FOTO-VIDEO | Monica Odagiu, implicată într-un grav accident rutier lângă Ateneul Român. Actrița a lovit mortal un bărbat de 33 de ani

Publicat: 09/04/2023, 17:12
Actualizat: 09/04/2023, 23:04

Monica Odagiu (26 de ani) a fost implicată, duminică, într-un grav accident rutier produs în apropiere de Ateneul Român. Actrița, aflată la volanul unui autoturism marca Mercedes, a lovit mortal un bărbat în vârstă de 33 de ani.

UPDATE 4 – Monica Odagiu a ieșit de la audieri, după accidentul soldat cu un mort. La Brigada Rutieră a Capitalei a fost chemată și familia victimei

Monica Odagiu a ieșit de la audierile de la Brigada Rutieră București, duminică seară, unde a fost chemată și familia victimei. Actrița, care nu le-a declarat nimic jurnaliștilor aflați în fața instituției, a urcat într-o mașină condusă de o femeie.

UPDATE 3 – Monica Odagiu, susținută de familie la audierile de după accident. Mama sa a mers la Brigada Rutieră a Capitalei

Monica Odagiu este susținută de familie, duminică seară, în timpul audierilor de după accidentul auto în care a fost implicată. Mama sa, Camelia, a mers la Brigada Rutieră a Capitalei, din strada Logofătul Udriște.

UPDATE 2 – Monica Odagiu este șoferiță începătoare. Când a obținut permisul auto actrița implicată într-un grav accident rutier, lângă Ateneul Român

Reprezentanții Brigăzii Rutiere a Capitalei au precizat, duminică, după accidentul rutier în care a fost implicată actrița Monica Odagiu, că aceasta este șoferiță începătoare, obținând recent permisul auto.

UPDATE – Actrița Monica Odagiu, primele declarații după accidentul rutier în care un bărbat de 33 de ani a murit

Actrița Monica Odagiu (26 de ani) a făcut primele declarații după accidentul în care bărbat în vârstă de 33 de ani și-a pierdut viața. Ea susține că victima „s-a aruncat în fața mașinii”.

Știrea inițială:

Din primele informații, victima lucra în zonă și ar fi încercat să traverseze printr-un loc nepermis. Echipajul medical de pe ambulanța sosită la fața locului a acordat imediat primul ajutor victimei, dar manevrele de resuscitare nu au avut succes.

„La data de 9 aprilie, în jurul orei 16:15, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la producerea unui accident de circulație pe strada Știrbei Vodă. Din primele informații, o femeie în vârstă de 26 de ani a condus un autovehicul pe str. Știrbei Vodă dinspre Calea Victoriei, iar în dreptul stației STB Luterană, a surprins și accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani. În urma accidentului de circulație s-a declarat decesul pietonului, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare”, au transmis reprezentanții Poliției Rutiere.

Actrița a fost testată cu aparatul alcooltest, dar și pentru consumul de droguri, rezultatele fiind negative în ambele cazuri.

Ulterior, ea a fost condusă cu mașina Poliției la Institutul Național de Medicină Legală (INML), pentru recoltarea probelor biologice, apoi la Brigada Rutieră a Capitalei, pentru audieri.

În acest caz, se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul de circulație.

A fost deschis un dosar penal in rem, sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă, acesta aflându-se sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Ca o ironie a sorții, numărul de înmatriculare al mașinii actriței conține cuvântul englezesc „God”, care – în limba română – înseamnă Dumnezeu.

Monica Odagiu a fost iubita solistului trupei „Holograf”, Dan Bittman, dar este cunoscută și din show-ul TV „Te cunosc de undeva” de la Antena 1, ea fiind și cântăreață.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O fetiță de 4 ani a murit după ce ar fi mâncat macrou congelat. Bunica...
Florin Piersic, internat în stare gravă la Terapie Intensivă! Infecția s-a extins, iar actorul ar...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Digi RCS-RDS, cadou de Paște pentru toți abonații din România: toate facturile la jumătate de...
Dieta biochimică a lui Ion Iliescu | Ce mănâncă, de fapt, fostul președinte la 94...
ANIMAŢIE. Accidentul teribil din Mangalia. Şoferul a murit, iar pasagerul şi-a pierdut o mână: "Mamă,...
Florin Piersic, în stare gravă! Breaking news!
Sicriu în formă de mașină, trandafiri albi și dedicații pe bandă rulantă! Imaginile durerii de...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?
Ursula von der Leyen întinde mâna extremei drepte pentru o colaborare după alegerile europarlamentare
Simbolul ASCUNS în logo-ul NASA! Spune TOTUL despre adevăratul scop al agenției
Lege nouă pentru românii cu COPII. S-a dat total INTERZIS de marți, 30 aprilie
Program magazine 1 mai 2024. Orarul Lidl, Kaufland, Auchan, Penny, Carrefour, Profi, Mega Image și...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"Zici că era la sala de fitness". Iulia Vântur, concert live! Blondina a fost criticată...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Mâncarea preferată a românilor de 1 Mai. Care a fost cea mai scumpă comandă?