Întâmplare şocantă în Vama Veche. Turistă: ”O fată dezbrăcată şi sângerândă urla pe trotuar. Cel mai probabil îi dăduseră drogul violului“

Întâmplare şocantă în Vama Veche. Turistă: ”O fată dezbrăcată şi sângerândă urla pe trotuar. Cel mai probabil îi dăduseră drogul violului“
Carcater ilustrativ
Publicat: 26/07/2021, 14:30

O turistă din Vama Veche a povestit o întâmplare care te îngrozește. Femeia a scris pe Facebook că o tânără care se afla în Vama Veche se comporta foarte ciudat, iar aceasta a chemat Ambulanţa pentru a o duce la spital.

„Fetelor, aveti grija ce beti si de la cine! Asta noapte, pe cand ma intorceam la cazare, o fata dezbracata si sangeranda urla pe trotuar ca din gura de sarpe si ” iubi al ei” ii tot repeta ca a baut de la niste jegosi. Am chemat salvarea si a venit Politia. Am scos o banca din curte, am tinut-o in brate, i-am dat cu apa pe fata, i-am acoperit goliciunea cu un prosop si a plecat la Mangalia pe salvare. Cel mai probabil, ii dadusera ceea ce se cheama drogul violului pentru ca dupa ce nu a mai urlat, ma mangaia pe mine pe picioare si-mi zambea, unduindu-si trupul. Daca o stie cineva, as vrea sa stiu ca e bine! Alora care si-au batut joc de ea le urez ” cu executare”!”, este postarea pe grupul de Facebook Vama Veche.

În momentul în care în acel loc ajuns o Ambulanță, tânăra era foarte beată nu a fost posibil să i se adorde primul ajutor, fiind nevoie de oamenii legi ca să poate fi urcată în Ambulanţă şi transportată la spital pentru a i se acorda ajutor medical, scrie Adevărul.ro.

Fata nu prezenta semne că ar fi drogată, ci doar băuse foarte mult alcool.

Postarea a strâns sute de comentarii.

O altă persoană a povestit ce i s-a întâmplat în anul 2020, tot în Vama Veche

„Eu am aflat cu stupoare, anul trecut, după ce am mers la o aniversare a unei colege de serviciu, în Vamă, ca mi s-a făcut o gluma de către câteva fete din grup, nu am aflat exact cine, ca nu mi s-au dat detalii, și, când ma aflam la toaleta, mi s-au pus ceva amestec de shot-uri peste cocktail. Eu nefiind o bautoare inraita și cu ceva probleme de sănătate, evident ca mi-a fost foarte rău și nu înțelegeam de ce. Și am fost ca între fete, între colege și prietene vechi. Deci, ți se poate întâmpla și cu persoane pe care le consideri apropiate și pe care crezi ca le cunoști. Nu ma mai mira nimic…” a scris o fată.

Ce este „drogul violului”

GHB (acid Gama HidroxiButiric), cunoscut drept „drogul violului”, este un produs stupefiant pe care consumatorii il utilizeaza pentru favorizarea relatiilor sexuale „fortate”, informează Sfatulmedicului.ro.

În România există un singur ONG care este preocupat cu adevarăt de fenomenul ”drogului violului”, Centrul Internațional Antidrog și pentru Drepturile Omului (CIADO)

În funcție de consumator și doza, efectele GHB durează până la 3-4 ore, după care se biotransformă până la apă și dioxid de carbon, astfel încât prezența lui nu mai poate fi detectată.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase