L-am găsit pe UCIGAȘUL lui Teo Peter. Ce afacere bănoasă și-a deschis fostul pușcaș marin care l-a omorât pe basistul trupei Compact

L-am găsit pe UCIGAȘUL lui Teo Peter. Ce afacere bănoasă și-a deschis fostul pușcaș marin care l-a omorât pe basistul trupei Compact
Pe 4 decembrie 2023, s-au împlinit 19 ani de când Teo Peter și-a pierdut viața într-un cumplit accident rutier, provocat de fostul soldat american Christopher Van Goethem
Publicat: 15/02/2024, 08:00

Soldatul american care a provocat accidentul rutier în care și-a pierdut viața Teo Peter, în urmă cu 19 ani, își vede liniștit de viață și de afaceri. Christopher Van Goethem, care nu a dat niciodată socoteală pentru fapta lui, s-a retras din armată în urmă cu mai mulți ani. Fostul pușcaș marin are un lanț de magazine unde vinde bonguri din sticlă, pentru care folosește inclusiv metale prețioase și pietre semiprețioase și pe care le lucrează chiar el. Bongurile sunt folosite de fumători, ca metodă alternativă la țigări, dar mai ales de consumatorii înrăiți de canabis. Dacă familia i s-a destrămat, după ce soția l-a părăsit și au divorțat, afacerile îi merg atât de bine, încât și-a deschis un magazin și în Canada.

Pe 4 decembrie 2023 s-au împlinit 19 ani de când Teo Peter și-a pierdut viața într-un cumplit accident rutier, provocat pe Bulevardul Dacia, din București, de un soldat american. Basistul și fondatorul trupei Compact, care avea doar 50 de ani, a murit pe loc, după ce taxiul în care se afla a fost spulberat de autoturismul condus de Christopher Van Goethem, angajat al Ambasadei Americane.

Conform informațiilor furnizate atunci de poliție, Van Goethem era sub influenţa băuturilor alcoolice și se afla în mașină cu amanta sa, el fiind căsătorit la acea vreme. Deși funcționarul Ambasadei Statelor Unite ale Americii de la București a fost condus la Institutul Național de Medicină Legală pentru a i se recolta probe biologice, acesta s-a opus, invocând faptul că la institut „nu se folosește instrumentarul medical pus la dispoziție de ambasadă”.

Van Goethem a scăpat basma curată, după ce a părăsit România, la mai puțin de 24 de ore de la accident. Pușcașul marin a fost judecat de Curtea Marţială din statul Virginia, care l-a achitat după doi ani de acuzaţia de omor prin neglijenţă.

Militarul a fost găsit vinovat însă de declaraţii oficiale false în faţa anchetatorilor şi de obstrucţionarea justiţiei şi a primit o scrisoare de mustrare.

Un bong cu aur, argint și pietre semiprețioase costă 5.000 de dolari

În timp ce Teo Peter jr. va purta întotdeauna în suflet rana pierderii premature a tatălui său, pentru Van Goethem, care acum are 46 de ani, viața a mers mai departe și nu se poate plânge.

Deși, în anul 2011, a divorțat de soția sa, Kathy, care s-a și recăsătorit între timp, profesional i-a mers foarte bine. După ce s-a retras din armată, americanul și-a făcut o afacere în domeniul amenajărilor exterioare, dar lovitura a dat-o cu altă activitate.

Christopher Van Goethem face bonguri, pe care le vinde în propriul lanț de magazine | Sursă foto: Instagram

Van Goethem deține un lanț de magazine unde se vând bonguri din sticlă (cunoscute și sub denumirea de pipe cu apă), inclusiv o gamă de lux, pentru care folosește și aur, argint pur și pietre semiprețioase, el fiind și cel care le lucrează.

În ciuda prețurilor deloc mici, fostul pușcaș marin nu duce lipsă de cumpărători, stocurile pentru unele produse fiind epuizate

Bongurile se bucură de popularitate în întreaga lume, fiind utilizate de fumători, ca metodă alternativă la țigări, dar mai ales de consumatorii înrăiți de canabis. Bongul este un instrument folosit pentru a filtra și a răci fumul care provine din arderea tutunului.

Unii specialiști susțin că bongul provine din Thailanda, dar alții spun că țara de origine ar fi China.

Prețurile bongurilor făcute de Van Goethem nu sunt deloc mici, cele mai sofisticate ajungând și la 5.000 de dolari bucata.

Fostul pușcaș marin trăiește bine din afacerea pe care a pus-o pe picioare în urmă cu peste zece ani | Sursă foto: Facebook

Pentru că afacerea a prosperat, fostul pușcaș american și-a deschis un magazin și în Canada. În paralel cu businessul care îi merge foarte bine, Van Goethem se relaxează practicând yoga, merge la petreceri tematice și călătorește în destinații exotice, alături de prietenii săi.

CITEȘTE ȘI:

FOTO-VIDEO | Monica Odagiu, implicată într-un grav accident rutier lângă Ateneul Român. Actrița a lovit mortal un bărbat de 33 de ani

FOTO-VIDEO. Accident foarte grav la Piața Unirii, în zona Horoscop. Trei persoane, rănite, dintre care una, în stare gravă

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat...
Fiartă pe 700.000 de euro! Ce a putut să facă Bianca Drăgușanu, de mână cu...
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
S-a aflat motivul pentru care a murit Gabriela, micuța de 4 ani cu chip de...
ȘOCANT: ce conținea peștele macrou care i-a adus moartea fetiței de 4 ani din Călărași
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
La ce oră ajunge Lumina Sfântă în România! Va fi adusă de la Ierusalim în...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
China a lansat o sondă pentru a colecta eşantioane de pe faţa ascunsă a Lunii
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Nu mai trec ITP-ul! Sunt vizate mașinile mai vechi de 12 ani din România
Eurovision 2024. Trei țări au șanse mari să câștige concursul muzical
Rezultatele tragerilor speciale Loto de Paști. Numerele câștigătoare de la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
James Clerk Maxwell, omul de știință care a demonstrat pentru prima dată legătura dintre electricitate,...