Jurnalista Anca Mureșan, găsită moartă după ce a intrat în râul Mureș

Jurnalista Anca Mureșan, găsită moartă după ce a intrat în râul Mureș
Jurnalistă Anca Mureșan, găsită moartă după ce a intrat în râul Mureș. Foto: Facebook
Publicat: 18/07/2021, 16:05

O  jurnalistă din Arad, Anca Mureșan, în vârstă 47 de ani,  fost găsită moartă în apele Mureșului, vineri seară. Dispariție ei fusese anunțată încă de joi de iubitul femeii.

Persoana care a alertat Poliția a fost chiar iubitul jurnalistei. După o plimbare făcută miercuri, cei doi ar fi consumat substanțe cu efect psihoactiv, iar la un moment dat femeia s-a dezbrăcat de haine și a intrat în Mureș.

Potrivit Aradon.ro, iubitul a anunțat Poliția, când și-a revenit din starea euforică, că miercuri seara au consumat substanțe cu efect psihoactiv, iar femeia s-a dezbrăcat și a intrat în apă să se scalde. Pompierii au fost solicitați pentru efectuarea căutărilor pe cursul râului. Din păcate pompierii au confirmat vineri seara moartea Ancăi Mureșan. Trupul arădencei a fost găsit în jurul orei 23:30 în zona Pecica, după ce apele Mureșului l-au scos la suprafață.

„Astăzi (n.r. joi), în jurul orei 13.30, am fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, despre faptul că aseară prietena lui ar fi sărit în râul Mureș. Din primele verificări, a reieșit că în seara zilei de 14 iulie, cei doi ar fi consumat substanțe cu efect psihoactiv, iar la un moment dat femeia în vârstă de 47 de ani, din municipiul Arad, ar fi sărit în râul Mureș. La fața locului a fost solicitat și un echipaj al Inspectoratului pentru Situații de Urgenţă Arad, care în acest moment efectuează căutări pe cursul râului”, a declarat inspector de poliție Livia Pescar.

Femeia reclamase la Poliție că se simțea hărțuită

O ipoteză a prietenilor este aceea că femeia a fost ucisă de iubitul ei, un interlop notoriu în regiune, alături de care se afla în ziua respectivă. În trecut femeia a apelat la Poliție și a cerut ajutor pentru că se simțea hărțuită de cei cu care avusese conxiuni.

Potrivit sursei citate, în urmă cu aproximativ o lună, Anca Mureșan a postat pe pagina ei de Facebook un mesaj în care descria fiecare persoană care îi datora bani şi cine i-a luat apartamentul. Mesajul a fost şters la scurt timp.

Anca Mureşan este descrisă de cei apropiați ei ca o femeie inteligentă și ambițioasă. Aceasta a căzut într-o depresie cruntă după ce tatăl ei a murit de coronavirus, potrivit spuselor prietenilor. Din acel moment, ea ar fi început să consume droguri și chiar a ajuns să piardă casa părintească.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase