Lovitură cruntă pentru „Spartacus, Idolul fetelor” din Rahova, la aproape un an de când a vrut să „bată” Poliția Română!

Lovitură cruntă pentru „Spartacus, Idolul fetelor” din Rahova, la aproape un an de când a vrut să „bată” Poliția Română!
Publicat: 13/03/2021, 11:53

Vasile Badea, cunoscut sub porecla de „Spartacus, Idolul fetelor” din Rahova, cel care a făcut un scandal monstru cu Poliția în seara de Paște, a primit o grea lovitură din partea judecătorilor!

„Spartacus, Idolul fetelor”, pe numele său Badea Vasile, este cel care în seara de Paște de anu trecut, în plină stare de urgență, striga fără nicio jenă pe stradă și live pe Facebook „să vină Poliția, le răsturnăm mainile, să moară copiii mei”.

A luat 5 ani de închisoare

Ei bine,  bărbatul a primit acum 5 ani de închisoare din partea magistraților de la Judecătoria sectorului 5 din Capitală.

Decizia nu este însă definitivă.

“Așteptăm Poliția! Revoluție, le răsturnăm mașinile

Cu doar două ore înainte ca poliția și jandarmeria să ajungă la fața locului, “Spartacus Idolu Fetelor”, înconjurat de mai mulți romi, urla fără niciun fel de jenă în fața locuinței din Rahova: “Așteptăm Poliția! Revoluție, le răsturnăm mașinile”.

Într-un final, dorința lui Spartacus s-a îndeplinit. Pentru a calma spiritele, poliția a tras și câteva focuri de armă. Ulterior, zeci de romi au fost duși la secție, pentru audieri.

A doua zi, , după câteva ore petrecute în arest, “Spartacus Idolu Fetelor” și-a cerut scuze polițiștilor, pe contul personal de Facebook, și a apărut cu un ochi umflat.