Intervenție dificilă a pompierilor noaptea trecută: o autoutilitară a rămas suspendată după ce s-a răsturnat pe DN1 (FOTO)

Intervenție dificilă a pompierilor noaptea trecută: o autoutilitară a rămas suspendată după ce s-a răsturnat pe DN1 (FOTO)
Intervenție dificilă a pompierilor noaptea trecută: o autoutilitară a rămas suspendată după ce s-a răsturnat pe DN1 (FOTO) / Sursa foto: Facebook - ISU Brașov
Publicat: 10/10/2020, 12:58

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov au anunțat sâmbătă dimineaţa, 10 octombrie, că în noaptea precedentă, pompierii militari s-au confruntat cu o intervenţie dificilă pentru salvarea victimelor unui accident. În urma acestuia, o autoutilitară a rămas suspendată pe marginea unui şanţ, în afara părții carosabile, după ce s-a răsturnat pe DN1, în zona localităţii Vlădeni.

,,În jurul orei 23:00, am fost anunțati de producerea unui accident pe DN1, la ieșirea din localitatea Vlădeni spre Perșani. În urma accidentului, un autovehicul a rămas suspendat pe un sanț, în afara părții carosabile și au rezultat două victime’’, informează sursa citată.

Intervenție dificilă a pompierilor brașoveni noaptea trecută

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov a transmis că, pentru a putea acorda îngrijiri medicale persoanelor aflate în autovehiculul răsturnat, echipajele de salvatori au fost nevoite să folosească o scară şi să ,,aibă atenţia sporită pentru ca intervenţia să se desfăşoare în cele mai bune condiţii’’.

,,La fața locului s-au deplasat două echipaje SMURD, două echipaje de descarcerare și un echipaj cu apă și spumă. Accesul la cele două victime s-a facut cu dificultate și a fost nevoie de folosirea unei scări și de o atenție sporită pentru ca intervenția să se desfășoare în bune condiții’’, precizează ISU Brașov.

O autoutilitară a rămas suspendată după ce s-a răsturnat pe DN1

Potrivit autorităților, s-a intervenit pentru acordarea asistenței medicale, iar cele două victime au fost transportate la spital de către echipajele SMURD în stare de conștiență, cu multiple traumatisme.

Șoferul autoutilitarei, un bărbat în vârstă de 30 de ani, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat, conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov.

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Brașov precizează că şoferul nu consumase băuturi alcoolice, rezultatul alcooltestului fiind negativ.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase