Italian îndrăgostit lulea de o româncă, „ȚEPUIT” cu peste 600.000 de euro. Cum l-a convins tânăra să îi trimită banii

Italian îndrăgostit lulea de o româncă, „ȚEPUIT” cu peste 600.000 de euro. Cum l-a convins tânăra să îi trimită banii
Foto cu caracter ilustrativ
Publicat: 24/03/2023, 00:08

O femeie din Gorj a fost trimisă în judecată pentru sute de fapte de abuz de încredere. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj o acuză că și-a însușit peste 600.000 de mii de euro primiți de la un italian pentru construirea unui centru SPA în județul Gorj.

Rechizitoriul a fost validat de Judecătoria Motru, care a decis, în cameră preliminară, că procesul poate începe, dar sentința nu este definitivă.

În plângerea penală, italianul a arătat că a cunoscut-o pe româncă în 2011, într-un club de striptease din provincia Treviso. Românca era dansatoare în local, iar „când se afla în locul privat cu clienţii se dezbrăca complet”, relatează adevărul.ro

„Eu am fost de mai multe ori clientul acesteia la privat, şi în acest context ne-am mângâiat şi sărutat, acestea fiind servicii prestate de dansatoare contra cost. Precizez că plăteam cam 50 de euro pentru 15-20 de minute”, le-a declarat italianul polițiștilor români.

Italianul a mai spus că în acest context s-a îndrăgostit de româncă, aceasta părăsind clubul în care lucra după aproximativ trei luni, când italianul a început să o sprijine financiar.

„În toamna anului 2011 i-am dat 6.000 de euro întrucât mi-a spus că trebuie să se opereze la ochi. Apoi i-am dat aproximativ 10.000 de euro întrucât mi-a spus că trebuie să repare ferestrele la o casă. După ce a încetat să lucreze ca dansatoare s-a mutat în România, dar a mai venit de câteva ori şi a stat pentru câte două-trei zile. Eu i-am dat banii în mână. De asemenea, în perioada noiembrie 2011 – ianuarie 2012, i-am trimis prin virament suma de 5.000 de euro întrucât aceasta dorea să aibă un mod de viaţă ridicat şi avea nevoie de bani pentru a se întreţine”, a mai declarat italianul în cursul anchetei deschise la plângerea sa.

Bărbatul a mai spus că înainte să plece în România, femeia i-a propus să înființeze împreună o firmă care să administreze un centru SPA în România, în care el să aibă 51% din acțiuni, iar ea 49%.

Italianul mai spune că la scurt timp după înființarea firmei, românca i-a spus că „doreşte să cumpere un autoturism BMW X6” și i-a cerut să îi trimită în contul personal 50.000 de euro.

Potrivit procurorilor români, după înțelegerea referitoare la înființarea firmei, italianul a transferat în contul firmei deschise în România suma de 40.000 de euro (două tranzacții). Ulterior, românca i-a transmis italianului un alt cont, fără ca bărbatul să realizeze că acesta este, de fapt, contul personal al româncei. Astfel, în acest cont italianul a transferat echivalentul a peste două milioane de lei, în euro.

Din contul de euro, românca și-a transferat banii în contul în lei din care a transferat în contul firmei sub formă de creditare. Practic, prin această metodă, românca a devenit, pe banii italianului, finanțator al afacerii.

„Apărările inculpatei cu privire la titlul pe baza căruia ar fi primit sumele de bani reţinute în prezenta cauză, respectiv ‹pentru confortul relaţiei› nu pot fi primite. Acestea sunt infirmate de materialul probator din care rezultă în mod cert premeditarea, cu minuţiozitate, de către inculpată, a activităţii infracţionale, stăruinţele depuse de aceasta pentru determinarea părţii civile să continue alimentarea contului său bancar, stăruinţe ce au constat inclusiv în declaraţii de dragoste şi promisiuni de căsătorie ori îndemnuri ca partea civilă să-şi vândă locuinţa. Nu este admis ca o persoană să contracteze împrumuturi bancare ori să analizeze posibilitatea vânzării propriei locuinţe, pentru a finanţa ‹confortul unei relaţii amoroase de la distanţă›”, se arată în rechizitoriul trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj. Procesul se va judeca la Judecătoria Motru.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă,...
Ce s-a ales de Maria Sharapova. Considerată cândva cea mai frumoasă sportivă din lume, a...
FOTO. Așa arată tânăra care a apărut lângă un milionar și și-a mărit tariful, iar...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Mureș a fost prins de polițiști în timp ce îşi viola fiica
Cu EA a înlocuit-o Pescobar pe Larisa Popa! Cine este noul manager de la Taverna...
Irina Loghin, luată cu Salvarea!
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani. Înregistrarea cu ultimele minute din viaţa femeii
"Plângea acolo lângă schit". Primele imagini cu Radu Ayan, copilul de 2 ani găsit după...
Cum a sărbătorit Vladimir Putin după ce a câștigat alegerile din Rusia. Liderul de la...
Vedete din România care s-au luat la trântă cu sticlele și au pierdut lupta! Imagini...
Acte auto pe care ești OBLIGAT să le ai în ORIGINAL, în mașină
Noul smartphone de la Google, Pixel 9, vine cu o serie de îmbunătăţiri şi caracteristici...
Un MARE savant AVERTIZEAZĂ: Se va ajunge la o luptă între mașinărie și om
Se poate reține PERMISUL PE NEDREPT. Este obligatoriu ca șoferii din ROMÂNIA să știe acest...
Cutremur la Antena 1. Schimbarea e fără precedent
Ce jurat a câștigat prima amuletă din sezonul 13 Chefi la cuțite: „Cineva a vrut...
"Plângea acolo lângă schit". Primele imagini cu Radu Ayan, copilul de 2 ani găsit după...
Nicolae Guță, părere sinceră despre vacanțele exotice. De ce nu a mers cântărețul niciodată în...
„Este un adult cu propriile planuri”. Cum se înțeleg, de fapt, Teo Trandafir și fiica...
BANCUL ZILEI. Bulă și Bubulina dorm. Întins pe tot patul, Bulă sforăie...
Coreea de Nord ar fi trimis Rusiei 7.000 de containere cu echipamente militare