autorul său, Michael Sturminger, care semnează și regia artistică, l-a scris special pentru celebrul actor, construind un dialog între limbajul vorbit și cel cântat, universul sonor – punctat de muzica lui Vivialdi, Mozart, Beethoven, Haydn, Weber, Gluck și Boccherini – fiind susținut de sopranele Susanne Langbein și Chen Reiss și de renumita orchestră Wiener Akademie Orchester, dirijată de Martin Haselbock, creator al conceptului muzical al spectacolului. Într-un solilocviu de pe linia invizibilă dintre cei vii și cei plecați, John Malkovich construiește autobiografia fictivă a criminalului în serie, acela care, în anii ’90, a provocat o dezbatere aprinsă privind carisma și psihopatia. The Infernal Comedy s-a jucat în peste 150 de săli de spectacol din întreaga lume, în țări de pe trei continente, se scrie în prezentarea spectacolui.

Rene Pârșan
Rene Pârșan a debutat în presă în 1992, reporter și redactor la Evenimentul Zilei. Între 1994 și 2010 a fost senior editor, editorialist, reporter mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Localitatea care a dispărut de pe harta României. În 2002 mai avea doar 3 locuitori
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
O femeie din India a inhalat un ac decorativ care i-a ajuns în plămâni