Legiștii au stabilit cauza MORȚII lui Dumitru Puzdrea. Motivul care a dus la decesul milionarului

Legiștii au stabilit cauza MORȚII lui Dumitru Puzdrea. Motivul care a dus la decesul milionarului
Dumitru Puzdrea a murit, miercuri dimineață, în condiții suspecte
Publicat: 29/06/2023, 14:09
Actualizat: 29/06/2023, 14:13

Legiștii au stabilit cauza morții lui Dumitru Puzdrea. GÂNDUL vă prezintă rezultatele autopsiei făcute în cazul milionarului care a decedat miercuri, după ce a căzut de la balconul vilei sale.

Milionarul Dumitru Puzdrea, în vârstă de 80 de ani, a fost găsit mort în casă, miercuri dimineață. Surse judiciare au afirmat că acesta a fost găsit de soție. Milionarul era căzut în curte, plin de sânge, la cap și la brațul stâng.

Medicii legiști au finalizat autopsia în cazul lui Puzdrea. Ei au ajuns la concluzia că milionarului a murit ca urmare a unui politraumatism suferit în urma căderii de la etaj.

Văduva și ginerele lui Dumitru Puzdrea, martori „cheie” în dosarul morții milionarului. Acesta tocmai încheiase o afacere de 60 mil. euro

Văduva și ginerele multimilionarului bucureștean Dumitru Puzdrea, care a murit miercuri, după ce a căzut de la balconul vilei sale, au fost interogați de polițiști, iar declarațiile acestora ar putea fi decisive în economia anchetei, aflate abia la început. Fostul politician abia încheiase, prin intermediul fiicei sale, o afacere care i-ar fi adus 60 de milioane de euro de la una dintre cele mai mari companii imobiliare din țară.

Milionarul Dumitru Puzdrea, în vârstă de 80 de ani, a fost găsit mort în casă, miercuri dimineață. Surse judiciare au afirmat că acesta a fost găsit de soție. Milionarul era căzut în curte, plin de sânge, la cap și la brațul stâng.

La fața locului au ajuns, în scurt timp, un echipaj SMURD și o echipă de polițiști din cadrul Secției 2. După ce a fost constatat decesul, la fața locului au ajuns mai mulți ofițeri ai Serviciului Omoruri din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București și o echipă de criminaliști, care au început cercetarea la fața locului.

Din primele cercetări, anchetatorii și-au dat seama că omul de afaceri a căzut de la înălțime, cel mai probabil de la balconul vilei. La etaj nu erau urme de răvășire sau alte elemente din care să reiasă că Dumitru Puzdrea ar fi fost atacat. Totuși, în urma cercetării la fața locului, nu a fost găsit un bilet de adio, așa cum se întâmplă în majoritatea cazurilor de suicid.

Surse apropiate anchetei au dezvăluit, pentru Gândul, că au fost audiate toate persoanele care au fost acasă în jurul orei la care s-a produs tragedia. În acest context s-a stabilit că sigurele persoane care trecut prin locul în care a fost găsit cadavrul au fost ginerele și menajera lui Dumitru Puzdrea.

Surse judiciare au afirmat că la adresa la care locuia omul de afaceri este o curte cu două imobile, unul lângă altul. Într-o casă stau soții Puzdrea, iar în cea de-a doua, fiica și soțul ei, Marian David Dinu. Undeva înainte de ora 07:00, ginerele David Dinu a plecat și a pășit exact prin locul în care a murit socrul său multimilionar, însă le-a fi spus polițiștilor că nu a observat nimic suspect.

Aproximativ o oră mai târziu, la poartă a apărut menajera, care a sunat-o pe soția afaceristului, Iosefina Mihaela Puzdrea, să vină și să-i deschidă poarta.

Milionarul avea probleme de sănătate

Soția ar fi spus că, la momentul respectiv, se afla într-o cameră aflată la demisol, în condițiile în care doarme separat de soțul său, iar în momentul în care a ieșit ca să ajungă la poartă, l-a văzut pe acesta nemișcat, întins pe aleea dintre cele două imobile.

Sursele Gândul au afirmat că, până în acest moment, principala ipoteză de lucru este sinuciderea. Motivul pentru care Dumitru Puzdrea, ar fi recurs la gestul extrem ar fi legat de unele probleme grave de sănătate.

Dumitru Puzdrea s-a născut la data de 17 octombrie 1942, în comuna gorjeană Turburea. Acesta a fost deputat de Neamț din partea PRM și apoi, între 2000 și 2008, a fost deputat PNL.

Cunoscut în mediul de afaceri ca proprietar al complexului Expo Flora, din zona Herăstrău, acesta ar fi încheiat o înțelegere să vândă terenul de aproximativ 37.000 de metri pătrați către una dintre cele mai mari companii imobiliare din România, pentru suma de 60 de milioane de euro. Terenul respectiv include 19 clădiri vechi, ce urmează să fie demolate de către dezvoltator, care va construi o zonă rezidenţială. Înțelegere pentru vânzarea terenului ar fi fost semnată de către fiica lui Dumitru Puzdrea, Andreea Ruxandra Marinescu.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
VIDEO Momentul atacului din Crângași. O cameră de bord i-a înregistrat pe cei doi tineri...
Prințul Harry și Meghan Markle, probleme grave cu legea! Ducii de Sussex nu și-au plătit...
Fostul milionar din fotbalul românesc a ajuns sărac lipit pământului la 72 de ani! A...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
La 12 zile după nuntă, un tânăr din Indonezia a aflat că soția lui era...
Afacerea cu care s-au îmbogățit doi români întorși după 7 ani din Italia. Sebastian și...
Dieta CIUDATĂ a lui Michelle Obama, la 60 de ani! Alimentul la care a renunțat...
Crima din Crângaşi, produsă din cauza unui Like dat pe Facebook. Victima încercase să îşi...
Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news
Un bărbat a atacat cu un cuțit mai mulți oameni, în plină stradă! Unde s-a...
Top cele mai bombate posterioare! Vedetele își etalează trupurile în țările calde
Volkswagen dă startul precomenzilor lui Golf GTI. Cât costă acesta?
Iată cine este bărbatul ce l-a împuşcat pe premierul slovac. Este membru al Societăţii Scriitorilor...
Nouă ERUPȚIE COLOSALĂ pe Soare! S-a VĂZUT tocmai din...
Lege pentru românii care au camere de supraveghere. Este obligatoriu la casă și la bloc
„Condu ca o femeie!” Ce se ascunde în spatele acestui slogan și ce-i așteaptă pe...
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine...
Val polar în România! Anunțul îngrijorător al meteorologilor
Julia este hotărâtă să nu îi mai ierte greșelile lui Robi: „Vreau să îți spun...
Lavinia Pîrva, despre momentele dificile din mariajul cu Ștefan Bănică Jr.: ”A fost o perioadă...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Moșule, când e mai bine să mă însor, mai devreme sau...
Valurile de căldură au cauzat 150.000 de morți pe an în lume, între 1990 și...
×